ımdb den nasıl olmuş da bu kadar yüksek bir beğeni almış.Şaşırdım doğrusu.Bende çok umutluydum ama hem argosunun bozuk olması hem akıcı olmayan ve uzun diyaloğlar filmin yarısından sonra koptum ilerlete ilerlete bitirdiğim zaman haksız olmadığımı anladım..kesinlikle vakit kaybı..
şunu anladımki rezarvuar köpekleri,ucuz roman ve alpaçino nun oynadıgı köstebek filmleri 5 para etmez ve bu filmde iğrenç ötesiydi sanatsal film diolar bıde ne sanatı ya aranzda pariste dogan varmı bıde herkes ii yorum yazmıs esefle kınıyorum filmin tek kelimelik özetiii İÐRENÇTİİİİİİİİİİİ
bu filme çok güsel, 10 numara diyen arkadaşlar olmuş ama sanırım ben onlarla aynı filmi seyretmedim :S oyuncu kadrosu ne kadar iyi olursa olsn, film çok kötü. film de ne anlatılıo ne amaçlanıo hiç bişi belli deil, bence vaktinizi hiç boşa harcamayın daha güsel filmler seyredin ;)
bu filme bu kadar puan verenlere şaşıyorum. 1 puandan fazla almaz bu film, puanı verenler küfüre vermişler demekki. çok berbat bir film boşu boşuna o kadar zaman harcadım
Yüzlerce Film izledim hayatımda izlediğim en kötü en sıkıcı filmdi.Birileri sırf ben sinemadan anlıyorum falan ooo çok iyi bende bambaşka bakış açısı var demek için 5 yıldız verdiği film.Amaç yok,kurgu yok,oyunculuk iyi ama efsane değil.Bir tek soygundaki kadının yaptığı rolü efsane buldum gerisi zaten usta oyuncular yani o kadari normaldir.Ama iğrenç kere iğrenç bir film kesinlikle izlemeyin.
Merhaba, film tam anlimiyla berbat. Bu kadar iyi kadroyla bu kadar kötü bir film böyle yapılabilirdi. Çok beğenen hatta günde iki kez izlediğini belirtenlere çok şaşırdım. İnanılmaz kötü.
Hiçbir şey anlatmadan 2.5 saat gibi çok uzun bir süre nasıl film çekebildiler anlam veremedim. 3-5 iyi oyuncu toplayalım ne de olsa her şeyi beğenen birileri çıkar demişler herhalde. Filmde ne bir konu, ne aksiyon var. Uzun uzun sanatsal laflar, gereksiz anlamsız sahneler. Israrla kesin bir şey vardır diye dayandım ama sonuçta ziyan olan 2.5 saatime oldu. İzlemediyseniz inanın hiçbir şey kaybetmiş sayılmazsınız.
Hayatimin çok kötü geçen 2 saat 25 dakikasi. Konusu olmayan. Amaci olmayan mesaj vermeyen, hadi mesaji geçtim hiç bisey vermeyen bir film. Danslari pek sevmedgim için midir nedir filmdeki dansin da bi olayi yok bence. Çok daha güzel danslari gördüm. Filmin sonundaki müzik biraz güzeldi, o kadar. Hayatimin iki buçuk saatini ziyan etmek ve biseyi yaparken çok sikilmak istiyorum derseniz tam size göre.