M.Ö. 10.000
3,7

ataba50
ataba50

11 Mart 2008 tarihinde eklendi
filim güzele benziyordu bu mızrak diş afişte çok güzel duruyordu ama flimde 2 sahnesi var ve çok kısa beklediğimi bulamadım desem yeridir ama yinede vakit geçirmeye ihtiyacınız varsa vakit geçirtir korkmayın gidin
nevfel
nevfel

11 Mart 2008 tarihinde eklendi
Ne yazık ki harika,kaçırılmaması gerekli bir film diyemiyecem.Ama arkadaşların belirttiği kadarda kötü değil.En azından görsellik açısından bişeyler veriyor film.Bir beklenti içerisinde izlenilmediğinde zevk alınabilinir.Anladığım kadarıyla arkadaşlar reklamlardan etkilenerek gittiğinden hayal kırıklığı yaratmış.ki bende de aynı etki yok değil.velhasıl_ı kelam çok çok sıkıldıysanız gidin derim.vizyonda göz gibi bi yapıt varken değmez ama.
47-hitman
47-hitman

10 Mart 2008 tarihinde eklendi
Film çok iyi değildi fragmanda çok doldurmuşlar sakın ona kanıp büyük umutlarla gitmeyin hayal kırıklığına uğrarsınız. Filmde çoğu sahnenin bilgisayarla yapıldığı bariz belli oluyor. Apocalypto benzeri sayılabilir ama onun gibi değil çünkü filmin genelinde insanlar o çağda ingilizce konuşuyorlar işin komik tarafı orası. Apocalypto'nun bu filmden daha iyi olmasının sebebi Mel Gibson'ın senaryoyu yazıp maya diline çevirtip çekmesi ve orda herkesin maya dilinde konuşmasıdır. Sonuç olarak çokta görülmesi gereken bir film değil izlemesenizde olur yani büyük bir kayıp sayılmaz.
lucifer2121
lucifer2121

10 Mart 2008 tarihinde eklendi
fragman ve afişelerin yine bir tür oyununa geldik.çoğu sahnesi çok ama çok saçmaydı.puan vermek gerekirse on üzerinden 6 :)
cemsen61
cemsen61

10 Mart 2008 tarihinde eklendi
filmi bugün izledim gerçekten güzel bir film ama M.Ö 10.000 yılını gerçekçi olarak yansıtamamışlar.Eskiye ait bazı bilgileri olan arkadaşlar için kafa karıştıracak bir film. 10/7
tolgatolga700
tolgatolga700

10 Mart 2008 tarihinde eklendi
Arkadaşlar herkezin zevki farklıdır bu yorumları pek fazla dikkate almayın denemekten bişey kaybetmezsiniz benim görüşüm ise film gerçekten çok güzeldi çoğu yerde insanın tüğleri diken diken olabiliyor gidip izlemenizi tavsiye ederim
sekegu
sekegu

10 Mart 2008 tarihinde eklendi
En doğru yorumu ben yazdım ona göre bu yorumu esas alın

Fragmandan sanki dünyanın en büyük efsanesini izleyeceğinizi sanıyorsunuz ama muhteşem bir hikaye değil hatta basit denebilecek bir hikaye gereksiz yapılan espriler ve komik sahneler filmin ciddiyetini bozmuş görsel efektler dışında filmi kurtaran birşey yok
filmi izlerken kimi yerlerde bir afrika kabilesinin günlük yaşantılarını izliyor gibi oluyorsunuz (küçük bir miktar)
Eski mısır dışında uygarlık ile ilgili görebileceğiniz görsel bir şaheser yok. 10/6
kemaleser36
kemaleser36

9 Mart 2008 tarihinde eklendi
adamlar 5 sayfa senaryoyla fılm cekmısler.film kotuydu bence,pişman oldum gıttıgıme ama baskada gıdılecek fılm yoktu vızyonda.ikinci yarı biraz hareketlendı film ama genel olarak anca idare eder denılebilir
lightinthedark
lightinthedark

9 Mart 2008 tarihinde eklendi
Çok çok kötü bir filmdi diyemem ama çok güzelde değildi.Biraz Apocalypto'ya benzettim. Sonu tamamen hayal kırıklığıydı.Evde vakit geçirmek için izlenebilir sadece.
nebahatabla
nebahatabla

9 Mart 2008 tarihinde eklendi
izleyenler varmı film türkçe düblajmı alt yazılımı
mert-kayhan
mert-kayhan

9 Mart 2008 tarihinde eklendi
sıkıcı bir film. reklamlarıyla film biraz şişirilmiş...
xolayboyx
xolayboyx

9 Mart 2008 tarihinde eklendi
arkadaslar bence bazıları morallerımızı bozuyor fılm cok gusel olmus ızlemenızı tabsıye ederım:) hem yorumlara kapılıp fıkır degıstırmeyın gıdın ve gorun ne kaybedersınız
baskin13
baskin13

8 Mart 2008 tarihinde eklendi
izlemedik ama sizin yorumlarınıza bakarak bu filme gitmicem ..
cuneytgunel
cuneytgunel

8 Mart 2008 tarihinde eklendi
Tek kelime ile berbat bir yapım verilen harcanan emeğe yazık.daha ilk dakikardan itibaren sıkıcı oldu anlaşılıyor.fragmanı gayet ıyı buda salonlara sehirci çekip gişe yapmanın bir yöntemi olsa gerek.Televizyonda yayınlansa donüp izlemem bile..Sakın gitmeyin..Zaman kaybından başka bişi değil!!!
bizagee
bizagee

8 Mart 2008 tarihinde eklendi
Filmin o kabiledeki cocuk ve uzun disli kaplan arasinda gececegini dusunmustum ama oyle olmadi o kaplan misafir oyuncuymus...Basit sayilabilecek bir konuydu ki filmin sonunda hic de tahmin etmedigimiz abiler cikti fakat guzel efektler vardi. Dogaustu olaylarla suslenmis eski caglardaki insan ve hayvanlar uzerine kurulmus bir film. Fantastik filmleri sevenler kacirmasin kesinlikle vakit kaybi degil cogu filme gore de izlenmesi gereken br film bence. O kadar basarili ve yaratici olmasa da L.O.T.R. tadinda bir filmdi.