3,9

Ceren S.
Ceren S.

20 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Filmi az önce izledim filmin başları harika gidiyordu bence ilk 1 saatin nasl geçtiğini anlamadım sonra o bütün odayı buzların kapladığı sahneye gelince 'film saçmalamaya başladı' diye düşünmekten kendimi alıkoyamadım doğrusu.. Ama film finalde yine toparlamayı başardı ve şu an beğendim mi beğenmedim mi hala emin olamasam da gerçekten etkilendiğimi söyleyebilirim..
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

22 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Doğaüstü olaylara meraklı bir yazarın başından geçenleri izliyoruz film boyunca ama hikayede ne yeni bir şey var,ne bağlandığı bir yer.Başarılı olduğunu söylemek zor.
sinema
1 ziyaretçi
30 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Bu 1408 kafamı karıştırdı. Bir odada yağmur, kar yağması gerçekten çok farklı bir senaryo...ama beğenmedim. Eminim kitabı daha da güzeldir.
ozgurblk
ozgurblk

20 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Film iyi başlıyor ancak sonra saçmalamaya başlıyor,daha iyi devam edebilirdi film konusu güzeldi,ama bitirici vuruş yok..10/7Yinede seyredilir.
naked-soul
naked-soul

15 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
1408 sevdiğim nadir stephen king korkularından oldu benim için. özellikle berbat bağlanan sonlarıyla kingin romanlarından uyarlanmış gerilim ya da korku tarzı filmlerinden hep nefret etmişimdir ama 1408 gerçekten iyiydi.özellikle filmin dar bir atmosferde geçiyor olması büyük bir dezavantajken;senaryonun, yönetmenin ve tabi ki john cussackın beğeniyi hakeden performansları bunu avantaja çeviriyordu. eklemeden de geçemeyeceğim, sonunun hoşuma gideceği hiç aklıma gelmezdi!7/10
ugur-14-o
ugur-14-o

1 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
John Cusack,ın oyunculuğu çok iyiydi, filmi tek başına taşımış,fakat şu filmlere iyi bi son bulmayı ne zaman başaracaklar bilmiyorum.Madem bulamıyosunuz, şaşırtıcı olsun diye saçmalamaktan bari vazgeçin, bırakın film nereye götürüyosa orda bitsin..
redoxx
redoxx

26 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
John Cusack yine mükemmeldi film gerilim ve psikoloji yönünden bekleneni veriyor izlemenizi tavsiye ederim...
atakanozruh
atakanozruh

23 Haziran 2008 tarihinde eklendi
John Cusack filmi neredeyse tek başına götürüyor. İlginç senaryosu ve izleyiciyi sıkmayan temposuyla merak uyandırıcı ve sürükleyici bir gerilim. Özellikle final sahnesinde tüylerim ürpermişti. Zaman ayırıp izlenmeyi hak eden kaliteli bir film.
carinos
carinos

18 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Sitedeki yorumları okududuktan sonra filmi izledim.Stephen King filmi diye oldukçada heyecanlandım.Ama ne yazık ki beklediğim etkiyi bulamadım.Ama bu Stephen King in suçu değil.Öğrendiğime göre,14 kısa hikayeden oluşan bir romandan uyarlanmış.Bu hikayelerin bir özelliği daha önce yazılmalarına rağmen 2002 yılında bir kitap olarak yayınlanmaları.İşte sıkıntı burada başlıyor.Çünkü filmdeki anlatılmak istenen şeylerle,yani asıl bizi korkutan şeylerin gerçeküstü şeyler değil hayatımızda gerçekleşmesini istemediğimiz şeyler olduğu gerçeğinin vurgulanması durumuylaçok filmde ve dizide karşılaştık.Fakat Stephen King bunları çok önceden düşündü ve yazdı,ama biz onun kendi döneminde çığır açacak düşüncelerini yeni farkedip film haline getiriyoruz.İşte böyle oluncada olmuyor maalesef.Çünkü Stephen King sizle aynı kulvarda olamıyor.İyi izleyenler görmüşlerdir ki her sahnede hemen hemen bir adım öndesiniz,bu sebebten sizi şaşırtan hiç bir şey olmuyor. Asla kötü bir film değil.Oyunculuk,efektler başarılı.Herşeye rağmen sonradan olsa da Stephen King usta ile karşılaşmak güzel.Umarım devamı gelir.İzleyeceklere; İyi Seyirler dilerim.
scarface-tony35
scarface-tony35

3 Mart 2008 tarihinde eklendi
Ben hiçbirşey anlamadım gerçek mi değil mi , otele gitti mi gitmedi mi,rüyasında mı öldü çok saçma bir film izlediğimi düşünüyorum.Sineanket vardı sitede en iyi stephan k. uygulaması birinci sırada diye izledim ama pişmanım s.king mümkünse yazmasın bir daha, shawshank redemption hariç tabi ki :)6 puan verdim.
zgrklc
zgrklc

17 Şubat 2008 tarihinde eklendi
basarili sayilabılecek bır sutudyo fılmı.cok akılda kalmasada bastan sona ızlenebılır mola vermeye gerek duymadan
ercin-sahin
ercin-sahin

29 Kasım 2007 tarihinde eklendi
110 dakika boyunca halusinasyon izlemek isteyenler burdan buyursun, ben dışarda temiz hava alıp güneşin tadını çıkarcam.
monopoly
monopoly

10 Kasım 2007 tarihinde eklendi
John Cusack bence rolünü iyi yapmış,çekimleride iyi gördüm,ama Stephen King herzamanki gibi döktürmüş,kitabı bence daha güzel filimden,psikolojik gerilim olduğu için bu filmi yalnız izleyin derim,karar sizin.
wolkiwolki
wolkiwolki

5 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Filmin senaryosu Stephen King’in 1408 isimli kısa öyküsünden uyarlanmış.Klasik bir Stephen King öyküsü 1408...Aslına bakılırsa filmde sıradışı veya yenilik getiren birşey olduğunu söylemek mümkün değil.Yani sıradan bir film 1408. Filmin en başarılı yönü John Cusack ve sınırlı bir role sahip olsa da Samuel L. Jackson. Cusack’ın çok iyi bir performans sergilediğini söylemek abartı olmaz.İzleyenler de sanırım aynı görüştedirler...Cusack’ın performansı çok iyi olsa da, 1408’de elle tutulur başka da birşey olmadığını düşünüyorum. Açıkçası bende bir parça hayal kırıklığı yarattı.Cusack’ı çıkarırsanız pek birşey kalmıyor filmden geriye.Zira hikaye, yukarıda da dile getirdiğim gibi çok sıradan (veya klasik)...
Eren-Emrah
Eren-Emrah

5 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Reel mi Sanal mı bir türlü karar veremedim. Kurgu ve konu olarak benzeri yapilmayan. Adrenalin dolu bir film. Ancak şunuda söylemeliyim ki İzlemeyen birsey kaybetmez. 7/10