Kan Dökülecek
3,8

emrekanaattli
emrekanaattli

8 Mart 2008 tarihinde eklendi
bu filmi anlamak için sinema adına bazı şeyleri aşmış olmak lazım güzel film
izlenir
tg-pia88
tg-pia88

30 Aralık 2008 tarihinde eklendi
kesinlikle arkadaş grubuyla izlenmemesi gereken bir film..tek başına izleyip odaklanmak gerekiyor:) danny d.lewis iyi oynamış..hoş bir film
SERHAT JHON GORE
SERHAT JHON GORE

18 Mart 2020 tarihinde eklendi
Oyunculuğu ile hikayenin bir parçası olduğunuzu hissettirecek..
Müziği ile sizi uçuracak...
Ve akıcılığı ile size film nedir öğretecek...
ezgisito
ezgisito

19 Mart 2008 tarihinde eklendi
Son zamanlarda vizyonda olan büyük yapımların hemen hepsini izledim ve aralarında en çok ilham veren film There will be blood olsa gerek diye düşünüyorum. Bu filmi sadece petrol avcısı bir sermayedar ve kilise sembolü hafif delimsi bir rahipten ibaret olarak algılamamak yerinde olacaktır. Filmi izledikten sonra Amerika yakın(!) tarihi konusunda bende birçok şimşek çaktı diyebilirim. Hep işlenmiş bir konuyu söylenmeyenlerle tekrar hikayelemiş ve izlenmeyi çokça hakeden bir film.
muratyaz
muratyaz

21 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Filme gittim fakat zamanımı boşa harcadığımı düşünüyorum.Film her yönüyle başarısızdı.Oscar ödüllerinden herhangi birini alacağını düşünmüyorum.
cbellican
cbellican

18 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Sinemaya, filmin ismine bakarak girenler güruhuna aitseniz, filmden uzak durmanız gerekir. Seyirlik sevimli veya görsel dövüşsel bir film olmadığını anlayan akranlarınız gibi filmin ikinci yarısında ya sevgilinizle elele tutuşarak karanlıkta iki yürek olarak, ya da ayazda bir yürek kıvamında çıkış kapısını aramaya koyulacaksınız. Yok eğer, derine giden bir filmin sonunu sonuna kadar seyrederim derseniz dört dörtlük bir film izlersiniz. İman gücüyle göğe kanatlanmak isteyen genç bir rahip ile, yer altına döşediği borularla karanlığın merkezine kurulmak isteyen önce işçi sonradan işveren adamın öyküsü için.
En az iki oscar alır.
drnc88
drnc88

19 Şubat 2008 tarihinde eklendi
hayatımda ızledıgım en sıkıcı 5 fılm arasına kolaylıkla girdi.nası 8 dalda aday anlamıs dıılım....
kobe1988
kobe1988

3 Mart 2008 tarihinde eklendi
filmin ilk 1-1.5 saatinde hiç sıkılmadım. sonra baymaya başladı.. ama bence güzel bir film 2.5 saat kadar vakti olan otursun izlesin :D bide oyunculuklar var tabi Daniel Day-Lewis müthiş oynamış. bide 3-4 filmini izlediğim rahip rolündeki Paul Dano bu filmde kendini göstermiş sonunda diğer oynadığı filmlerde ufak roller verilmişti hep ama bu filmde baya bi oynamış.Bence gelecek vaadediyor. neyse filme 10 üzerinden 8 verdim :D
saat25
saat25

26 Nisan 2008 tarihinde eklendi
öncelikle şunu söyleyeyim uzun zamandır böyle bir film izlemedim.

gerçek bir drama, film müzikleri mükemmel, sizi filmin içine çekiyor. Daniel Day-Lewis bu role çok yakışmış, o çatal sesi ve aksaanı ile canlandırdığı karaktere hayran kalıyorsunuz.

bir insanın nasıl değiştiğini, para ve güç için neler yapabildiği, nelere göz yumduğunu, ve para ve gücünü seyircinin egosunu tatmin edercesine nasıl futursuzca kullandığını göreceksiniz. 10 üzerinden 9 veririm.
Fatih Çakır
Fatih Çakır

8 Mayıs 2015 tarihinde eklendi
Başrol tartışmasız gelmiş geçmiş en iyi oyuncu bir kere, hangi rol olursa olsun mükemmel oynuyor (Lincoln, My Left Foot) ki bu film doruk noktası. Yönetmenin de yine aynı şekilde diğer filmleri güzel fakat zirvesi yine aynı şekilde "There Will Be Blood". Sinematografisi mükemmel filmin, sahneler, geçişler her şeyi... Teknik manada müthiş... Evet 2 buçuk saat uzun gibi biraz ama görsel bir romandır efendim bu film tam anlamıyla...
Emrah Göktaş
Emrah Göktaş

28 Ekim 2022 tarihinde eklendi
Bu film bir başyapıttır, ayrıntılı anlayıp bir sürü 5 yıldız veren arkadaşlar çok güzel anlatmışlar, kusursuz katagoride
mesyavuz96
mesyavuz96

18 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Son yıllarda seyrettiğim en güzel film, oskarı hakediyor, hollywood'a da bravo, filmlerin kalitesi çok yükseldi.
dellabona
dellabona

29 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
bence tamamıyla fiyasko bir film sonu güzel olacak diye bekledim çok kötü çıktı zaten durağan bir filmdi 2.5 saatimi yedi resmen nasıl bukadar yüksek puan aldı hayret
mehmet akman
mehmet akman

28 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Bp reklamı yapan bir film. Roller iyi, konu kötü. Daha iyi olabilirdi. Daha kısa olabilirmiş.boşuna uzatılmış
Odeur de Rouille
Odeur de Rouille

11 Haziran 2020 tarihinde eklendi
“There Will Be Blood”, ilk bakışta hatta neredeyse filmin sonuna kadar iyi bir “babanın” para ve başarı hırsıyla benliğini yitirişini değil;-ki klasik olan budur ve filmi ilgi çekici kılan da bu noktadır- bu açlığın onu nelere katlandırdığını, tüm hayatına bu azmi nasıl yedirdiğini göz önüne seren bir film.Her ne kadar ilk sahne, spoiler:
filmin işçilerin içinde bulunduğu zor durumu irdelemeye yönelik bir film olduğunu düşündürse de ki bu da güzel, nükteli bir ters köşe olmuş...Alelade bir film değil mutlaka izlenmeli.Sahneler, çekim de oldukça göz doyurucu ve müzikler de bir o kadar farklı.Day-Lewis de harika zaten.Bence oyalanmayın daha fazla.