3,9

bitsingitsin
bitsingitsin

9 Mart 2008 tarihinde eklendi
Gerilim filmlerini beyenmeyenlerin bile hoşuna gidebilecek bir film.Ben beğendim.
ridleyscott21
ridleyscott21

8 Mart 2008 tarihinde eklendi
Ben bir Stephen King hayranı olarak filmi çok beyendim.Senaryosu olsun yönetmen olsun oyuncular olsun çok iyi kesinlikle tavsiye ederim.
dinopis-2
dinopis-2

4 Şubat 2008 tarihinde eklendi
bence sade fakat harika bir film. izlemeden önce insan bir oda filminde ne kadar gerilebilir sorusu bende de oluştu. fakat izleyince ne kadar başarılı bir film olduğu açıkça görülüyor.
frizell
frizell

25 Ocak 2008 tarihinde eklendi
King'in kitaplarından uyarlanan filmler rezalet olur genelde. Adamda otistik takıntısı var ama bu film hiç onun elinden çıkmışa benzemiyo. Yönetmenin filmde büyük parmağı var. Kurgusu çok sağlam.
mabeth
mabeth

21 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Gerilimse gerilim, korkuysa korku, duygusallıksa duygusallık. Bu filmi izleyin ne demek istediğimiği daha iyi anlayacaksınız.Stephen King ustanın muhteşem eseri güzel bir oyunculukla birleşmiş.Arşivime aldım
buffon-55
buffon-55

13 Ocak 2008 tarihinde eklendi
film gerçekten çok güzeldi.. anlayana o otel odasının kabiri anlatmak istediği de filme beğeniyi arttırıyor.
jordan85
jordan85

25 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Bana göre çok iyi bir psikolojik-gerilim filmi olmuş.Bu türden hoşlananlara şiddetle tavsiye ederim.John Cusack'ta filmde kariyerinin en iyi performanslarından birini çıkarmış...
sistemin-defosu
sistemin-defosu

2 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle mükemmel bir anlatım olmuş.
Filmde de söz edilen cehennemin bayağılığını çok iyi yansıtmışlar beyazperdeye.
Korku filminden daha çok, birşeyleri anlatmaya yönelik bir yapım olduğunu düşünüyorum.
Başka bir filmin sonunda şeytan karşısındaki adama şöyle diyordu; "Zamanı geldiğinde sende oraya (cehennemden sözediyor) geleceksin ve seni orada ben bekleyeceğim; geldiğinde gözlerini canlı canlı yiyeceğim ve sen bunu tekrar tekrar yaşayacaksın... çünkü cehennem tekrardır."
1408'i izleyenler eminim daha iyi anlayacaktır.
murtega23
murtega23

22 Ekim 2007 tarihinde eklendi
1408 bence gerçekten cok guzel bır yapım.Fılmın ılk 45 dakıkasında ne oldugunu tam anayamadım fakat fılm ondan sonra muthıs bir anlam uyandırdı zıhnımde. Fılme zaten korku yonunden sırf bakanlar yanılırlar oradakı esranregizliği çözdğünüzde he evet bu diyeceksiniz izlemenizi tavsiye ederim.
mertpasaoglu-748
mertpasaoglu-748

20 Ekim 2007 tarihinde eklendi
gerilim filmi sevenler için müthiş bir stephen king uyarlaması
Power-of-Tower
Power-of-Tower

18 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Dvd si umarım 2 disklik special edition olur...Film harika tekrar ve tekrar izlencek bir film 10 numaraa....
nonwarking
nonwarking

15 Ekim 2007 tarihinde eklendi
bence 1408 muthiiş bir film.Zaten stephan king in olmasından anlaşılmalıydı yani filmin güzelliği.filmde cok fazla korku yoktu ama muthiş bir dram anlatılıyordu bence izleyin.=)
xxl3346
xxl3346

11 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Film tek kelimeyle süper. mutlaka izlemelisiniz korku+gerilim öğeleri çok güzel işlenmiş ve bugüne kadar yapılmış hiç bir korku filmine benzemeyen eşsiz bir senaryosu var kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum pişman olmazsınız...
cirkin01
cirkin01

7 Ekim 2007 tarihinde eklendi
kesinlikle çok güzeldi john cusack tek başına götürmüş filmi muhteşemdi
g-galatasaray-s
g-galatasaray-s

7 Ekim 2007 tarihinde eklendi
kesinlikle çok güzel bir film bu filmi yazana teşekkür ederiz harika