Dünyanın Merkezine Yolculuk eleştirileri - Sayfa 7
Dünyanın Merkezine Yolculuk
3,9
serhatisci61
7 Ekim 2008 tarihinde eklendi
eğlencelik bir film..fantastic bir film ama bazı olaylar fazla abartılmış hoşuma gitmedi..ama izlenmeyecek gibi değil ama kesinlikle abartıldığı gibi bi filmde değil..6/10
Jules Verne kitaplarını hemen herkes bilir.Kitapları dünyanın en çok okunan kişisinin en yaratıcı kitaplarından birisinin filmi.İlk anime olmayan üç boyutlu film.Yüksek puan almayı film izlenmeden bile hak ediyor...Oyuncular harika.Tipik bir macera gözüyle bakmamak lazım.Bu yapıt çağının en iyisiydi...
dün izledim filmi..öncelikle konu,diyalog... felan beklemeyin sakın..fantastik bir film.3D olması müthiş.bu sistem iyice yaygınlaşacağa benziyor..2-3 tane daha 3D film izlersem bi daha normal film izlemem heralde:D
bildiğiniz macera filmi ama her karesi 3 boyutlu..ben en son fredinin kabusuna gitmiştim 10 sene önce..kısacası her 10 yılda bir çıkan 3 boyutlu filmleri kaçırmamak lazım..gidin,,, ama mutlaka türkçe izleyin.
3D harika bir film, kesinlikle 3 boyutlu izlenmeli bu fırsatı kacırmayın kac paraysa bi sekilde gidin derim pisman olmucaksınız, bole bi deneyimi butun sinema severler yasamalı...
3D gerçekten çok etkileyici.. Yüzünüze tükürüldüğünde ne hissedeceğinizi size yaşatıyor.. Şiddetle tavsiye ederim.. 9/10 olmasının sebebi de 3D çok daha ilginç yerlerde kullanılabilirdi. Bazı yerlerde gerçekten yakınlaşma duygusunu aradım.