kitabını okumadım. sanırım bunun da etkisi ile filmi son derece iyi buldum.. begenmeyen varsa eger bosverin. herkez kendi gorusunu soyler elbette ama benım ve butun arkadaslarımın tavsiyesine uymak isterseniz bu filmi mutlaka izleyin. iyi seyirler (9/10)
Çok iyi bir öykü, muhteşem oyunculuk ve usta görsel efektler bir araya gelince böyle güzel bir film ortaya çıkması kaçınılmazdı.Bir tek oyuncu ile bir film bu kadar sürükleyici olabilir.Son ana kadar heyecanım ve merakım sona ermedi.
Kitap okumayı sevmeyen biriydim. Rastlantı sonucu Stephen King'in bir kitabını -Kemik Torbasını- okudum. O günden sonra fikrim değişmedi tabiki. Hala Stephen King'inkiler dışında kitap okumuyorum. Stephen King'in olduğunu bilmediğim bir kitap okusam yazarını tahmin edebilirim. Onu, kitaplarını ve filmlerini çok seviyorum. Bu filmi çok hoş. Hatta kitabından bile güzel. Çünkü kitapta kısa hikaye şeklinde. Filmi sizi içine alıyor. Bence yaş sınırı +18 olmalıymış.
Bir filme giderken filmin konusunu az çok bilmeniz lazım.İlk başlarda biraz sıkıcı olsada filmin 2.yarısı çok iyidi. John Cusack tam formundaydı bence.İzlemeye değer derim.
bu filme 3kez gittim bence çok güzel bir film.adamın oyunculuğu ve film senaryosunu çok bependim.özllikle gerilim ve psikolojik filmi sevenler için çok güzel.
arkdaşlar ben bu filmi sinemada izledim bence güzel ama daha ilginci internette filmin sonu farklı biten bir versiyonunu buldum. ve indirdim sinemada izlediğimiz sahneler aynı sadece adamın 2. kez sahilde uyanışı ve postane arasında geçen zamanda 10-15 dk fazla detay var birde sonu farklı bitiyor .. sonunu söylemeyim izlemek isteyenlere paylaşım sitesi bilyorlarsa oraya atarım.
bence harika bi yapım. uzun zamandan beri izlediğim en iyi korku filmi.son zamanlarda yapılan saçma sapan japon uyarlaması korku filmlerindençok farklı.stephen king gene döktürmüş ..tabii cusak abimizide kutlamak lazım tek başına filmi götürmüş.. mutlaka izleyin pişman olmazsınız