M.Ö. 10.000
3,7

arif315
arif315

10 Mart 2008 tarihinde eklendi
ya arkadaş bilmem kaç nilyon dolara çekilen bi film istemiyoz artık, düşük bütçeli olsun içten samimi olsun üst düzey efeklerede gerek yok ama olmaz gel görki ama gişe filmi hepside.10/5
whom66
whom66

10 Mart 2008 tarihinde eklendi
kesinlikle visiual effect hayranları için iyi yapılsada altın piramitin düşme sahnesiyle bu nasıl berbat dediğim sekanslara sahip olan aynı anda amaçsız oldupğunu düşündüğüm bir yapıt filmin baçta bişişler vaaat ettiği gerçeği olsada ikinci yarıda battlestar kara murat tarzı bi yapım olduğu kanaatindeyim sıkılmanıza neden olucak kah yuh bu kadarda saçma kah vay ne kadar güzel görüntü dedirticek her şeyin olduğu üç top bi külahlık bi yapım...
mettt
mettt

16 Kasım 2008 tarihinde eklendi
savaş sahneleri dışında pek ii değildi10/7
littlebocuk
littlebocuk

8 Mart 2008 tarihinde eklendi
gorsel anlamda bir solen oldugu kesin: dinazorumsu yaratiklar, mamutlar, dev disli kaplanlar ve mukemmel misir goruntuleri. ama yinede cok birsey beklememeniz bence daha iyi olur cunku konu olarak biraz ic bayabilir. yani butun film boyunca guzel bir aksiyon sahnesi bekliyorsunuz ama o da en sonunda cokt a tatmin etmeyen bir sekilde...
m-ozdemir89
m-ozdemir89

14 Mart 2008 tarihinde eklendi
Fena film değildi. Sıkılmadan izledim. Hatta tavsiye bile edebilirim.
gokhanaytan11
gokhanaytan11

30 Mart 2008 tarihinde eklendi
yorumlar cok acımasız olmus bence gayet güzel bir film soluksuz izliyorsunuz, kacırılmamalı
ayhanozbekk
ayhanozbekk

30 Nisan 2008 tarihinde eklendi
yöneymen biraz korkakça davranmış. Kullandığı ögelerden hiç birine tam bir derinliğe dalarak seyirciyi içeri almamış. Belki eleştirileceğinden çekinmiş.Çünkü bunlardan herhangi birine ağırlık verseydi film ya appocalypto , Conan , Akrepp kral veya Kul gibi bir filme dönüşecekti. Çok az tadda mistizim , Biraz görsel efekt , az miktarda macera , kavga sahneleri bir iki tane . Yani ben bu filmin neresinden tutupta yazı yazayım bilemedim. Ancak yinede "bugün bi film seyradeyim , sarmazsa zaten de yapacak işlerim var " diyorsanız seyredin
ercin-sahin
ercin-sahin

24 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
apocalyptonun kötü bir taklidi. Tek alternatifiniz bile yoksa izleyin yoksa kalsın :(
nemesis08
nemesis08

21 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en berbat filmlerden biri.İsmine resmine aldanmayın sakın, vasat diyeceğim dilim varmıyor, yani vasat bile fazla bu filme.
lightinthedark
lightinthedark

9 Mart 2008 tarihinde eklendi
Çok çok kötü bir filmdi diyemem ama çok güzelde değildi.Biraz Apocalypto'ya benzettim. Sonu tamamen hayal kırıklığıydı.Evde vakit geçirmek için izlenebilir sadece.
eenkei
eenkei

14 Mart 2008 tarihinde eklendi
okadarda iyi bir film değil apokalipto daha güzeldi bence bunda biraz efek katmışlar aslan falan filan ama filmin anlaşılmayan bir çok yeri var. Sinemaya gittiğime pişmanım 10/6
erdi1990-kasparov
erdi1990-kasparov

18 Ekim 2008 tarihinde eklendi
BU filme kötü deyenlere inanmıyorum,film kültürü olmayan bi kişi yazar ancak bunu...Filmde ne ararsanız var.Gayet güzel bi filmdi.10/10
yasar88ant
yasar88ant

10 Mart 2008 tarihinde eklendi
İzlemeseniz de olur diyorum.Kaybedecek birşeyiniz yok.Görsel efektler gayet iyi.Arkadaşlarla gidip sıkılmadan izlenebilecek bir film.6.5/10
aslitumer123
aslitumer123

1 Nisan 2008 tarihinde eklendi
biraz yüzüklerin efendisi biraz apocalypto karışımı bir film.ama izlenmeyee değer.manzaraları dağları süper.yüzüklerin efendisinee benzerliğide aynı ülkede çekilmiş olmaları zaten.güsel bir aşk öyküsü anlatılıyor.tavsiye ederim;)
merl44
merl44

14 Mart 2008 tarihinde eklendi
bence hoş bir film. izlediğime memnunum.fantastik filmleri sevenlerin gayet beğeneceğini düşünüyorum.