M.Ö. 10.000
3,7

clubber-star
clubber-star

8 Mart 2008 tarihinde eklendi
gitmeyin diye üzerine basa basa söyleyince gidesi geliyor insanın. 1 saat sonra seansa giricem bakalım.
onurd4
onurd4

8 Mart 2008 tarihinde eklendi
arkadaşlar film min konusu çok klişe.apokalypto nun aynı.filmin adını M.Ö.10000 koymuşlar ama odöneme ait bize verilenlerde çok yanlış var.bir bi mamutu mızrakla öldüremeniz çok zor.iki o dönemde insan daha yeni yerleşik hayata geçmekteyken bu adamlar mısır yetiştiriyo ama aslında mısırın m sini bilmiyolar, o dönemde buğday yeni yeni ekiliyo.üç M.Ö.10000 de mısır medeniyeti henüz yok dolayısıyla piramitlerde yok. anlıycanız daha bisürü tarihi yanlış var.biraz daha tarihle paralel olsa daha güzel olurdu benim için.benim için diyorum çünkü ben bu filmden çok şey bekliyordum fragmanına aldandım sanırım.neyse size tavsiyem bu filme gidicekseniz sadece iki saatlik bi maceradan başka bişey değil bunu bilin.çokta ahım şahım bi film değil yalnız.
korcane
korcane

8 Mart 2008 tarihinde eklendi
fragmanlara aldanmayın cok vasat bir film aksyon yok denecek kadar az oyunculuk cast cok kötü +cekımler fena degıl ama yınede fılmı kurtarmıyor.konu bılındık ztn aşık peşinden koşan adam klasık-seyretmesenızde olur.
zeydbaba
zeydbaba

8 Mart 2008 tarihinde eklendi
bu filme kötü diyen arkadaslar olsada apokalipto ve yeni dünya filmlerinden cok cok iyi en azından sacma değil ve görsel efektleri güzel ama konusu bilindik gitmenizi tavsiye ederim hayvanların bilgisayar yapımı olduğu hiç sırıtmıyo ayrıca
turkpost2
turkpost2

8 Mart 2008 tarihinde eklendi
filmi daha izlemedim ama fragmanından yahudi propagandası olduğunu anladım.olaylar,yerler ve kahramanlar farklı olabilir ama tam israiloğullarının ortaya çıktığı yıllar ve gizli propaganda sahneleri var.
sarpcore
sarpcore

8 Mart 2008 tarihinde eklendi
Roland Emmerich dah once cektigi senaryosu yazdigi filmlere bir bakin.hepsi daha once unlu yonetmenler tarafindan cekilmis filmlerin bir kopyasi gibi.kendi sinema kisiligini olusturamamis bir taklitci yonetmen.sinemadaki hedefi en cok izlenen en cok hasilat yapan film olmaktan baska bir sey degil.bu film Apocalypto un cok kotu bir kopyasi.arkadasimin israri uzerine eslik etmek icin gittim.roland emmerich beni yine yaniltmadi.bu adam kotu bir kopyaci baska bir sey degil.
tedesca80
tedesca80

7 Mart 2008 tarihinde eklendi
filmin afişine hayran kaldım ama filmin kendisi nasıldır bilmiyorum. yine heryer yagmalanıp havada kafalar ucusucaksa gitmemeyi tercih ederim. giden varsa lutfen biraz anlatsın
dejavu1817
dejavu1817

7 Mart 2008 tarihinde eklendi
arkadaşlar bende izlemedim ama iyimi sizce
lokmanirkilata
lokmanirkilata

ibmd de puanlamada 10 üzerinden 6,6 almış. Yani vasat anlamına geliyor
hyeroglif
hyeroglif

7 Mart 2008 tarihinde eklendi
Merhaba beyazperde sevenler; İyi ve kötünün çatışmasında hep bilindik senaryolar çıkıyor, yani ortaya bir adam çıkıp bir şeyler kurtarıp kahraman oluyor :) bu bütün filmlere gitmeden önceki ön yargımız hepimizin.. takip ettiğim bir film di ve bugün vizyonda izleyip görücez hep beraber :)
tuntem
tuntem

7 Mart 2008 tarihinde eklendi
Apcalipta mı neydi konu aynı en azından birinin peşinden gideceklerine yeni dünyaları keşfe çıksalardı daha iyiydi..
gunnerr
gunnerr

3 Mart 2008 tarihinde eklendi
bence karakterlerin ingilizce konuşuyor olmaları filmi tamamen bozmuş.. Apokalipto filminde orjinal dillerini konuşuyorlardı.
mericya
mericya

2 Mart 2008 tarihinde eklendi
eminim guzel bir film olacaktir
umarim bekledigimize deger
semihsanal1
semihsanal1

8 Şubat 2008 tarihinde eklendi
güzel bir film olcak gibi duruyo
VcdSamimiyeti
VcdSamimiyeti

7 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Sinemada fragmanını görmüştüm,fena değil gibi ama belli olmaz yinede :)