3,9

dreamy333
dreamy333

8 Eylül 2007 tarihinde eklendi
arkadaşlar ben begenmedim ya ne bileym sıktı diyebilirm ... bi anda değişio bi anda geri dönüo falan konu :S tuhaf
10da 5 ;)
permission87
permission87

3 Eylül 2007 tarihinde eklendi
konu olarak sacma ama bir o kadar da ilginç..acıkcası filmde kullanilan efekler berbat ve kesınlıkle korku ve gerilim adına hiçbirsey yok bu filmlde..buradan bir arkadasımızı bu tarz bir filmi uzun zamandır bekliyormus.. alacakaranlık filmini öneririm izlemesini öneririm...
illuminatedeye
illuminatedeye

1 Eylül 2007 tarihinde eklendi
korku filmi tadında bir korku filmi.bir ara hayal kırıklığı yaşıyormuş gibi hissettiğiniz anda stephen king aklınıza gelsin.''yok ya bu kadar basit olamaz.şimdi gerçek değil miydi?''demeden sonunu bekleyin.her ne kadar tahmin edilebilir bir nitelik taşısada seyredilesi bir film.
kutsalerkek
kutsalerkek

1 Eylül 2007 tarihinde eklendi
çok enteresan, çok etkileyici bir film olmuş. mükemmel.
silent-obscure
silent-obscure

23 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
izledim bu filmi değişik bi konusu var ama korku gerilim adına bişey vermiyo insana beklentilerin biraz altında bi film boş zamanda izlenebilir
ebrudursun55
ebrudursun55

17 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
ben izleyeli baya oldu arkadaşlar.çok ama çok kötü.
elessarali
elessarali

10 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
stephan king hayranı olarak resmen hayal kırıklığına uğradım
teomansonmez
teomansonmez

5 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
1408 bende tam anlamıyla bir hayal kırıklığı yarattı.Oysaki ne iyi beklentiler içine girmiştim filmi izlemeden önce.Gerilim ve Korku Romanlarının Dünyaca ünlü,usta yazarı Stephen King'in ülkemizde Altınkitaplar yayınevi tarafından "Karanlık Öyküler" adıyla basılmış kitabında yer alan aynı adlı,kısa öyküsünden sinemaya uyarlanmış bir film.Şimdi bir kere Stephen King'in öyküleri,romanları sinemaya uyarlamaya veyahut filme çekilmeye fazlasıyla uygundur.Ancak bazı kısa hikayelerini alıp uzun bir filme dönüştürüken öykünün sinemaya mı yoksa Tv için çekilecek bir filme mi dönüştürülmesine karar verilmeli.1408'e baktığımda madem bunu filme çekmek istiyorsanız o zaman Tv için çekseydiniz de bir sinema filmini yakışmayan bu film beyazperde de boy göstermeseydi.Hikaye çok güzel ve ürkütücü.Ama adı üstünde kısa öykü.Bu kısa öyküyü bir film tadına dönüştürmeye kalkışınca(üstelik bir sinema filmine) film giderek sakız gibi uzuyor aynı zaman da öykünün dışında hareket ederek giderek saçmalıyor.1408'in de başına gelen bu zaten.Bu bir Sinema filmi değil,Tv filmi olmalıydı.Beğenilebilmesi daha iyi olabilirdi böylece ama bu haliyle beğenilmesi biraz zor gibi.Çok güzel başlıyor,sonra sıkmaya başlıyor sonuna doğru da yeter be artık diyorsunuz,ne zaman bitecek bu? diye.Başlarda hikayeye sadık kalındığı için hoşunuza gidiyor tabi.Ama sonrası olmamış.Benim için unutmak istediğim bir Stephen King uyarlaması oldu 1408.Hele hele bundan önceki Secret Window gibi başarılı bir sinema uyarlamasından sonra bu çok zayıf bir film doğrusu.
cyhnkrk
cyhnkrk

4 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
kıng deyınce akan sular durur..ızlemessenız olmaz..guzel fılm..
pancu55
pancu55

1 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
ıdare eder ıste
aknagyerla
aknagyerla

27 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
bence kötü bi film diil biraz gerilim daa ii olablrdi ama stephen king in kitapları tabiki daha gzl ve korkuyu daha çok yaşatıyo bence ben kendimi alamıyorum okumaktan