3,9

Ümit B
Ümit B

19 Şubat 2012 tarihinde eklendi
John Cusack ve Samuel L. Jackson varliginin yani sira, görselligi, kurgusu ve atmosferi ile soluksuz izleniyor. Stephen King'in kitabindan bir uyarlama oldugu için, mantik aramayacaksiniz fazla.
colwyn
colwyn

4 Eylül 2013 tarihinde eklendi
Film aslında iyi bir filmdi. Diğer arkadaşların da dediği gibi sonu daha net olsaydı puanı yükselebilirdi. Yönetmen 2 tane son vermiş izleyiciye, hangisine yorarsanız artık aklınızdaki ipuçlarını:) Şunu da belirteyim Stephen King senaryoları sonlarına doğru fazlaca saçmalar genelde(bkz. Dreamcatcher, it vs. vs.) ama bu filmde öyle birşey pek yok. Ayrıca John Cusack'ın oyunculuğu da filmi izlenir kılıyor. Bu adam hiç mi kötü oynamaz yaa:)(8/10)
BoRriZ
BoRriZ

14 Ocak 2011 tarihinde eklendi
vasat bir fiLmdi.. nasıL bu kadar beğeniLmiş hayret ediyorum :s

6 bile fazla aslında bu filme xD
suadiyekartali
suadiyekartali

13 Ocak 2011 tarihinde eklendi
korktuğum yada gerildiğim söylenemez ancak izlenebilir nitelikte gizemli bir film.
10/7.8
camseytani
camseytani

8 Ocak 2011 tarihinde eklendi
kesinlikle güzel bir film...
l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

18 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Kendi açımdan, başarılı bulduğum bir King uyarlaması olmuş...
orsau
orsau

17 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Bütün John Cusack filmlerinde olduğu gibi hayal kırıklığına uğradım.
slvr-06

Bence izlenebilir ..... 7/10
Ekrem Doydu
Ekrem Doydu

31 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Özellikle filmin ilk yarısında acaba ne olacak diye çok geriliyosunuz..İkinci yarıda biyerden sonra artık ne olursa olsun havasına giriyosunuz :) Güzel bir gerilimdi..Bazı yerleri çok uçuk olsada mutlaka izlenmeli10/8
sinema
1 ziyaretçi
17 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
yapmayın ya, abidik gubudik filmler 7 alıyorsa bu film en az 9 almalı. sıradan ve basit bir film değil. 3 kere izledim bi daha olsa bi daha izlerim.
Ceren-06
Ceren-06

25 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
çokk iii bi filmdi heyecan biran olsun azalmadı 10/8
Jet-Li-2
Jet-Li-2

25 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Bence gayet beklentileri weriyo film..Hatta izlenmesi gereken filmlerden biri tabi şahsi görüşüm...Kingin öyküsünü kitapta okuduğunuzda ne hissediosanız izleyincede aynısını hissedeceksiniz John farkıyla
colic-p
colic-p

18 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Film gerçekten çok güzel mükemmel bir kurgu, harika bir senaryo. Ama filmin DVDsi çıktığında iki farklı versiyon var birncisi sinemada gösterilen versiyonu ikincisi yönetmenin kendi versiyonu.Yönetmenin versiyonu daha güçlü bir sonu var ancak kişisel fikrim olarak sinemada gösterilen versiyonu daha tatmin edici.
-Ecem-
-Ecem-