Borat
1,9

Yusuf A.
Yusuf A.

8 Nisan 2021 tarihinde eklendi
Vermek istediği mesajdan çok saçmalıkları ile ön plana çıkmış bir film. Bu saçmalıklar bizi yer yer güldürsede belli bir süre sonra dayanılmaz oluyor ve işkence gibi geliyor. Ayrıca keşke hayali bir ülkenin ismi verilmiş olsa idi Kazakistan halkını aşağılıyor gibi olmuş(altında yatan bir neden ver mı bilmiyorum!) ve hangi ülke olursa olsun kabul edilebilir bir şey olduğunu sanmıyorum.
Burakrises
Burakrises

25 Kasım 2010 tarihinde eklendi
herkeze göre değil. film öncelikle yahudileri aşalıyan bir film. sadece bikaç sahnesi komikti bana göre ama tabi seviyesiz olan yerlerine gülen var tabi bizim ülkemizde o kadar sevilmesede. böceklere rüşfet verdiği dığında bir yer göremedim komik olan. 10/5
electronica
electronica

17 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Evet, Borat komiklikler, espriler yapıyor, bizleri güldürüyor ...Ancak film boyunca kendi kültürünü eleştirip batı kültürünü yüceltiyor izlenimi verdi bana ...Bilemiyorum ...
gokhankocgida
gokhankocgida

3 Ekim 2009 tarihinde eklendi
ozbekıstan kazakıstan yahudıler berbat..sadece abd super..berbat fılm 4.
srcnkrgz
srcnkrgz

4 Aralık 2008 tarihinde eklendi
kulture laf etmıs ona kabulum ama komıklıgıne kımse laf etmesın ben gulmekden kırıldım tam bı komedı filmi
1903erhan
1903erhan

30 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en saçma 3-5 filmden biriydi. Komedimiydi bu. Kendimi tuttum; Yok bu filmde birşey olacak diye, fakat yarım saat sonra filmi kapattım. İğrenç ötesi. berbat ..
ociftci38
ociftci38

29 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
zevkler ve rekler tartışılmaz. ona diyecek bir şeyim yok ama komedi filmlerini seven birisi olarak ben hiç beğenmedim filmi. hele hele bayanların izlemesini hiç tavsiye etmiyorum. elle tutulur bir yanı olsa tutacağım ama yok. valla bu filmi beğendiyseniz helal olsun demek düşer bana. bana göre puanı normal fazlada çıkacağını sanmam 10/4 veririm
harun3404
harun3404

13 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
abi yazık ya bu kadar farklı bir filme bu kadar kötü yorumlar yakışıyormu

şahşen filmi izledim çok begendim ayrıca el kamerasıyla çekilmesi komik espriler gayet güzeldi

abuk subuk aşk filmlerine güzel diyorsunuz izliyoruz zevk almıyoruz

bu tarz filmleri izleyince zevk alıyoruz

evet konusu saçma ama filmlerin hepsi saçma zaten

10/10 gerçekten
goner34
goner34

6 Şubat 2008 tarihinde eklendi
tamamıyle aşşağılayıcı bir yapıya sahip.ama ne yazıkki komik:) o kadar iyi değil..daha iyisini bekliyordum.
teoberk3131
teoberk3131

20 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Aşırı derecede saçma bi film.
gokalp834
gokalp834

16 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Sadece komik.Sadece belaltı espriler var.Bir halkın aşağlanmasıda söz konusu.Gülmek için izlenir ama kalite bakımından 1 yada 2 puan..
atakanozruh
atakanozruh

10 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Öncelikle çok farklı bir yapım olduğunu söylemeliyim. Daha önce bunun gibi bir şey izlememiş olduğunuzdan eminim. Bu yönden de herkese hitap eden bir film değil. Bazı kesimin beğeneceği bazı kesiminse nefret edeceği türden bir yapım. Bense ne iyi ne kötü buldum. Kazak toplumunu alaşağı eden rahatsız edici bir film olsa da güldüren sahneleri yok değil. İzlenmesi gereken bir film olduğunu düşünmüyorum ama farklı bir şeyler izlemek veya kafa dağıtmak istiyorsanız tercih edebilirsiniz. 5/10
melihcoo
melihcoo

8 Ekim 2007 tarihinde eklendi
komedi yönünden iyi ancak kazakları çok kötü tanıtmışlar Örneğin filmin bir sahnesinde kazakların tuvalet kültürünü bilmedikleri gösteriliyor halbuki tuvalet kurallarını türkler avrupaya öğretti
dilaramehmetoglu
dilaramehmetoglu

13 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Bence çok kötü,abartılı ve kalitesiz bir film.Bir milleti ve kültürü tanımadan ve araştırılmadan yapılmış.
luisablack
luisablack

10 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
ya kazak olsaydım nefret ederdim,bir ulusun böle aşağılanması da hoşuma gitmio ama filmde zaten aşağılanmayan kimse kalmamış ki. borat herkese bi güzel giydirdi. amerikaya, zenginlere, ünlülere vb vb. ama çok iğrenç hele kavga sahnesi otel odasındaki. ama komik de..