furkanb1903
11 Şubat 2004 tarihinde eklendi
Quentin Tarantinonun zekasının bir başka ürünü... Her filminde olduğu gibi bu filmdede müzikler için çok ğraşılmış ve harika bir meydana getirilmiş. Tek kelimeyle harika.....
Gerçekten klasiklerden biri.İlk başta john trovoltanın ölmesini bir yere bağlıyamamıştım sonra adam tövbe edip ilagi adelet diyip bırakınca anladım cok ince msj ı. Bırakan yaşıor dwm eden öldü.Gerçekten güsel 1 filmdi
İlk önce ben yukarıdaki Filmin Türü bölümünü düzelltiyim Dram / Aksiyon / Komedi filme gelince sahneleriyle, diyaloglarıyla, replikleriyle gerçekten çok iyi bir film bittikten sonra düşündümde 2 saat daha sürse sıkılmadan izleyebilirdim. Özellikle filmin sonunda J. Travolta ile S. L. Jackson'ın restorandan çıkış sahneleri ve fonda çalan müzik muhteşemdi.
yok böyle bi film. çember film diye nitelendirilen, (sonu ile başı aynı zaman) ne kadar üstad varsa hepsinin rol aldığı, üstüne bi de tarantinonuın yönetmenliğini yaptığı bir başyapıt!
bu kadar basit bir konu ve bu kadar dar bir zaman dilimi bu kadar güzel mi işlenir.
Böyle filmler sinema ufkunun genişlemesine büyük katkı bulunmakla birlikte diğer yapımcıları karamsarlığa düşürür.. "Film yapıcaz ama Pulp Fiction yapıldı ya!" şeklinde..