volkanick
20 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Orjinal bir konu ama zayıf ve kötü bir senaryo..Ne olduğu anlaşılamayan bir final..Hep birbirine benzeyen korkunç karakterler..Yalnız izlediğinizde sizi gerebilir ama izlemezseniz de bir şey kaybetmezsiniz.
buraya filmle ilgili elestiri ve yorumlarin yazilmasi gerekmiyor mu? bazi arkadaslar bunun yerine sacma sapan seyler yaziyorlar..lütfen burayi bu sacma ve gereksiz yazilarla mesgul etmeyin, ama filme giderseniz degerli yorumlarinizi da esirgemeyin..kimse yoksa filmi merak edip etmediginizi vs vs okumak istemiyor burada
Bence filmi biraz fazla abarttınız....Özellikle ilk yarısı insanı bayıyor...ayrıca filmin müzikleri de yetersiz...filmin sahneleri arası geçişler de çok kopuk...Bide olumlu bir şey söyleyeyim...filmin sonuna doğru gerilim artıyor...ve tahmin edilemeyen bir sonla bitiyor...japon sineması için başaralı bir film. Ama bence amerikan korku filmlerinin konusu hep aynı olsa bile , daha heyecanlı, gerilim dozu daha yüksek filmler olduğunu düşünüyorum.. Bunda da daha yüksek bütçelerle çekilmesinin payı büyük tabi...
Film rezaletti.Ayrıca Cinebonus replikler japonca oldugu icin özelliklemi bu filmi dolby digital olmayan berbat 2 salona aktardi anlamadim.VCD kalitesindeki ses+anlamsiz son+1 bolumun bayginligiyla film tam bir fiyaskoydu bence. Ecebahar eger gitmeye kesin kararliysan Cinebonustan baska bir sinema bul bence.
bu nasıl film!ilk, bir amerikan filmi dışında korku filmi izliyeceğim diye sevinmiştim;ama maalesef sonrahayal kırıklığına uğradım.Anlaşılması güçya da mantık hatası var senaryosunda,bazı sahneleri çok komik ,sanki korkutmaktan çok güldürmek için yapmışlar.Daha çok fırın ekmek yemek yemeleri gerekiyor