bence sade fakat harika bir film. izlemeden önce insan bir oda filminde ne kadar gerilebilir sorusu bende de oluştu. fakat izleyince ne kadar başarılı bir film olduğu açıkça görülüyor.
King'in kitaplarından uyarlanan filmler rezalet olur genelde. Adamda otistik takıntısı var ama bu film hiç onun elinden çıkmışa benzemiyo. Yönetmenin filmde büyük parmağı var. Kurgusu çok sağlam.
Gerilimse gerilim, korkuysa korku, duygusallıksa duygusallık. Bu filmi izleyin ne demek istediğimiği daha iyi anlayacaksınız.Stephen King ustanın muhteşem eseri güzel bir oyunculukla birleşmiş.Arşivime aldım
Bana göre çok iyi bir psikolojik-gerilim filmi olmuş.Bu türden hoşlananlara şiddetle tavsiye ederim.John Cusack'ta filmde kariyerinin en iyi performanslarından birini çıkarmış...
Tek kelimeyle mükemmel bir anlatım olmuş. Filmde de söz edilen cehennemin bayağılığını çok iyi yansıtmışlar beyazperdeye. Korku filminden daha çok, birşeyleri anlatmaya yönelik bir yapım olduğunu düşünüyorum. Başka bir filmin sonunda şeytan karşısındaki adama şöyle diyordu; "Zamanı geldiğinde sende oraya (cehennemden sözediyor) geleceksin ve seni orada ben bekleyeceğim; geldiğinde gözlerini canlı canlı yiyeceğim ve sen bunu tekrar tekrar yaşayacaksın... çünkü cehennem tekrardır." 1408'i izleyenler eminim daha iyi anlayacaktır.
1408 bence gerçekten cok guzel bır yapım.Fılmın ılk 45 dakıkasında ne oldugunu tam anayamadım fakat fılm ondan sonra muthıs bir anlam uyandırdı zıhnımde. Fılme zaten korku yonunden sırf bakanlar yanılırlar oradakı esranregizliği çözdğünüzde he evet bu diyeceksiniz izlemenizi tavsiye ederim.
bence 1408 muthiiş bir film.Zaten stephan king in olmasından anlaşılmalıydı yani filmin güzelliği.filmde cok fazla korku yoktu ama muthiş bir dram anlatılıyordu bence izleyin.=)
Film tek kelimeyle süper. mutlaka izlemelisiniz korku+gerilim öğeleri çok güzel işlenmiş ve bugüne kadar yapılmış hiç bir korku filmine benzemeyen eşsiz bir senaryosu var kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum pişman olmazsınız...