xyesmaylox
28 Eylül 2007 tarihinde eklendi
filmi tek başımıza sinema salonunda izledk.. son zamanlarda sıkılmadan ızledıgım nadir fılmlerden bırı.konusu gercekten cok guzel. 8 puanı hakedıorr tavsıye ederım herkese..
seyredicem bir an önce bi çıksın da çünkü duydum adını cidden baya gzl bi filmmiş burada yazan yorumlara bakılırsa cidden gzl sinemada zevki daha bi başka olur tekrar saolun yorumlarla yardımınız için,,,,
Tek kelimeyle mükemmel bir film. O kadar çok gerilim/korku filmi izledim, böylesini hiç görmedim. Koltuğa yapıştım kaldım. Sanki filmde sen oynuyormuşsun gibi. Süper Herkese tavsiye ederim...
stephen king yapımlarında uyarlamaya bakmalısınız.eğer önceden kitap ile ilgili bir bilginiz varsa filmden inanın çok daha fazla zevk alırsınız.ilginç seneryolardan hoşlananların kacırmaması gereken bir yapım
Arkadaşlar film güzel... Benim gibi uzun zamandır iyi bir korku/gerilim bekleyen kişilere ilaç gibi gelecektir, john kusack'ın oyunculuğu da çok iyiydi, imdb'de şu anda 8 puana yaklaştı, birçok ödüle aday. İzlediğinize değer kısacası.
stephan king in filmleri genelde pek ilgimi çekmez aslında konuları güsel ama bana göre çoğu filmleri iyi bi yönetmen ve iyi oyuncularla çekilmediği için basit kaldı ama. bide aması var oda bu film için bence bu film gerilim ve özellikle psikololjik olarak çok başarılı. seyredilmesi gereken filmler arasında ;)
fılm amerıka'da ıyı bır hasılat yaptı,ayrıca fılmde fazla kan olmaması tek bır mekanda olması korku fılmı severlerı uzdu fakat gerılım merkalılarını heyacanlandırdı, kıtaptakı hıssı aynen verıyor mıkael,ben bır stephan kıng hayraını olarak bu fılmı cok begendım kıtaptakı korkuyla-meydan okumak arasındakı o ınce cızgı ve tabıkı de heyecan ıyı kurgulanmıs ve sonuc olarak kansız akıp gıden muthıs bır gerılım ortaya cıkarmıs mıkael,buarada john cusack ıcın ayrı bır parantez acmak ıstıyorum bu adam gercekten sıze yasadıklarını hıssetırıyo bu tarz fılmlerde de bunu yapmak gercekten zordur.. ozellıkle amerıkanın yenı korku-gerılım fılmlerınde yeteneksız bebek temız yuzlu genclerı rollerı vermelerı yapımcılara cok para kaybettrdı zaten gıse ıcın yapılmıs olsa bıle ellerı bos oldugunu tv fılmlerı olmaktan oteye gıdemedıklerını gorduk,bu yuzden john cusack gıbı bır aktor the ıdentıty den sonra gerılım benım ısım dermıscesıne hepsıne tokat gıbı bır cevap verdı nıtekım elestırmenler fılmden sonra cusack'ı goklere cıkardı neyse;aynen kıtapda oldugu gbı 10/8
filmi yeni izledim ve etkilendim. (izlemeden once yorumları okumustum; bundan dolayı filmi cok buyuk bir beklentiyle izlemedim.) isvecli yonetmen mikael hafström seytana karsı filminde oldugu gibi bu filminde de yonetmenligini konusturmus.. ayrıca gerilim yada korku filmi olması için birkac bacak, kafa, kol kesme sahneleri olması gerekmiyor. 10/9
John Cusack yapmış yapacağını.Her filmi gibi bu filmde de oyunculuğun zirvesinde. Kurguya ve senaryoya çok iyi oturmuş.Samuel'in gizemli çıkış anları çok iyi. Kitapla aynı çizgide gidiyor film.10/8