dino-baggio
26 Haziran 2008 tarihinde eklendi
no counrty for old man için çok kötü şeyler yazmıştım ama o film bunun yanında daha iyi bence..çok kötüydü film.bu baş yapıt diyenleri bir türlü anlamıyorum ben ya neye göre baş yapıt sadece oyunculuğa bakıpta baş yapıt damgası vurulmazki.lütfen entel görünmek için yok süperdi yok hayatımda böyle film izlememiştim falan diye yazıpta milleti şaşırtmayın ya çok sıkıcı bi film kabul edin bunu.tamam oyunculuk çok iyi ama dediğim gibi çok sıkıcı
Bu film Daniel Day Lewis için izlenir.Oyuncu yetiştiren okullarda Lewisin performansı ders diye okutulmalı.Sadece bu filmde değil oynadığı her rolün hakkını veren bir oyuncu.Oscarı sonuna kadar hakettiğini düşünüyorum.Onun dışında filmin temposunun çok ağır olduğunu ve sonlara doğru biraz sıkıcılaşmaya başladığını belirtmem gerek.Bu sıkıcılaşma bence zaten ağır olan filmin süresinin uzun olmasından kaynaklanıyor.Verilen mesajlar yerindeydi.Ama bu filmde Daniel Day Lewisin performansı olmasa bu kadar ilgi çekeceğini hiç sanmıyorum.10/7
Bir internet sitesinde Daniel Day-Lewis için söylenmiş bir söz vardı..onu belirtmek istiyorum.." Oyuncuların Olymposunun birkez daha tescillendiği film"....daniel Day-Lewis'i tüylerim diken diken olarak seyrettim..senenin gerçektende en gerçekçi,en etkileyici ve en insanüstü performansıydı :)...film muhteşemdi.göndermeler muhteşemdi,Paul Thomas Anderson muhteşem..kısaca film herşeyiyle kusursuzdu..!
O kadar abartilan film bu mu yani tmm oyunculuk cok ii fakat 30 dkk da bitecek bi konuyu 3 saatte ve bazi yerleri anlasilamayacak sekilde islemisler 10/3
arkadaşlarla sinemaya gidecek olsak ve recep ivedik mi bu film mi diye oylama yapılsa tabiki bu diye haykırırdım.öyle ki en iyi erkek oyuncu oscarı ve imdb de 8.7 lik bir puan.tercihimi de bu filmden yana kullanıp izledim zaten.ama artık oscarı gözümde büyüttüğümü düşünmeye başladım.uzun zamandır sabırsızlıkla beklediğim kan dökülecek tam bir hüsran oldu.recep ivedik e hala önyargım var ama hiç olmazsa beklentilerimi karşılacağına eminim.beyaz perdenin puanı imdb ye göre daha gerçeği yansıtıyor.10/7.
film tam bir hüsran beklentilerim altınd kaldı filmin girişi cok güzel .mekan yer harika ayarlanmış am konu cok ama cok vasat sonu hepten hüsran hayal kırıklıgı 10/5
Film adeta oscar için çekildim diye bağırıyor.Her sezon bu tür sıkıcı oscara oynayan filmler görmeyede alıştık zaten..Daha önceki sezonlardaki aviator filmini anımsattı bana,kaliteli olma uğraşı verilsede izleyiciye hitap etmediğini düşünmüyorum.10/5
Film fena değil, dün sinemada izledim. Daniel Day Lewis bu filmin ödülü her şeyiyle hak eden en önemli parçası. Zira 8 dalda adaylık almış olması, bu filmin diğer güçlü rakiplerini geride bırakarak en iyi filmi alacağı anlamına gelmiyor. Atonement, NCfom ve Michael Clayton'ın biraz gerisinde duruyor şu anda. Film karanlık bir havaya sahip, özellikle sonu çok itici, iç karartıcı, ve aşırı pessimist. Onun dışında iyi çekilmiş, iyi oynanmış, mükemmmel olmayan kalburüstü bir film var karşımızda.