misty-2
8 Ekim 2007 tarihinde eklendi
bu filmin fragmanlarını gördüğümde beni hayal kırıklığına uğratacağını biliyordum.Kesinlikle hiçbirşeyin izahı yok sırf korkutma amaçlı yapay bir film. Oldum olası fredy serilerini sevmem nedeni de işte 1408 gibi hiç bir sahnenin diğeriyle bağlantısı yok rasgele korkutma unsurları oraya buraya saçılmış.Ayrıca filmin aktörü bu tür filmler için uygun yüz ifadesine sahip değil.kısacası hiç beğenmedim sırf King in hatırına seyrettim diyebilirim
çok şaçma garip ilginç bi film yani karışık ama öle şahane bi film değil çok büyütüldü bu film gidince okadar olmadıgını anlıcaksınız sırf efek baska bişi yok hayal kırıklığına uğradık tavsiye etmem
tek kelimeyle berbat bir film,netten indirip hemen izledim,kız arkadaşımla ortak düşüncemiz 2 saatimizi heba etmiş olmamış,keşke başka bir film izleseydik dedik ve de allahtan sinama da izlemedik dedik,saçma sapan bir film,izlemenizi tawsiye etmiyorum
beklentilerim altında bi film. izlemeyen bişey kaybetmiş sayılmaz.. Hep tüyleri ürpertecek bişey olucak diye bekliyosunuz ama nafile. Kısacası Bu filmi izleyerek 2 saatim boşuna gitti
çok kötü bi film havada kaldı lütfen biri bana samuel jackson ın bu işte nasıl bi parmağı olduğunu anlatır mı? neydi o gördükleri yaşadıkları halüsinasyon mu? bu ikiliden daha sağlam bi senaryoda oynamalarını beklerdim yazık boşa geçti zaman
samuel ve john cusack da kurtaramamış filmi senaryo ne yapmaya çalışmış net degil çok sıkıcı seyir haline gelmiş film genede cusack hayranları izlesin ne diyim yawwwwwwwww
yönetmen89 arkadaşım çok doğru yazmışsın bende sen gibi bu tür olaylardan şikayetçiyim şimdiye kadar en iyi stephen king uyarlaması biri secret window diğeri ise hayvan mezarlığıdır diğer geriye kalan filmler gerçekten berbat en son cinnet in eski versiyonunu izledim jack nichelson ın oyunculuğu olmasa film kötü neyse konuyu fazla dağıtmayalım keşke filmi yapacak olan yönetmen seçimlerini daha düzgün yapabilse ama her bir kitap uyarlaması iyi olacak diye bir kaide yok ama keşke bu stephen king in kitaplarına yapılmasa