Altın Şans

ogr-nihall
ogr-nihall

24 Eylül 2008 tarihinde eklendi
berbatt bi filmm.sıkıntadann son yarımm saatni iizleyemedim.kate hudson a böle bi film yakışmıo
tarhansimsek
tarhansimsek

24 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Puanda biraz acımasız olmakla beraber çok ii de değil ama bu puanı da haketmediği kesin. Macera ve hafif bir komedi. Mcconaughey bence iyi seçim. Hudson çok fazla ayak uyduramamış...
zodiac-kadir
zodiac-kadir

21 Eylül 2008 tarihinde eklendi
çok basit , çok sıradan
bilalaaa
bilalaaa

10 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
bence hos bı fılm olmus ızlmekle bısey kaybedılmez bence
izlemeklazım
izlemeklazım

2 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
filmi açıkçası biraz fazla uzun buldum bi on dakkası olmasada olurmuş.ama kate ve mathhewun uyumları su götürmez bir gerçek.how to lose a guy in 10daysdan sonra yine romantik komedi çifti olarak seyirciyi aşklarına inadırıyorlar.
typhoon190
typhoon190

30 Haziran 2008 tarihinde eklendi
bunun gibi filmler artık çekilmiyor.ama bu film harika aynı maviliklere doğru filmine benziyo.bence 10/7
baran106
baran106

29 Haziran 2008 tarihinde eklendi
kafanızı yormayacağınız ya burda ne demek istedi anlamadm konusu çok garipti demiyeceğiniz basit ama bi o kadar da güzel komedi macera aşk hepsi iç içe seyretmenizi tavsiye ediyorum
lazkiss
lazkiss

14 Haziran 2008 tarihinde eklendi
hiç de bazılarının belirttiği gibi sıkıcı bir film değil.farklı bir konusu, efektleri yok ama filmin türü bu değil zaten.sade,sıcak,gülümseten bir film.deniz manzaraları güzelliğiyle insana huzur veriyor açıkçası....
byserdar78
byserdar78

2 Haziran 2008 tarihinde eklendi
film güzel insanlar harika manzara doğa harika acık hava filmi anlayacagınız denizi kumsalı hazinesi hazine avcıları hoş izlenebilir film içeceginizi alım uzanın manzaranın tadını kumsalın sesini dinleyin..tesekkürler..
djgokhan88
djgokhan88

14 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
izlenilebilir bir hazine filmi .. çok şey beklemeyin fakat sıkılmazsınızda ;)
ozk-gamze
ozk-gamze

13 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
eğlenceli bir film. macera, romantik komedi sevenlere önerebilirim. ben cok beğendim..
hurolozkan
hurolozkan

12 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Arkadaşlar lütfen objektif yorum yazalım.

Kimse parasını ve zamanını harcanmasın.
Konusu son derece klasik bir film.
Akılda kalan bir tane düzgün espri yok.
Kate Hudson ve M.Caughney in oynaması için yapılmış çok sıradan bir film.

Filmi dün izledim.

Bitmesi içinde dua ettim.
serafettnsenlk
serafettnsenlk

11 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
ben bu hiç filmi hiç beğenmedm 10 kişi gittk ve ortak duygumuz sıkılmak oldu tavsiye etmiyorum
elifozcan93
elifozcan93

11 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
gercekten çok güzel eglenceli bi filmdi her tür içeren bi film..ve kate matthew ını tekrar bi arada gormek güzel..kesinlikle tercih ediyorum...
canguler
canguler

9 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
nedense bana biraz sıkıcı geldi. biraz daha aksiyon eklenebilirdi konu güzel ama çok şey de beklemeyin. fragmanı da sizi film hakkında yanıltabilir.