Ucuz Roman

soressasor
soressasor

10 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Altaki yorumum unuttuğum bir neden daha var.7- Bol bol küfür.
ozanceyhun
ozanceyhun

11 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
Eğer çok iyi bir sinema izleyicisi değilseniz bu filmi izlemekle fazla vakit kaybetmeyin lütfen!
sinema
1 ziyaretçi
4 Nisan 2015 tarihinde eklendi
ımdb den nasıl olmuş da bu kadar yüksek bir beğeni almış.Şaşırdım doğrusu.Bende çok umutluydum ama hem argosunun bozuk olması hem akıcı olmayan ve uzun diyaloğlar filmin yarısından sonra koptum ilerlete ilerlete bitirdiğim zaman haksız olmadığımı anladım..kesinlikle vakit kaybı..
erenolog
erenolog

3 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Saçma upuzun diyolaglar,kopuk sahneler,aniden biten bir film ve işte tarantino

1/10 ( 1 de çok ya,hadi neyse)
Selim5308
Selim5308

14 Temmuz 2021 tarihinde eklendi
eğer filmi bu zamana kadar izlemediyseniz hayatınızın iki buçuk saatini heba etmeyen kişilerdensiniz
ozkandwd
ozkandwd

26 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
şunu anladımki rezarvuar köpekleri,ucuz roman ve alpaçino nun oynadıgı köstebek filmleri 5 para etmez ve bu filmde iğrenç ötesiydi sanatsal film diolar bıde ne sanatı ya aranzda pariste dogan varmı bıde herkes ii yorum yazmıs esefle kınıyorum filmin tek kelimelik özetiii İÐRENÇTİİİİİİİİİİİ
samuel-2
samuel-2

6 Ekim 2010 tarihinde eklendi
birileri demiş fimlden anlamayanlar 1 vermıstır.tarantıno yu anlamayanlar yorum yazmasın demiş.sanamı sorucaz yazmayı.cok sıkıcı fılmlerı var bu adamın.ızlemeyın demıyorum herkesın begencegı tarz farklı bu fılmden anlmamak olmuyo.ama bn 1 verdım ınadına
bjkli1986
bjkli1986

2 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
bu filme çok güsel, 10 numara diyen arkadaşlar olmuş ama sanırım ben onlarla aynı filmi seyretmedim :S oyuncu kadrosu ne kadar iyi olursa olsn, film çok kötü. film de ne anlatılıo ne amaçlanıo hiç bişi belli deil, bence vaktinizi hiç boşa harcamayın daha güsel filmler seyredin ;)
Ali Akgün
Ali Akgün

16 Eylül 2023 tarihinde eklendi
Bu filmi izleyebilen dünyadaki bütün filmleri izler. O kadar kötü film.
Rohat R.
Rohat R.

22 Mart 2014 tarihinde eklendi
bu filme bu kadar puan verenlere şaşıyorum. 1 puandan fazla almaz bu film, puanı verenler küfüre vermişler demekki. çok berbat bir film boşu boşuna o kadar zaman harcadım
stifmeisster
stifmeisster

29 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
uzun sıkıcı diyaloglarıyla klasik bir tarantino filmi Evet kurgu güzel ama film hep uzun sıkıcı diyaloglarla dolu. izlerken çooook sıkıldım açıkcası
Gokhan g
Gokhan g

3 Ağustos 2018 tarihinde eklendi
Yüzlerce Film izledim hayatımda izlediğim en kötü en sıkıcı filmdi.Birileri sırf ben sinemadan anlıyorum falan ooo çok iyi bende bambaşka bakış açısı var demek için 5 yıldız verdiği film.Amaç yok,kurgu yok,oyunculuk iyi ama efsane değil.Bir tek soygundaki kadının yaptığı rolü efsane buldum gerisi zaten usta oyuncular yani o kadari normaldir.Ama iğrenç kere iğrenç bir film kesinlikle izlemeyin.
Ilkay Kibar Özçankaya
Ilkay Kibar Özçankaya

19 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Merhaba, film tam anlimiyla berbat. Bu kadar iyi kadroyla bu kadar kötü bir film böyle yapılabilirdi. Çok beğenen hatta günde iki kez izlediğini belirtenlere çok şaşırdım. İnanılmaz kötü.
Ahmet Koca 3526
Ahmet Koca 3526

23 Mayıs 2022 tarihinde eklendi
Hiçbir şey anlatmadan 2.5 saat gibi çok uzun bir süre nasıl film çekebildiler anlam veremedim. 3-5 iyi oyuncu toplayalım ne de olsa her şeyi beğenen birileri çıkar demişler herhalde. Filmde ne bir konu, ne aksiyon var. Uzun uzun sanatsal laflar, gereksiz anlamsız sahneler. Israrla kesin bir şey vardır diye dayandım ama sonuçta ziyan olan 2.5 saatime oldu. İzlemediyseniz inanın hiçbir şey kaybetmiş sayılmazsınız.
eco f.
eco f.

5 Aralık 2011 tarihinde eklendi
Hayatimin çok kötü geçen 2 saat 25 dakikasi. Konusu olmayan. Amaci olmayan mesaj vermeyen, hadi mesaji geçtim hiç bisey vermeyen bir film. Danslari pek sevmedgim için midir nedir filmdeki dansin da bi olayi yok bence. Çok daha güzel danslari gördüm. Filmin sonundaki müzik biraz güzeldi, o kadar. Hayatimin iki buçuk saatini ziyan etmek ve biseyi yaparken çok sikilmak istiyorum derseniz tam size göre.