Dünyanın Merkezine Yolculuk
3,9

zanessa-hsm
zanessa-hsm

22 Eylül 2008 tarihinde eklendi
flim öncelikle çok gsl bir 3b diii.Bi arkiyle gittik ama acaip çok beendik.Flimden çıktığımızda ise tutulup kalmıştık yane
sedatcoskun1989
sedatcoskun1989

22 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
arkadaşlar çok güzel bir film.zaten kurgu çok sağlam.dünyanın merkezine gitmek herkesin ilgisini çekebilir.jules verne nin zamanında yazdığı çok iyi bir kitabın filme uyarlanışı da çok güzel olmuş.ben 5-6 yıl önce bu kitabı okumuştum o zaman da beğenmiştim kitabı ama filmi izledikten sonra kitabı tekrar okumak ve kütüphanemde bulundurmak istedim.Hem kitabı hem filmi herkese tavsiye ederim.
o0hayalet0o
o0hayalet0o

5 Ekim 2008 tarihinde eklendi
mantığa zaten ters düşer adı üstünde fantastik... ben izlenmesiin tavsiye ederim spr olmuşşşşşşş 9/10
kaderot
kaderot

22 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Cinebonus Capacity inanılmaz keyifliydi gorumdu HD ve 3D ses mükemmel tavsiye ederim.
filme gelince her film 3D olsa keşke, filmi izleyeceklere tavsiyem 3D olan salonlarda izlemeleri yonunde olacak. iyi seyirler.
omer217
omer217

6 Nisan 2009 tarihinde eklendi
birazdaha fazla kitaba sadık kalınabilirdi.Hepsinden geçtim en azından karakterlerin adı aynı olmalıydı bune ya.
jigsawyer216
jigsawyer216

19 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Bu filme gidip gitmemek için kararsız kalıyorsanız, daha ne düşünüyorsunuz! Hemen bir bilet alın ve izleyin derim . Zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacağınız macera dolu ve çok eğlenceli bir film
candemirel
candemirel

24 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Sıkıntıdan patlıyorsanız ve yapabilecek birşey bulamıyorsanız çerez niyetine izlenebilecek bir film...
desnost
desnost

23 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
3d tecrübesini daha önce yasamayanlar kesinlikle kaçırmamalı...çok eğlenceli.
kids-alone
kids-alone

24 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Bnce film süperdi verdiğim paraya deydi. Filmin artıları gerçek oyuncularla yapılan ilk 3D filmi olması ve hikayesiydi. Eksileriyse 3D teknolojisini iyi kullanmışlar çok iyi değil. Ben yine de bi gidin görün derim emin olun ayırdınız zamana ve paraya deyicek. (Beğenmeyenler de lütfen bana sitem etmesin herkesin zevki farklıdır)(bu arada ben biraz duygusalım be filmin bazı sahnelerinde kimseye çaktırmadan ağladım :):D :P )
yayayo
yayayo

20 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
bi kere romanla alakası yok ben eski filmi yeniden çektiler diye gittim çok sıradan keşke fragmanını izleseydim o zaman gitmezdim...Yinede eger işim gücüm yok zaman geçirmek istiyorum diyosanız gidebilirsiniz
sarvat
sarvat

9 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Bence bi özelliği yok.Daha çok 12 yaş altına hitap eden bir film olmuş.Yüksek puan kesinlikle hak etmeyen bir film.
alper84
alper84

7 Kasım 2008 tarihinde eklendi
muhteşem olmuş bence izlenmesi gereken bir film bayıldım....
oksinan
oksinan

29 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
ya dünyanın merkezinde dinazorun ne işi var
erzurumluumit
erzurumluumit

2 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Ben bu filmi nerede üç boyutlu izleyebilirim ta en başından beri takip ediyorum afm imaxlerin hiçbirinde gösterilmiyor başka üç boyutlu sinemaolan bir yer var mı
oje33
oje33

1 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
hayal dünyasında yaşayanlar için güzel kurgulanmış akışıyla izlenmesi gereken bi film bana görede filmi izleten tek şey gözlük olmasına karşın zevkli