Ucuz Roman

erdemmarasli
erdemmarasli

1 Mart 2008 tarihinde eklendi
Senaryo itibariyle neredeyse sadeliğin doruğuna ulaşmış bu film nasıl olurda bu kadar kaliteli oluyor derseniz Tarantino'nun özüne inmişsiniz demektir. Anlamsız sade diyaloglar sizi filme o kadar bağlıyor ki görsellik ikinci planda kalıyor. Kısacası laf laf laf ve tarantino...
dark-quarantine
dark-quarantine

29 Ocak 2008 tarihinde eklendi
John Travolta'ya hayran kaldığım film.
enesanbar
enesanbar

27 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Diyaloglar benim de çok hoşuma gitti. Özellikler John Travolta ile Uma Thurman'ın yemeğe çıktığında Thurman'ın:"Neden hep saçma sapan da olsa konuşmak zorundayız? Kendimizi iyi hissetmek için mi?" lafı benim bitirdi. Güzel filmdi. Yarısını bi gün diğer yarısı başka bi gün izledim. Bir daha izlemeyi düşünüyorum. 10/9
ahmet-ertan
ahmet-ertan

10 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Evet filmin diyalogları gerçekten harikaydı.Şimdiden bile klasik sayılıcak bir film.Tarantino gerçekten bu işi biliyor.Filmde Uma Thurman’ın oyunculuğuda çok iyiydi.10/8.5
ahmedozen
ahmedozen

8 Aralık 2007 tarihinde eklendi
1) bu film; esprileri, karakterleri, felsefesi, müziği, sırlı çantası ve tecavüz mağduru zencisiyle..))))) benzeri olmayan bir başyapıt..buraya kadar tamam!

2) ama aynı zamanda; aşırı derecede süslenmiş laf salatalarıyla ve (çene aksiyonu dışında) son derece durağan geçen; usanç verici uzun sahneleri ile benzerini yapmayı hiç kimsenin başaramayacağı kadar başarılı; berbat bir film..!

bravo tarantino..!
yat-yat-yat-ahlak-polisi
yat-yat-yat-ahlak-polisi

15 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Filmi izlerken pek çoğumuzun (dublaj nedeniyle veyahut buna sinemada altyazı yazılmadığı için) farkedemediği bir gelişmede (sıkı durun): aslında Vincent ve Mia'nın Jack Rabbit Slim’s deki dans yarışması ödülünü kazanmamış olmaları. Zira Butch filmde kendi apartına yavaş ve dikkatlice yaklaşırken bir radyo yayınının kısık sesi duyulur. Ve duyulan yayında bir haber geçilir: ’Jack Rabbit Slim’s de kavga çıktı ve bir adamla bir kadın dans yarışması ödülünü çaldı.’ Gördüğünüz gibi sen filmi defalarca izle ve her seferinde Tarantino seni kandırmayı başarsın
copeq
copeq

8 Ekim 2007 tarihinde eklendi
filmi sevmeyenler anlamadığı içinmi sevmedi yoksa anlayamadığı içinmi? tam bir classic bence
pandora85
pandora85

6 Eylül 2007 tarihinde eklendi
çok harika filmdi gerçekten iyiydi özellikle de kesişen hayatları, insnaların çılgın yanları, şansları, kaderleri ve farklı tatminlerini çok güzel anlatmış.
en sonunda tek bir düşünce oluştu aklımda " doğru yer doğru zaman"...
darklake
darklake

27 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
filmi bugün izledim...TArantna yine yapmış yapacağğını ve bugün büyük bi hayranlıkla izlediğimizi çoğu filme esin kaynağı olmuşş..gerçekten görmeye değer...
atakanozruh
atakanozruh

18 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Tarantino isminin bu kadar ünlü olmasının bir nedeni de bu film. Yönetmen tam anlamıyla ustalığını konuşturmuş. Üstüne bir de usta oyuncular ve süper senaryo eklenince hakikaten tadından yenmez oluyor. Quentin ustanın mutlaka seyredilmesi gereken, süper bir filmi...
ribozomca
ribozomca

12 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
film çok güsel..eglenceli we sürükleyici..birbiirrnden farklı hikayeler war ama hepsi birbiriyle baglantılı..izleyin
mehmetserkan88
mehmetserkan88

7 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Bana Travolta'yı sevdiren film; gerçekten çok iyi oynamış, Samuel de öyle. O diyaloglar neydi öyle, 4.-5. izleyişimde bile gülmekten gözümden yaş geldi, bu ikili bi alem. Senaryo, kurgu, yönetim vs. hakkında konuşmaya gerek görmüyorum. Fazla söze gerek yok, 90'lı yılların en iyi filmi.
kuzularynsessizli-i
kuzularynsessizli-i

5 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
İzlediğim en iyi çarpıcı, ilginç, sıradışı ve bol aksiyonlu, heyecan yüklü bir film. Yönetmen bile rol almış filmde. Tarantino yine kaliteli bir yapımla hem yönetmen, hem de oyuncu olarak karşımızda.
invinoferitas
invinoferitas

18 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Tekrar tekrar izlenmeli oturup düşünülmeli,tartışılmalı,Tarantino'nun oyuncularının önünde eğilinmeli
cagdas-senesen
cagdas-senesen