Merhaba beyazperde sevenler; İyi ve kötünün çatışmasında hep bilindik senaryolar çıkıyor, yani ortaya bir adam çıkıp bir şeyler kurtarıp kahraman oluyor :) bu bütün filmlere gitmeden önceki ön yargımız hepimizin.. takip ettiğim bir film di ve bugün vizyonda izleyip görücez hep beraber :)
filmin afişine hayran kaldım ama filmin kendisi nasıldır bilmiyorum. yine heryer yagmalanıp havada kafalar ucusucaksa gitmemeyi tercih ederim. giden varsa lutfen biraz anlatsın
BU filme olumsuz görüş bildiren hemde acımasızca arkadaşlar hangi filmi seyrettiler gerçekten merak ediyorum.Filmde hangi sahne abartılıydı? Gerçekçilikten uzak hangi sahne vardı hadi ya bukadarda olmaz diyebileceğiniz? Yapmayın arkadaşlar bu kadar saygısız olmayalım.Seyirsicisi milyonları aşan saçma,emek harcanmayan sadece birkaç espriyle biten filmlere alıştınız saygıya değer filmler saçma geliyor artık sizlere yapmayın günahtır ya.Kimsenin sözüne bakmayın arkadaşlar film çok güzel abartılı yada saçma diyebileceğiniz bir tek sahne görmedim ben.Kesinlikle ailece izlenecek bir film diyorum.
bu filme kötü diyen arkadaslar olsada apokalipto ve yeni dünya filmlerinden cok cok iyi en azından sacma değil ve görsel efektleri güzel ama konusu bilindik gitmenizi tavsiye ederim hayvanların bilgisayar yapımı olduğu hiç sırıtmıyo ayrıca
gorsel anlamda bir solen oldugu kesin: dinazorumsu yaratiklar, mamutlar, dev disli kaplanlar ve mukemmel misir goruntuleri. ama yinede cok birsey beklememeniz bence daha iyi olur cunku konu olarak biraz ic bayabilir. yani butun film boyunca guzel bir aksiyon sahnesi bekliyorsunuz ama o da en sonunda cokt a tatmin etmeyen bir sekilde...
arkadaşlar filmi bugün izledim ve hiç etkilenmedeim.Çok vasat bir film.Senaryosu eski türk filmlerine benziyor.Adam mızrağı tutuyor mamut mızrağın üzerine düşüp ölüyor böyle saçmalık olmaz.
Tek kelime ile berbat bir yapım verilen harcanan emeğe yazık.daha ilk dakikardan itibaren sıkıcı oldu anlaşılıyor.fragmanı gayet ıyı buda salonlara sehirci çekip gişe yapmanın bir yöntemi olsa gerek.Televizyonda yayınlansa donüp izlemem bile..Sakın gitmeyin..Zaman kaybından başka bişi değil!!!