Bugüne kadar izlediğim baştan sona inanılmaz komik olan tek film gülmekten gözlerim yaşardı ya...Bu filmi izledikten sonra diğer komedi filmleri çok yavan geliyor...Wayans kardeşler inanılmazlar buarada Wayans kardeşlerin "İki Fıstık" filmi de harikadır izlemeyenlere tavsiye olunur...
arkadaşlar ben bu filmi geçen yıl almıştım ve izlerken gerçekten çok keyif almıştım.dün akşam arkadaşlarımız geldi ve yeniden izledik ama yine güldüm. demekki bu film aradan ne kadar zaman geçerse geçsin her defasında sanki ilk kez izliyormuşcasına izleyebilirsiniz.
Çok iyi bir komedi idi Şuana dek seyretiğimi en güzel komedi filmi idi şiddetle tavsiye ederim her saniyesine güldüm heleki bebeğin öpüş sahnesi beni bitirdi :D
ya su flime bile gülmedim diyenler var ya şimdi onlara ben gülücem daha nasil bir flim bekleniyorki gülmek için anlamadım ya bende bi gariplik var ama imkansiz genelde herkes cok güldüm diyo yani bazı kişiler var sırf olumsuz bişey yazabilmek için yazıyorlar.olum suz bişey yazmak istiyosanız 300 ü izleyin bakın ben oflimide izlerken cok güldüm .