M.Ö. 10.000
3,7

ozeldemir
ozeldemir

10 Mart 2008 tarihinde eklendi
Harbiden çok sıkıcı, net bi konusu yok, film süresi daldan dala atlıyo bi yerlerde tutunmaya çalışıyo ama nafile... Eskimo tipi insanlar çölde nasıl günlerini geçirir hala anlamaya çalışıyorum, çok kötü zamanınıa yazık...
arif315
arif315

10 Mart 2008 tarihinde eklendi
ya arkadaş bilmem kaç nilyon dolara çekilen bi film istemiyoz artık, düşük bütçeli olsun içten samimi olsun üst düzey efeklerede gerek yok ama olmaz gel görki ama gişe filmi hepside.10/5
prototif
prototif

10 Mart 2008 tarihinde eklendi
Film biraz düşük düzeyde kalmış diyebilirim.Bana biraz basit geldi.Kısaca tv de izlenebilecek bir film sinemaya gitmeye gerek yok.
zafer-calayoglu
zafer-calayoglu

9 Mart 2008 tarihinde eklendi
filde ateş bulunmuş ama etler çiğ yeniyor, filmde bolca kumaş görüyorsunuz hemde m.ö. 10.000 de, filde bol kılıç var, teleskop var, mamutlar evcilleştirilmiş ve pramit yapılıyor, insanların üzrinde kot pantalonlar etekler ve ayaklarında da ayakkabı ve sandaletler var, bence m.ö. 10.000 bizim öğrendiğimiz gibi değilmiş :) film konusu ile ilgiyi zaten çekmiyordu gidenler sadece görsel efektlare güvenerek gittiler ama sonuçta film çıkışı herkesin yüzünde bir gülme vardı. bence olmamaış. 2/10
tosunmuharrem
tosunmuharrem

9 Mart 2008 tarihinde eklendi
Apocalypto filmi bu filmden çok daha kaliteliydi inanın. Oyunculuklar ve senaryo çok zayıftı. Verilmek istenen hiç bir duygu tam olarak verilememiş.Çok büyük paralar harcanmış filme ama olmayınca olmuyor.işin ilginci kahramanımızın kabilesi hariç herkes farklı yerel dil kullanırken bunlar ingilizceyi hangi ara öğrenmiş şaşırdım. Malesef olmamış nerede braveheartlar gladyatörler nerede mö 10000.
mebirdin
mebirdin

9 Mart 2008 tarihinde eklendi
abramm a katılıyorum arkadaşlar az önce geldim filmden...gerçekten ama gerçekten çok gereksiz ve boş bir film olmuş..sadece kostüme ve efektlere önem verilmiş ki efekt diyince "Transformers" gibi bi filmi izleyen bu filmdeki efektlere biraz hakaret edebilir :) :) resmen copy paste yapıp insan çoğaltmışlar..görselliğe önem verelim derken seneryo yerlerde sürünmüş..ayrıca milattan önce 10.000 gibi bir zaman içerisinde süper ingilizce konuşulması filmin mantık hatası kurbanı olmaktanda çıkamıyor..halbuki "apocalypto" anlatılmak istenen çağı tüm yalınlığıyla anlatmıştı...yani kısaca ben hiç beğenmedim ve tahminimce birçok izşeyicide aynı notu verecektir..!
ilknur-oruc
ilknur-oruc

8 Mart 2008 tarihinde eklendi
arkadaşlar filmi bugün izledim ve hiç etkilenmedeim.Çok vasat bir film.Senaryosu eski türk filmlerine benziyor.Adam mızrağı tutuyor mamut mızrağın üzerine düşüp ölüyor böyle saçmalık olmaz.
azyal
azyal

7 Mart 2008 tarihinde eklendi
Sakın fragmanlara bakıp aldanmayın. İzlediğim en kötü filmlerden biri verdiğim paraya mı yoksa boş yere kaybolan 2 saatime mi yananım bilemiyorum. Teknik olarak sıfır, film ciddiyetden uzak oyunculuk yelerde sürünüyor küçük bütçeli televizyonlar için çekilmiş bir film gibi geldi bana fragmanda iyi olunca, Filmin adıda ilgi uyandırıyor insanda tabii, Yapımcılar güzel bi promasyon yapalımda kesin tutar demiş herhalde abi yavlarıyorum sakın ama sakın gittttmeeeeyinnn.
kral1474
kral1474

6 Mart 2008 tarihinde eklendi
yav konu hep aynı yav..kahramanımız yolculuğa çıkıor kahraman oluyor ülkeye kral oluyor.......deiştirin artık şunuyu