Dünyanın Merkezine Yolculuk
3,9

d-o-c
d-o-c

20 Şubat 2010 tarihinde eklendi
sıkılmadım da beğenmedim de...
7icb8
7icb8

29 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
film cok eglenceliydi...
ferit-akdeniz
ferit-akdeniz

17 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
işte size muhteşem bir yaz filmi ..Fragman kendini gösterir konu değişik kaçırmayın..Bu arada beyazperde ye bize bu fragmanları ve bilgileri ve bu güzelliği yaşattığı için çok teşekürler muhteşemsiniz.
47-hitman
47-hitman

22 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Journey to the Center of the Earth gayet güzeldi gerek konu bakmından gerekse görsellik bakımından sürükleyici bir film. Bu Filmin 3 boyutlu olması ise ayrı bir güzel tabiki, sinemaya gitmeden önce imkanınız varsa 3 boyutlu izlemeye çalışın diğer türlü o kadar da zevkli gelmeyebilir. Filmdeki oyunculardan Brendan Fraser tam bu tarz filmlerin adamı bence eğer başka birisi oynasa bu kadar iyi olmazdı belkide. Film komedi macera tadında sonuna kadar izlettiriyor kendini. Sonuç olarak herkesin gitmesi gereken bu yazın iyi fimlerinden birisi diyebilirim, keyifli bir vakit geçirmek istiyorsanız sakın kaçırmayın.
sepol07
sepol07

10 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
3 Boyutlu olması çok güzel ama filmin konusunu beğebmedim .
ceydanamal
ceydanamal

3 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
filmi bugün panora alışveriş merkezinde izledim ve salon dahil, 3D filmi çok beğendim.. daha güzel şeyler yapılabilir 3d olarak ama yinede güzel ve farklı geldi bana. biraz tereddüt ederek gittim ama gittiğime hiç pişman olmadım bence mutlaka gidin eğleneceksiniz:)
JigSaw-2
JigSaw-2

31 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
güzel bir film 3 boyutlu olunca dahada keyifli oluyor tavsiye ederim
becqaly
becqaly

23 Ekim 2008 tarihinde eklendi
filmde herşeyi tahmin ediyorsunuz süpriz felan yok herşey çok hızlı gelişiyor yani bu filmi daha güzel daha yaratıcı çekebilirlerdi ben beğenmedim ama ailece izlenebilecek güzel bir film
etoileyvaine
etoileyvaine

1 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Ben filmi dün akşam izledim bana göre bu film çok daha iyi olabilirmiş görsellik çok daha büyüleyici, oyuncular daha heyecanlı olabilirdi çocuk bir kayanın üzerinde gözümüzü bile açıp bakamayacağımız yükseklikten aşağı bakıyor sanki pc de level atlayacakmış gibi sakin duruyor 3 d izlemek bile beni çok mutlu edemedi izlenir mi izlenir tabii beklentisiz sadece eğlenmek için ....
granger-2
granger-2

23 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Daha önce Imaxta Beowulfu izlemiştim ve IMaXın Real D den çok daha başarılı olduğunu gördüm. Perde boyu çok kısaydı imax sinemalarına göre ve görüntü kaliteside 4*4lük değildi. Aradaki farkı anlamak için Kara Şovalyeyi Imaxta izlemenizi tavsiye ederim..
cemileikizler
cemileikizler

26 Aralık 2008 tarihinde eklendi
DÖRT.DÖRTLÜK
loksando
loksando

21 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
böyle bir filmi sinemada izleme şansını bulamazsınız o yüzden kaçırmayın Bilim Kurgu/Fantastik/Macera/KomediBöyle bir film elbette harikadır.10/10
bysezer6
bysezer6

29 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Çok güzel bir filmdi. Macera ve Bilim kurguyu sevenler için güzel bir örnek. İzlemenizi tavsiye ederim... 10/10
musti-7-7
musti-7-7

5 Ekim 2008 tarihinde eklendi
kesinlikle süperr ötesiii bi film hemen gidin derim efektler sanki gözünüzün önünde 10/10 süper bi 3D
jermaine-7
jermaine-7

18 Kasım 2008 tarihinde eklendi
çok ahım şahım bir film değil ama izlenebilir bir film. sıkıcı değil en azından