işte size muhteşem bir yaz filmi ..Fragman kendini gösterir konu değişik kaçırmayın..Bu arada beyazperde ye bize bu fragmanları ve bilgileri ve bu güzelliği yaşattığı için çok teşekürler muhteşemsiniz.
Journey to the Center of the Earth gayet güzeldi gerek konu bakmından gerekse görsellik bakımından sürükleyici bir film. Bu Filmin 3 boyutlu olması ise ayrı bir güzel tabiki, sinemaya gitmeden önce imkanınız varsa 3 boyutlu izlemeye çalışın diğer türlü o kadar da zevkli gelmeyebilir. Filmdeki oyunculardan Brendan Fraser tam bu tarz filmlerin adamı bence eğer başka birisi oynasa bu kadar iyi olmazdı belkide. Film komedi macera tadında sonuna kadar izlettiriyor kendini. Sonuç olarak herkesin gitmesi gereken bu yazın iyi fimlerinden birisi diyebilirim, keyifli bir vakit geçirmek istiyorsanız sakın kaçırmayın.
filmi bugün panora alışveriş merkezinde izledim ve salon dahil, 3D filmi çok beğendim.. daha güzel şeyler yapılabilir 3d olarak ama yinede güzel ve farklı geldi bana. biraz tereddüt ederek gittim ama gittiğime hiç pişman olmadım bence mutlaka gidin eğleneceksiniz:)
filmde herşeyi tahmin ediyorsunuz süpriz felan yok herşey çok hızlı gelişiyor yani bu filmi daha güzel daha yaratıcı çekebilirlerdi ben beğenmedim ama ailece izlenebilecek güzel bir film
Ben filmi dün akşam izledim bana göre bu film çok daha iyi olabilirmiş görsellik çok daha büyüleyici, oyuncular daha heyecanlı olabilirdi çocuk bir kayanın üzerinde gözümüzü bile açıp bakamayacağımız yükseklikten aşağı bakıyor sanki pc de level atlayacakmış gibi sakin duruyor 3 d izlemek bile beni çok mutlu edemedi izlenir mi izlenir tabii beklentisiz sadece eğlenmek için ....
Daha önce Imaxta Beowulfu izlemiştim ve IMaXın Real D den çok daha başarılı olduğunu gördüm. Perde boyu çok kısaydı imax sinemalarına göre ve görüntü kaliteside 4*4lük değildi. Aradaki farkı anlamak için Kara Şovalyeyi Imaxta izlemenizi tavsiye ederim..