arif315
10 Mart 2008 tarihinde eklendi
ya arkadaş bilmem kaç nilyon dolara çekilen bi film istemiyoz artık, düşük bütçeli olsun içten samimi olsun üst düzey efeklerede gerek yok ama olmaz gel görki ama gişe filmi hepside.10/5
kesinlikle visiual effect hayranları için iyi yapılsada altın piramitin düşme sahnesiyle bu nasıl berbat dediğim sekanslara sahip olan aynı anda amaçsız oldupğunu düşündüğüm bir yapıt filmin baçta bişişler vaaat ettiği gerçeği olsada ikinci yarıda battlestar kara murat tarzı bi yapım olduğu kanaatindeyim sıkılmanıza neden olucak kah yuh bu kadarda saçma kah vay ne kadar güzel görüntü dedirticek her şeyin olduğu üç top bi külahlık bi yapım...
gorsel anlamda bir solen oldugu kesin: dinazorumsu yaratiklar, mamutlar, dev disli kaplanlar ve mukemmel misir goruntuleri. ama yinede cok birsey beklememeniz bence daha iyi olur cunku konu olarak biraz ic bayabilir. yani butun film boyunca guzel bir aksiyon sahnesi bekliyorsunuz ama o da en sonunda cokt a tatmin etmeyen bir sekilde...
yöneymen biraz korkakça davranmış. Kullandığı ögelerden hiç birine tam bir derinliğe dalarak seyirciyi içeri almamış. Belki eleştirileceğinden çekinmiş.Çünkü bunlardan herhangi birine ağırlık verseydi film ya appocalypto , Conan , Akrepp kral veya Kul gibi bir filme dönüşecekti. Çok az tadda mistizim , Biraz görsel efekt , az miktarda macera , kavga sahneleri bir iki tane . Yani ben bu filmin neresinden tutupta yazı yazayım bilemedim. Ancak yinede "bugün bi film seyradeyim , sarmazsa zaten de yapacak işlerim var " diyorsanız seyredin
Çok çok kötü bir filmdi diyemem ama çok güzelde değildi.Biraz Apocalypto'ya benzettim. Sonu tamamen hayal kırıklığıydı.Evde vakit geçirmek için izlenebilir sadece.
okadarda iyi bir film değil apokalipto daha güzeldi bence bunda biraz efek katmışlar aslan falan filan ama filmin anlaşılmayan bir çok yeri var. Sinemaya gittiğime pişmanım 10/6
biraz yüzüklerin efendisi biraz apocalypto karışımı bir film.ama izlenmeyee değer.manzaraları dağları süper.yüzüklerin efendisinee benzerliğide aynı ülkede çekilmiş olmaları zaten.güsel bir aşk öyküsü anlatılıyor.tavsiye ederim;)