3,9

ogezegen
ogezegen

6 Ekim 2007 tarihinde eklendi
bence güzel bir film ama sadece bu kadar mükemmelde olabılrdı.samuel l.jackson'dan bu fılmde oyle goz kamastırıcı bı oyunculuk goremedık bence bu fılmde olması bıle sacma okadar kısıtlı bı roldekı halbukı ınsanlar bırazda onun ısmı ıcın bu fılmı ızlıyolar
ece-sumer
ece-sumer

6 Ekim 2007 tarihinde eklendi
hüsrana uğradım izlediğim en sıkıcı filmler arasında. her an bişey olması için bekliyosun ama hiçbişey yok.
eftelya146
eftelya146

6 Ekim 2007 tarihinde eklendi
gerçekten tam bir çaresizlikti ... ben çok etkilendim ve korktum son zamanlarda izlediğim en iyi korku diyebilirim gerilimi yüksekti ...
sinemanyak86
sinemanyak86

5 Ekim 2007 tarihinde eklendi
bence harika bi yapım.süper bi karmaşa.izlemenizi tavsiye edrim...
smyrna88i
smyrna88i

4 Ekim 2007 tarihinde eklendi
yaniii.. o kadar da mükemmel değildi,dünyanın en korkak insanı olan beni bile germedi film((; ama yine de kötüydü yaa demedim filmden çıkarken. . çok fazla şey beklemeden izlenebilir
ryenst
ryenst

4 Ekim 2007 tarihinde eklendi
3-4 akşam önce bilgisayar başına oturdum ve son zamanlarda izlediğim çoğu film için yorum yazdım ama malesef hala onları görebilmiş değilim ve film hakkında yorum yaparken emin olun kurallara da dikkat ettim.Umuyorum ki çok yoğunsunuzki daha sıra gelmedi.
ii-so
ii-so

4 Ekim 2007 tarihinde eklendi
ya arkadaşlar biri lütfen bana filmin sonunun ne olduğunu açıklayabilirmi. havada kaldı resmen olaylar. yazar odadan kurtuldu ama odadaki olay nedir hiç bişey anlamadım.ama filmin hakkını vermek lazım çoooook ürkütücüydü...
oycd
oycd

3 Ekim 2007 tarihinde eklendi
mantık hataları fazlaca olan ucuz gerilim fimlerinden bir tane daha.senaryosu bu kadar usta ellerden çıkmamış olsa berbat tır.
jimce-2
jimce-2

3 Ekim 2007 tarihinde eklendi
klasık bır film hıcbır farkı olduğunu düşünmüyorum gerilicek bir filmde değil bence
kingpin00
kingpin00

3 Ekim 2007 tarihinde eklendi
ya burda kime inancaz? bazıları çok güzel diyo kimisi berbat buluyo :( desenize izlede gör die
okirkagac
okirkagac

2 Ekim 2007 tarihinde eklendi
eger iftar öncesi zaman geçirmek isterseniz tavsiye edilebilir. ayrica john cusack'in oyunculugu harikaydi.ama buyuk beklentilere kapilmayin. filmdeki faks olayina baya guldum cok ilgincti.
cabuksly
cabuksly

1 Ekim 2007 tarihinde eklendi
harika olmuş hiç öyle kötü demeyin sizin ki sadece korkmak öğesi üzerine bir beklenti sadece film insanı keşfediyorr...
erol-star
erol-star

24 Eylül 2007 tarihinde eklendi
üzülerek söylüyorumki beklentileri karşılamıyor halbuki o kadar heycanlanmıştım frangmanını gördügümde ama malesef olmamış keşke biraz korksaydım
polair
polair

20 Eylül 2007 tarihinde eklendi
10 üzerinden 6.5 derim konusu saçma ama efekt ve kamera açıları ile süslenmiş farklı bir konu olması güzel ama başlangıç ve son kötü olmuş izleyin derim yinede
necoalpboga
necoalpboga

11 Eylül 2007 tarihinde eklendi
bazı filmleri izlerken hiç bitmemesini isterim. bu film de öyle bişeydi.ilginç konusu oyunculuğu ile beraber insana farklı şeyler düşündürüyo.cusack in yerinde olmak istemezdim cehennem gibi.cok kasmadan söylemek gerek iyi filmdi