keyykeyy
2 Şubat 2005 tarihinde eklendi
Tarantino'yu seven bir grup insan varmış dünyada. Mesela Cannes jürisi. Öyle ya niye ödül versinler ki yoksa:)) Ne demiş Mevlana 'Senin kabın az su alıyorsa deryanın günahı ne'
tatrtışmasız harika bir kült film bir klasik.müzkleri,seneryosu,oyuncuları herşeyiyle MÜKEMMEL .aynı zamanda bu film şu an günümüzde çok tanınan bazı yıldızların belkide tanınmasında büyük payı olan bir film uma thurman,john travolta,samual l. jackson,bruce wills gibi.hala izlemeyan varsa çok güzel bir filmi kaçırmış demektir...
başrollerde uma thurman,bruce wills,john tavolta,samuel.l.jackson ve de yönetmenlik koltuğunda quentin tarrantino.İşte bayanlar baylar huzurlarınızda UCUZ ROMANismini çok duyduğum bir filmdi ucuz roman.ama bir türlü izleme fırsatı bulamamıştım.geçenlerde izledim.gerçekten çok hoş bir filmdi.zaten oyuncu kadrosu mükemmel.bir de quentin tarrantino var ki.gerçekten iyi bir yönetmen.sizi bilmem ama filmdeki espriler müthişti.özellikle samule jackson ile john travolta arasındaki diyaloglar çok güzeldi.hele bir de uma thurman ile john travolta nın beraber dans ettikleri sahne uzun süre hafızalarda silinmeyecek güzellikteydi.son bir şey söylemek istiyorum.titanik filmini sinemanı zirvesinde görenler bu film hakkında ne düşünüyorlar acaba
adı gibi ucuz roman ucuz bir hikaye oyuncuların kalitesi vede yönetmeninn ismi filmi eleştirmemi engelliyor oyuncular müthişti replikler fena değil aksiyon sahneleri, eh işte 10 üzerinden 8 verdim ama biraz geç kaldım 94 yapımı bir filmi henüz izledim az önce
Quentin tarantino'yu kitlelere Tanıtan film...Ben quentinci değilim ama şunu söyliyeyim "FİRE EXİT" nickli arkadaşımız gibi filme ÇEREZLİK demek büyük bir haksızlık olur.Bir çok ödül almış bu filme...
muhteşem diyalogların olduğu ve hayatın cilvelerini sonuna kadar sergilediği bence muhteşem bir film ! Tarantino bu işi gerçekten çok iyi biliyor. herkes rolüne cuk oturmuş. filmdeki diyalogları8 gündelik hayatta kullanmak ayrı bir harika.. Karşındaki kişiyi resmen dumur ediyorsun tabi ki P.F'ı izlememişse; ki izlemişse aynen karşılığını alıyorsun.
Uzatmayalım kesinlikle izlenmesi gereken bir film. Tarantino döktürmüş
Ya üzülerek belirteyim ki ben buradaki yorumlara bakarak çok daha iyi bir film bekliyordum.Ama kötü bir film değil kesinlikle. Ve filmi bir kez daha izliyeceğim.İzlediğiğim ortam çok sağlıklı değildi.Umarım bu kez daha tat alırım.