constantine3
1 Mart 2008 tarihinde eklendi
harika bir film di Daniel Day-Lewis gercektekten super bi oyunculuk gostermis ve sonuna kadar da oscari hak etmis filme niye sIkIcI diyorlar anlamadim biraz filmlere sanatsal yonden bakmak gerek diye dusunuyorum
Sinemaya, filmin ismine bakarak girenler güruhuna aitseniz, filmden uzak durmanız gerekir. Seyirlik sevimli veya görsel dövüşsel bir film olmadığını anlayan akranlarınız gibi filmin ikinci yarısında ya sevgilinizle elele tutuşarak karanlıkta iki yürek olarak, ya da ayazda bir yürek kıvamında çıkış kapısını aramaya koyulacaksınız. Yok eğer, derine giden bir filmin sonunu sonuna kadar seyrederim derseniz dört dörtlük bir film izlersiniz. İman gücüyle göğe kanatlanmak isteyen genç bir rahip ile, yer altına döşediği borularla karanlığın merkezine kurulmak isteyen önce işçi sonradan işveren adamın öyküsü için. En az iki oscar alır.
filmi dün sinemada izledim ve daniel-day lewis e hayran oldum bir kez daha..film agır tempoda geciyor bu yuzden cogu kisiye sıkıcı gelebilir ama son yılların en iyi erkek oyuncu performanslarından birini görmek icin izlenmeli bence..
1) Oyuncuların hepsi çok başarılı, Daniel Day Lewis muhteşem! 2) Filmin konusu çok etkileyici. Petrol çıkarırken göze alınan riskler, kapitalizm, hırs, patron olmak - dinin sömürülmesi, açgözlülük... 3) Görüntü yönetmeni harika bir iş çıkarmış, her sahne görkemli... 4) Biraz uzun bir film - 158 dakika ama zaman su gibi akıp gidiyor... 5) Sekiz dalda oscar adayı, aynı zamanda şu anda Imdb'de en iyi filmler sıralmasında yirminci. 6) Kesinlikle seyredilmesi gereken bir film.
iki gün önce internetten indirip izledim mükemmel ötesi bir oyunculuk güzel bir konu izlemenizi kesinlikle tavsiye ederim (türkçe dublajlı izlemeyin orjinal dilinde izleyin)