Size önce şunu belirtmekte fayda duyuyorum eğer Quentin Tarantino filmlerinden hoşlanıyorsanız ki ben Quentin Tarantino filmlerini olabildiğince takip etmeye çalışırım sizinde bu filmi beğeneceğinizi tahmin etmekteyim.Özeliikle sağlam oyuncu kadrosu (Bruce Willis-John Travolta-Uma Thurman-Samuel L. Jackson-Ving Rhames) filmi daha bir izlenilir kılmakta.Sonuç olarak sağlam oyuncu kadrosu ve hikayenin oldukça sakin akışını dikkate alarak ben bu yapıma 10 puan üzerinden 8.5 puan veriyorum.İzlemeyenler için filmi şiddetle tavsiye etmekteyim.
İki buçuk saatlik süresine rağmen gayet akıcı ve güzel bir film.. komedi ağırlıklı ve aksiyon-romantik gibi farklı 2-3 tür harmanlanmış diyebilirim.. oyuncuların hepsi çok sempatik ve başarılıydı.. film müzikleri de çok hoş.. ama tek eksik "etki".. etkilenebileceğim bir film değil zaten tür olarak ama ciddi anlamda eğlenceli ve akıcı bir film.. 8/10
harika bu film bi harika gerçekten harika kahkaha attığım kısımlar, son final sahnesinde düşündüğüm kısımlarıyla kesinlikle kusursuz denecek bir film özellikle havlu sahnesiyle araba temizleme sahnesinde kahkahalarla güldüm kesinlikle ama kesinlikle izleyin...
Tarantino isminin bu kadar ünlü olmasının bir nedeni de bu film. Yönetmen tam anlamıyla ustalığını konuşturmuş. Üstüne bir de usta oyuncular ve süper senaryo eklenince hakikaten tadından yenmez oluyor. Quentin ustanın mutlaka seyredilmesi gereken, süper bir filmi...
bence quentin tarantinonun en iyilerinin arasında yer alıyor Pulp Fiction ve yaklaşık 2.5 saat sürmesine karşın, sıkılmadan izleyebiliyorsunuz. mutlaka izleyin derim ben.
başrollerde uma thurman,bruce wills,john tavolta,samuel.l.jackson ve de yönetmenlik koltuğunda quentin tarrantino.İşte bayanlar baylar huzurlarınızda UCUZ ROMANismini çok duyduğum bir filmdi ucuz roman.ama bir türlü izleme fırsatı bulamamıştım.geçenlerde izledim.gerçekten çok hoş bir filmdi.zaten oyuncu kadrosu mükemmel.bir de quentin tarrantino var ki.gerçekten iyi bir yönetmen.sizi bilmem ama filmdeki espriler müthişti.özellikle samule jackson ile john travolta arasındaki diyaloglar çok güzeldi.hele bir de uma thurman ile john travolta nın beraber dans ettikleri sahne uzun süre hafızalarda silinmeyecek güzellikteydi.son bir şey söylemek istiyorum.titanik filmini sinemanı zirvesinde görenler bu film hakkında ne düşünüyorlar acaba
Senaryo itibariyle neredeyse sadeliğin doruğuna ulaşmış bu film nasıl olurda bu kadar kaliteli oluyor derseniz Tarantino'nun özüne inmişsiniz demektir. Anlamsız sade diyaloglar sizi filme o kadar bağlıyor ki görsellik ikinci planda kalıyor. Kısacası laf laf laf ve tarantino...
Bir çok gereksiz replik arasında-Senin karakter olabilirsin ama , bu senin bir karakterin olduğu anlamına gelmez..Gibi anlamlı repliklerede sahip olan,ilk başlarda insana kapatmayı düşündüren ama sonra sarmaya başlayan bir film.
İzlediğim en iyi çarpıcı, ilginç, sıradışı ve bol aksiyonlu, heyecan yüklü bir film. Yönetmen bile rol almış filmde. Tarantino yine kaliteli bir yapımla hem yönetmen, hem de oyuncu olarak karşımızda.
tipik bir tarantino filmi bu adamın filmlerini ya seversiniz yada nefret edersinz ortası yok gbi eğlenceli bir film hele bi sahnesi varki çok makara kısacası izleyinn
ne demeli nereden başlanmalı...her izleyişimde beni eline alıyor bu film.tarantino'ya olan hayranlığım artıyor.tarantino'nun filmi seyirciyle öğreneyim politikasına ilişkin kamera kullanımının farkında olsam bile bu filmi müziğiyle konusuyla oyuncularıyla tekrar tekrar keşfetmek beni sıkmıyor.