Iklimler
3,3

katorelli
katorelli

20 Kasım 2007 tarihinde eklendi
film hakkında içtenlikle söyleyebilcem iki cümle var:incir çekirdeğini doldurmaz derler ya atom çekirdeğine koysanız %90 ı boş kalır hayatımda boşa geçtiğini hissettiğim anlar oldu.o filmi izlerkenki harcamış olduum 85 dk açık ve net olarak kesinlikle anlamsız bi şekilde boşa gitmiştir..ancak belli sanat görüşünü benimseyenler için film gayet lezzetli gelebilir.lakin ben bi görüşe sahip deilim!..
Fatmadem
Fatmadem

30 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Bazı arkadaşların yorumlarında "sanırım Ben sanattan anlamıyorum " gibi özeleştiri gördüm.Konu bence sanat değil konu boşluğu.Filmde manzara yansıtmaları, yakın net uzak flu görüntüleri için diyecek birşey yok ama gerisinde de birşey yok , farklı bir bakış olsun, bir duygu yoğunluğu olsun, değişik bir hayat hikayesi olsun.Bu filmin senaryosu ve yönetmeni Fatma Demir olsa kim seyreder ve beğenirdi ? Bunu soruyorum.
ibrahim Can
ibrahim Can

27 Aralık 2020 tarihinde eklendi
isanın duygusal boşluğa düştüğünde karısına geri donüşü. Aklıyla hareket ettiğinde ise serapla görüşmesi hastalıklı bir ruh halinin modern donemdeki evlilikleri mükkemmmel bir şekilde ifade ediş biçimi.