MURAT Y.
18 Temmuz 2024 tarihinde eklendi
Demek ki neymiş puan ve yorumlara bakarak film izlenmezmiş bunu anlamış oldum filmi sıkıcı bulan kişiler kendinizden şüphe etmeyin film biyografi filmi ve akış örgü bağlantısı sarmiyor nasıl bu puanı ve yorumları aldı şaşırdım
Bence o kadar da komik değil..Ben Komedi olarak izledim ama normal bir film olarak izlemenizi tavsiye ederim.Filmde Çok espri yok ama olanlarda harikulede..
Film güzel olabilir ama klasik olacak kadar da mükemmel değil.az önce izledim ama izlerken sıkıldım.tom hanks çok iyi oynamış tamam da onun haricinde bu kadar övülecek ne var ki?senaryo mu çok iyi,kurgu mu?hepsi idare eder seviyede ama çok iyi değil.ya benim film anlayaşım farklı ya da bu filmi bu kadar övenlerin.ben şahsen izlerken sıkıldım.
Forrest Gump pek çok sinemasever için kötü bir sinema deneyimidir. Çünkü forrest gumpı izleyenler bir daha hiç bir filmden kolay kolay keyif alamazlar...
Bu filmi seyrettikten sonra acaba bende mi bir tuhaflık var dedim yani anlıyamıyorum bu filmin neresi beğenilir bence bir konu yoktu çok boş ve anlamsız bu kadar puanı alması bile garip...
Buradaki yorumları okuyarak filmi büyük bir heyecanla aldım izledim.. Fakat burada abartıldığı kadar güzel bir film olmadığı kanatine vardım. Sadece insanın ne olursa olsun iyi niyetle nelerin üstesinden gelebileceği anlatılmaya çalışılmış. Birde aşk hikayesi tam bir fiyasko bence. Bu Forrest Gump da hiç mide yokmu anlamadım. Birde bazı arkadaşlar gerçek hayatın bu filme aynen yansıtıldığından bahsetmiş :) böyle bir hayat olabilirmi?
Robert Zemeckis'in bütün filmlerini çok seviyorum bu film de onlardan biri müthiş bir film tom hanks'in oyunculuğu harika senaryo da harika başka ne diyebilirim ki.