Aslan Kral

Süleyman Kırtıl
Süleyman Kırtıl

22 Şubat 2025 tarihinde eklendi
Çocukken izlediğimden bende yeri büyüktür,kült animasyonların en iyisidir bence 10 kez izlemişimdir yine izlerim, sizde izleyin.
oscar
oscar

6 Eylül 2021 tarihinde eklendi
Tam bir başyapıt. Animasyon filmlerini o dönem zirveye taşımış harika bir film. Aynı zamanda Disney'in ününü arttırmıştır. Oscar almayı hak ediyor. Müzikleri de ayrıca efsane. Özellikle ''Hakuna Matata'' :) beni benden aldı. O döneme göre animasyon tekniği de çok başarılı. spoiler: Özellikle Scar'ın ölüm sahnesini çok beğendim.
Kısacası hem çocukları hem de yetişkinleri mest edecek bir filmdi.
jamesbond-2
jamesbond-2

28 Şubat 2014 tarihinde eklendi
Bu zamana kadar izlemediğim bir animasyondu lion king,keşke çocukken izleseymişim eminim daha fazla etkilenirdim,çok fazla bahsetmeye gerek yok zaten animasyonun babası diyebileceğimiz ilk film lion kingtir ama ben toy story'yi tercih ederim
Hasan Burak T.
Hasan Burak T.

28 Ağustos 2013 tarihinde eklendi
tüm zamanların en iyi animasyon serisi yeri geldiğinde ciddi yeri geldiğinde komik yeri geldiğinde dramatikleşen bir animasyon. Kendini defalarca izlettiriyor tek kelimeyle muhteşem! 8.5/10
greendestiny
greendestiny

23 Mart 2011 tarihinde eklendi
zamaninda cigir acmis bir animasyon fakat su anda onu kat be kat gecen o kadar cok animasyon varki, hem teknik olarak (teknolojinin gelismesiyle haliyle artik cok daha detayli animasyonlar var) hem de senaryo olarak..ilk cikan buyuk capli animasyon olmasindan dolayi bir yeri var fakat ayni zamanlarda cikan toy story nin cok gerisinde
ezfuat
ezfuat

28 Ocak 2011 tarihinde eklendi
kralı biraz daha sevimli yapabilirlerdi ...
wavinflag
wavinflag

13 Ekim 2009 tarihinde eklendi
yaw herhangi bir kanal bu filmi yayınlasa ya? burdan sesleniyorum tv kanallarına garip garip animasyon filmler yayınlayacagınıza aslan kral 3 lemesini sırayla yayınlayın da hem kücükler hemde nostalji yapmak isteyen büyükler seyretsin.
Ecem Isiksel
Ecem Isiksel

16 Haziran 2009 tarihinde eklendi
sinemada ilk izlediğim filmdi yine bulsam da izlesem keşke :))
55ercument55
55ercument55

8 Haziran 2009 tarihinde eklendi
güzel bi animasyon ama en güzeli bence arabalar filmi
Chev
Chev

14 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Mükemmel bir animasyon..Her yaştan kitlenin izleyebileceği bir yapım..İzlemeyen kalmamalı..
sinema
1 ziyaretçi
21 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Müzikler muhteşem...
magic-arrow
magic-arrow

21 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Dayanamadım bende yorum yazıcam :) Benide ilk sinema deneyimim aslan kral olmuştur ve o zamanlar bile filmin müzikleri beni çok etkilemişti bence zamanının en iyilerinden dir kesinlikle hatta şimdi animasyonların bile çoğundan güzel görsel olarak olmasa bile konusu yeter bence.
pelishhh
pelishhh

11 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
ilk izlediğimde ilkokuldaydım, ve çok duygulanmıştım, çok özel bir filmdir. 2.film çekilicekse yine aynı çizgifilm şeklinde olmalı bence, 3boyutlu anmasyon değil. orjinalliği bozulmamalı
metalstein
metalstein

31 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
benim de sinemada izlediğim ilk film tabiki=) bizim neslin hayatında kocaman yer etmiş bir film olduğu görülebiliyor.
megalomaniac177
megalomaniac177

18 Şubat 2008 tarihinde eklendi
çoğmuz gibi benimde sinemada gittiğim ilk film.Ve her zaman özel bir yeri olan film.10/10