3,9

lemax61
lemax61

17 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Ben Bu filme gittim çok güzel ve bazı yerleri komik +13 Tavsiye ederim :)
doruqLama
doruqLama

17 Ekim 2007 tarihinde eklendi
kitabını okumadım. sanırım bunun da etkisi ile filmi son derece iyi buldum.. begenmeyen varsa eger bosverin. herkez kendi gorusunu soyler elbette ama benım ve butun arkadaslarımın tavsiyesine uymak isterseniz bu filmi mutlaka izleyin. iyi seyirler (9/10)
gitarci1990
gitarci1990

17 Ekim 2007 tarihinde eklendi
bu filmi izlerken korku ile gülme karışıyor ama cok guzel bir film herkese tavsiye ederim
benozelimbenozelim
benozelimbenozelim

17 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Ben filmi beğendim,sıradan değildi en azından
mercan435
mercan435

16 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Bu filmi izlerken cok fazla gerildim açıkcası..ben çok beğendim valla gitmenizi tavsiye ederim güzel vakit geçirmek için güzel bi film...
thuruman57
thuruman57

15 Ekim 2007 tarihinde eklendi
film güzel ve heyecan var ama son 20 dk. film gerçek mi yoksa hayal mi gibi bir ikilemde kaldım...
danse-macabre
danse-macabre

15 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Çok iyi bir öykü, muhteşem oyunculuk ve usta görsel efektler bir araya gelince böyle güzel bir film ortaya çıkması kaçınılmazdı.Bir tek oyuncu ile bir film bu kadar sürükleyici olabilir.Son ana kadar heyecanım ve merakım sona ermedi.
bahadir-omurca
bahadir-omurca

14 Ekim 2007 tarihinde eklendi
10 uzerınden 9 ılk 20 dakıkası bıraz sıkıcı ama ondan sonrası dehşet koltuktan sıçradıgım anlar bıleoldu harıkaydı =)
ssoyer26
ssoyer26

14 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Kitap okumayı sevmeyen biriydim. Rastlantı sonucu Stephen King'in bir kitabını -Kemik Torbasını- okudum. O günden sonra fikrim değişmedi tabiki. Hala Stephen King'inkiler dışında kitap okumuyorum. Stephen King'in olduğunu bilmediğim bir kitap okusam yazarını tahmin edebilirim. Onu, kitaplarını ve filmlerini çok seviyorum. Bu filmi çok hoş. Hatta kitabından bile güzel. Çünkü kitapta kısa hikaye şeklinde. Filmi sizi içine alıyor. Bence yaş sınırı +18 olmalıymış.
nietzsche00
nietzsche00

14 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Bir filme giderken filmin konusunu az çok bilmeniz lazım.İlk başlarda biraz sıkıcı olsada filmin 2.yarısı çok iyidi.
John Cusack tam formundaydı bence.İzlemeye değer derim.
iremjimim
iremjimim

13 Ekim 2007 tarihinde eklendi
bu filme 3kez gittim bence çok güzel bir film.adamın oyunculuğu ve film senaryosunu çok bependim.özllikle gerilim ve psikolojik filmi sevenler için çok güzel.
emrea
emrea

13 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Çok Güzeldi.. Tavsiye ederim.. Paranızla gerilebileceğiniz filmlerden biri.. :)
pkarsel
pkarsel

10 Ekim 2007 tarihinde eklendi
arkdaşlar ben bu filmi sinemada izledim bence güzel ama daha ilginci internette filmin sonu farklı biten bir versiyonunu buldum. ve indirdim sinemada izlediğimiz sahneler aynı sadece adamın 2. kez sahilde uyanışı ve postane arasında geçen zamanda 10-15 dk fazla detay var birde sonu farklı bitiyor .. sonunu söylemeyim izlemek isteyenlere paylaşım sitesi bilyorlarsa oraya atarım.
gorkem89
gorkem89

10 Ekim 2007 tarihinde eklendi
bence harika bi yapım. uzun zamandan beri izlediğim en iyi korku filmi.son zamanlarda yapılan saçma sapan japon uyarlaması korku filmlerindençok farklı.stephen king gene döktürmüş ..tabii cusak abimizide kutlamak lazım tek başına filmi götürmüş.. mutlaka izleyin pişman olmazsınız
okkes3566
okkes3566

9 Ekim 2007 tarihinde eklendi
bence film çok süper herkeze tavsiye ederim