M.Ö. 10.000
3,7

asiverap
asiverap

3 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Film güzeldi,efektler ve atmosfer iyi yansıtılmış.Şimdi bazı filmler gibi tekrar tekrar izlenicek bir yapıda değil.Fakat yinede sıkılmadan heycanla izlenicek bir film
jason-72
jason-72

22 Mart 2008 tarihinde eklendi
film görsel olarak cok güzel.efektler bence müthiş.ama böyle güzel konusu olan bi filmi bence cok iyi işleyememişler.o yuzden biraz hayalkırıklıgına ugradım.cok sey bekleyerek gitmiştim.ama sadece görsel efektleri için bile izlenebilir.apocalipto ile kıyaslanırsa bence daha ii bir film.
orqqun
orqqun

17 Mart 2008 tarihinde eklendi
film aslında basit bir hikaye üzerine kurulu.sıradan bir aşk hikayesi bile denileblir.ama gelin görün ki dokuma ve efektlere diyecek hiçbir sözüm yok.iklim farklılıklarından kostümler makyajlar ve insanların o çağlardaki cahil halleri çok güzel işlenmiş.bir ara adeta kendimi o devirlerde hissettim.başarılı sayıılablcek bir film.ama arananların aksine orjinal olmayan 'para' işi bir film.
efafff
efafff

16 Mart 2008 tarihinde eklendi
O zamanda böyle piramitler,şehri korumak için duvarlar ve bir çok yapıt varmıydı yazı harita teleskop bunlar tartışılır.Ama güzel bir filmdi.
decent32
decent32

14 Mart 2008 tarihinde eklendi
bişi sorucam filmde hangi dil kullanılmış yane türkçe altyazılı falan mı__?
doyouhavetogo
doyouhavetogo

14 Mart 2008 tarihinde eklendi
kendim açımda söyleyebileceğim tek şey bir düş kırıklığı fakat yinede vakit geçirebilecek bir film sayılır
ssarican
ssarican

14 Mart 2008 tarihinde eklendi
ses efktleri şahane olup, film olarak pek tatmin edici değil...

pramitlere kuşbakışı harikaydı...
revix-2
revix-2

apokalipto filminin aynısı
insan biraz konuda degişiklik yapar bekletilerimi boşa cıkar bir film daha
xezaludelal
xezaludelal

14 Mart 2008 tarihinde eklendi
o kadar görsel efekte yazık olmuş.......
pabloricario
pabloricario

13 Mart 2008 tarihinde eklendi
M.Ö Onbin yıllarının atmosferi yakalanamamış. Tabii o zamanın insanları nasıl giyinir, nasıl yaşardı bilgi yok elde ama, sanki ortaçağ kırsalından bir kesit sunulur gibi canlandırılmış sosyal yaşam. Allahtan Mamutlar biraz kurtarmış vaziyeti. Piramit inşaatı sahneleri haricinde etkileyici pek bir şey yok. Ama yine de sıkmıyor.
lord3000
lord3000

13 Mart 2008 tarihinde eklendi
İğrenç,rezalet bir film.MÖ ile alaksı bile yok.Herifler uha uha diye konuşmalı o çağda.Bunlar ise 'seni seviyorum' 'senin için geri dönecem' gibi konuşmalarla günümüz çağında yaşıyorlarmış gibi konuşuyorlar.herifler seksi,kadınlar makyajı,güzel falan...komedi ya...Yapılar o kadar güzel ki bu çağda bile yok öyle yapılar.Kumaşı nasıl dokumuşlar,hemde renkli renkli.sanki dokuma fabrikaları var.Filmde uyudum.Ki ben film manyağıyımdır.Yemin ederim çok üzüldüm gittiğime.Daha ne diyim.Konu yok.Var ama çok saçma.cd si bile alınıp seyretmeye değmeyecek bir film.Güzel diyenleri sakın dinlemeyin derim.
kevin12389
kevin12389

12 Mart 2008 tarihinde eklendi
Kötü film olmuş.Sonundaki amatörlüğe gelde gülme nehirin kenarında sarılmışlar ama nehirde ufacıkta olsa dalgalanma yok bu kadar olmaz.10 üzerinden 5 alır benden anca.
snake1986
snake1986

12 Mart 2008 tarihinde eklendi
hayatımda ızledıgım en dandık fılm bu kadar mı sıkıcı olur ya berbat vasat bı fılm sakın gıtmeyın paranıza yazık
temir128
temir128

11 Mart 2008 tarihinde eklendi
aman aman şahane bi filmdi diyemem ama gayet de güzeldi.akıcı bi şekilde ilerliyo.zaten film;bir savaşçı, bir efsane doğuyor diyor..ve doğuyo..Beklediğimden daha iyiydi..şu an vizyonda olan bütün filmlerin içinde en aklı selim olan.
2001so
2001so

11 Mart 2008 tarihinde eklendi
Klişelerle dolu basit bir filmdi, herşeyden biraz katmaya çalışarak hiçbirşeye benzemeyen bir film yapmışlar. Film çok fazla gişe kaygısına kapılmış, tek beğendiğim yanı efektleri oldu. Mısır piramitlerinin yapımını gösteren sahneler ve mamutlar özenle hazırlanmış, bu sahneleri merak eden ve görmek isteyenler gidebilir. Filme fazla bir beklentiyle gitmeyin derim.