Dünyanın Merkezine Yolculuk
3,9

maybella
maybella

29 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
sinemalarda izleyemedim ama izlemek isterdim çok güzeldi.
nejavu-g
nejavu-g

18 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
3d gercekten farkLı bisey_Filmede yansımıs hersey yanınızda yasanıyor gibi_Bu yazın iyi filmlerinden
tonyukuk
tonyukuk

12 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Bu filmin burada 8,2 puan almasına şaşırdım doğrusu.Bence yapsa yapsa 6 puan.Cüneyt Arkın filmleri bile bu filmden daha gerçekçiydi.Hani fantastik filmi anlarım, Yüzüklerin Efendisi gibi olursa iyi ama böyle bir kuşun insan gibi yol göstermesi falan,saçmalık!
teslaxxx
teslaxxx

8 Ocak 2010 tarihinde eklendi
son derece klişe bir film, hatta film bile denemez filmimsi desek daha doğru olur. ben anlamıyorum sizi buna nasıl bu puanı verdiniz. 102
Augustus-2
Augustus-2

19 Ocak 2009 tarihinde eklendi
gerçekten 3D teknolojisinin çok yerinde kullanıldığı ve 3D olmadadan hiç bir espirisi bulunmayan bir film
sunarsmehmet
sunarsmehmet

8 Ocak 2010 tarihinde eklendi
hoş güzel bir film ama süperde değil insan izlerken sıkılmıyor önemli bir tarafı bu olsa gerek ama asla süper değil 7 lik film
hamsta
hamsta

6 Eylül 2010 tarihinde eklendi
dünyanın merkezini hiç beğenmedim
yunus-khrmn1987
yunus-khrmn1987

22 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
ben yorumları okuyarak bu fılme gıtmeye karar verdım ama hıcc begenmedım lutfen daha gercekcı yorumlar yazın bu fılm bu kadar puanıda kesınlıkle hak etmıyo...
gayret57
gayret57

20 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
3d olarak izlemedim ama zaten uzun zamandır beklediğim bir filmdi.kitabını çocukluğumda en az 10 kez okumuşumdur.Hep gerçek olduğunu düşünürdüm.Sinemada 3kişi izledik,diğerleri fazla hoşlanmadılarsa da ben hayran kaldım.Kesinlikle tavsiye ediyorum,kitabını okuyanlara...harika efektler,iyi anlatım,komedi unsurları da güzeldi az da olsa:)
grease-2
grease-2

1 Ekim 2009 tarihinde eklendi
tamam film güzel hareket akıcılık vs ama kamcılı adam namı diger indiana jones dan araklanan (hemde birebir) raylarda kovalamaca sahnesi filmin güzelliğine gölge düşürdü.10/7
byybora
byybora

23 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Ben büyük beklentilerle gittim. Beklentim filmden değil 3d olmasıydı. İlk defa 3d ile izlememe rağmen çok da beğenmedim... 7/10
Azeroth
Azeroth

19 Kasım 2008 tarihinde eklendi
vakit geçirebileceğiniz pazar günü televizyon filmleri tadında olan bi şey..ama 8.2 puanı haketmiyor bence 7 civarı bişey olmalıydı belki sıkılmıyorsunuz ama basitliği çok ön planda..bu yüzden 7 veriyorum
dr-onderyel
dr-onderyel

20 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
filme 3 boyutlu kandırmacasıyla seyirci toplamaya çalışmışlar,büyük umutlarla gitmeyin,çünkü film 92 dakika ama tamamı hatta büyük çoğunluğu 3 boyutlu değil,arada tek tük 3 boyutlu sahne var,onlarıda kaçırmamak için film boyunca gözlüğü takmak gerekiyor ve buda rahatsız verici.pazar sahabaları yayınlanan çocuk filmleri gibi olmuş,efektler var ama beklentileri karşılamıyor.üstelik 3 boyutlu diye normal sinema ücretinden daha fazla para ödüyorsunuz,özel bilet fiyatı alınıyor.
k1nkkonk
k1nkkonk

18 Ekim 2009 tarihinde eklendi
film güzeldi ama oyuncuların performansı bence iyi değildi hollywood oyuncularının oskar kazananı bile şaşırma korkma gibi duyguları aktaramaması ve yetersiz jest ve mimikleriyle dikkat çekiyor.
danse-macabre
danse-macabre

21 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Ben beklediğimi bulamadım.Zaman zaman heyecan artsa da film yüksek tempoyu yeterince koruyamıyor.Kitabı 20 yıldan fazla zaman önce okumuştum.Bilemiyorum belki de o zamanlar çocukluğun etkisi ile çok güzel gelmişti.Ama filmde konu yer yer zayıf kalıyor ve kurguda büyük eksiklikler hissediliyor.Vasat bir film olmuş.