M.Ö. 10.000
3,7

mhayir
mhayir

17 Mart 2008 tarihinde eklendi
Film fena değil, sürükleyici.Keyifle izleyebilirsiniz. Ama Hollywood'da artık konu kalmayaya başladı.Pek çok film birbirinin nerdeyse tekrarı olmaya başladı.Bu film'de de pek çok sahne, efekt size başka filmleri hatırlatıyor.Filmin son sahnesi nei 300 Spartalı filminde yüzbaşının Xerxes1i öldürme anına götürdü.
26emreoz26
26emreoz26

17 Mart 2008 tarihinde eklendi
güzel bir film ama tarihine göre oldukça saçma..
sebebi piramitlerin m.ö 3000 li yıllarda yapılmış olması olayı tamamen kafanızda karmaşıklığa sokuyor.düşünüyorsunuz acaba bu pramitlerin m.ö 10000 de ne işi var yoksa benmi yanlış biliyorum.eve geliosunuz bakıosunuzki bilginiz doğru..neden böyle bi anlatım seçilmiş oda ayrı bir mesele tabiki
10 / 7
benruken
benruken

19 Mart 2008 tarihinde eklendi
filme girmeden önce konusunu okudum. hiç ilgimi çekmedi. reklamı ve afişi çok sönük. öylesine girdim diyebilirim. filmi ziledikçe haksızlık edilmiş filme diye düşündüm. tek kelimeyle müthiş bir film. Konusu, sahneleri, oyuncuları hele de mevsim geçişleri son derece titizlikle sunulmuş isleyiciye...İzlemenizi tavsiye ederim...Herkese saygılar...
alone00-2
alone00-2

21 Mart 2008 tarihinde eklendi
Filme cok buyuk umit baglamadan gidilirse idare eder bir film.. Yani neredeyse bir ask filmi desek yeridir..
Ama su bi gercekki film istendigi tarihi yansitmis ve o tarihi yasamanizi birazda olsun sagliyor..
+filmi izlerken karakterlere verdikleri isimlere ve konusmalara sinemada yer yer herkes guldu :-D
gokhanaytan11
gokhanaytan11

30 Mart 2008 tarihinde eklendi
yorumlar cok acımasız olmus bence gayet güzel bir film soluksuz izliyorsunuz, kacırılmamalı
uykusuzburak
uykusuzburak

31 Mart 2008 tarihinde eklendi
Filmi yeni seyrettim şimdi çok pişmanım keşke daha önce seyretmiş olsaydım seyrine doyum olmayan ve bir o kadarda zamanın nasıl geçtiğini anlamadığım nadir filmlerden diyebilirim seyretmekte terettüt eden arkadasların terettütleri çok yersiz hemen seyretmelerini öneririm.
Film tarihi gercekten çok iyi yansıtmış görsel efekte doyulası bir film olmus kamera açıları şahane izlenmesi gereken bir film.
Saygılarımla...
asiverap
asiverap

3 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Film güzeldi,efektler ve atmosfer iyi yansıtılmış.Şimdi bazı filmler gibi tekrar tekrar izlenicek bir yapıda değil.Fakat yinede sıkılmadan heycanla izlenicek bir film
a-arpak
a-arpak

16 Nisan 2008 tarihinde eklendi
filmin içine bir türlü giremedim,kaptıramadım.konuşmaları mükemmeldi sanki 200oli yıllardaymış gibi.,öylesine çekilmiş bir film gibiydi.ayrıca binlerce aktris arasından mavi gözlü kimseyi bulamamışlar mı?kızın mavi lensleri sürekli kayıyordu:)çok hatalı sahne vardı.senaryo fena değildi ama çekimler ,oyuncular kötüydü bence.
ayhanozbekk
ayhanozbekk

30 Nisan 2008 tarihinde eklendi
yöneymen biraz korkakça davranmış. Kullandığı ögelerden hiç birine tam bir derinliğe dalarak seyirciyi içeri almamış. Belki eleştirileceğinden çekinmiş.Çünkü bunlardan herhangi birine ağırlık verseydi film ya appocalypto , Conan , Akrepp kral veya Kul gibi bir filme dönüşecekti. Çok az tadda mistizim , Biraz görsel efekt , az miktarda macera , kavga sahneleri bir iki tane . Yani ben bu filmin neresinden tutupta yazı yazayım bilemedim. Ancak yinede "bugün bi film seyradeyim , sarmazsa zaten de yapacak işlerim var " diyorsanız seyredin
stuluben
stuluben

2 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
beğendiğim bir film...ses,kıyafet,effect,konunun işlendiği yer bakımından özene bezene hazırlanmış ve duygusalla birleştirilmiş bir film...izlemenizi tavsiye ederim.
gurtukan
gurtukan

4 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
İzlenmesi gerekli bir film. Apocalypto tarzında ama tabiki Apocalypto kadar cesur ve kült bir film değil. Oyunculuklara birşey demeyeceğim ama görsel efektler tatmin edici.
Karlı dağlardan- çöllere ve piramitlere kadar müthiş bir serüven izleyenleri bekliyor. 9/10
sivzar
sivzar

20 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Bu filmi pek beğenmedim.Apokalipto ile kıyaslandığı için şunu söyleyebilirim,her açıdan apokalipto daha iyi.Bu tür film çeken yönetmenlerin mel gibson kadar cesur davranması ve filmi anlattığı dönemin dilinde çekmesi gerek. Çünkü başka türlü inandırıcı olmuyor. Filmde karakterler çok yüzeysel hiç biri derinlemesine incelenmemiş.Sonunu da hayli ticari kaygıyla çekilmiş olduğundan saçma buldum.Ama yine de hep aynı tarz filmleri izlediğimiz bu dönemde değişik tarzı ile ilgi çekici.10/6
arda-erdede
arda-erdede

21 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Film Apocalypto nun neredeyse aynısı olmuş , sadece geçtiği zamanlar farklı , eger Apocalypto yu izlememis olsaydim bu filmle ilgili yorumum farklı olabilirdi ama zaten cok daha iyisini izledigim icin bu filme super diyemeyecegim ancak sinemada izlenirse daha cok keyifle izlenebilir diye dusunuyorum.
melo1199
melo1199

24 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
güzel bi film ayrıca çoğu arkadaş apocalypto ile karşılaştırıyor filmi, eleştirmek istendiğinde her filmi kolaylıkla eleştirebilirsiniz zevk meselesi ama bu filmi izleyen pişman olmaz şişdetle öneririm. 10/9
cnzns
cnzns

25 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
bu filme 8 10 puan veren arkadaşlar kaç yaşında gerçekten çok merak ediyorum... nasıl bir mantıktır anlamak elde değil bunun renkle zevkle alakası yok...