fragilegirl
29 Nisan 2006 tarihinde eklendi
abartmaya ne kadar da meraklıyız!bu filmin neden bu kadar beğenildiğini anlamadım gitti.bana kalırsa gayet normal bir film.birde başyapıt ilan edenler var..bence kesinlikle başyapıt değil.tabi herkesin beğenisine saygı duyarım ama ben bu filmin abartıldığını düşünüorum.john travolta ve samuel l. jackson çok iyilerdi filmde.tarantino'nun ilk filmi bundan daha iyiydi.yine boş ve gereksiz diyaloglar vardı ve haddinden fazla uzun tutulmuştu.örn:kadının ayağına masaj yapma meselesi veya bruce willis'in sevgilisiyle göbek muhabbeti çok uzatılmıştı...beni sarmadı açıkçası.10/6 vasat sınırında bir film kanımca...
Tarantino’nun filmi; farklı bir tarzının olduğu kesin ama bu kaliteli anlamına gelmiyor.Bir başyapıt olduğunu düşünmüyorum, bu abartı olur.Sadece izlenilmesi gereken bir film.