mükemmel bi film... üç boyutlu olması daha da güzel yapıyor filmi... ben ikilemde kaldım gitsem mi gitmesem mi diye ama iyiki gitmişim haytımda izlediğim en güzel film durmayın vizyondan kalkmadan hemen gidin. Bu film kesin oscar ödülü alır!!!
Son zamanlarda çekilmiş olan en güzel fantastik filmlerden biriydi çok görkemli sahneleri vardı vede efektler çok güzel kullanılmıştı.Bence bu filmi herkes izlemeli
arkadaşlar büyük beklentilerle gitmeyin filme olurda giderseniz 3boyutlu bir sinemada izleyin yoksa görsellikler tatmin edici degil bu filmi dvd de bos bir zamanınızda izleyin sinemada hayal kırıklıgına ugramayın
arkadaşlar şimdi geldim sinemadan direk yorum yazıyorum sıcağı sıcağına. yazın sıcağında canınız mı sıkılıyor bi film olsada sıkılmadan izlesek mi diyorsunuz işte tam bu tabirlere uyan /bir film. mükemmel demiyorum ama kötüde değil. izlenilebilir bir film. 7/10
Bence bu filmin yüksek puan almasının tek sebebi 3 boyutlu filmleri izleme imkanını pek nadir bulmamız. Zayıf ve orjinallikten uzak bir senaryo; kaliteli grafikler ve Brendan Fraserin başarılı performansıyla toparlanmış. 3D birçok kişi için yeni bir deneyim olduğundan kesinlikle sıkılmıyorsunuz. Hareketli sahneleri heyecan yaratacak şekilde çekilmiş. Hatta birkaç sahnesinde gözünüzü kapatıp siper alacağınızdan veya zıplayanların sırayı sallayacağından emin olabilirsiniz=) Ama dediğim gibi, senaryoyu ele alacak olursak daha çok küçüklere hitap eden bir havası olduğunu söyleyebilirim. Çok zekice bir kurgu yok, özgün değil, ve insanı düşünmeye sevk etmiyor. Bunlar benim bir filmde aradığım şeyler. Ama bu filmde sadece bir 3D show yapılmak istenmiş. O yüzden 3 boyutlu izlemeyecekseniz hiç izlemeyin daha iyi derim... Bu arada ben filmin altyazılı versiyonuna gitme gafletinde bulundum. Bence gidecek olanlar dublajlısını tercih etsinler ki görüntünün keyfini daha iyi çıkarabilsinler.
1995 yılında ilk okuduğum roman olmakla birlikte, akabinde Jules Verne nin 25 tane romanını okumama sebep olan baş yapıttır.o dönemde 'Arzın Merkezine Yolculuk' olarak geçiyor adı ve sarı sayfaları ile rafımda duruyor kitap. roman bir çok kez beyazperdeye konu olmuş, gelişen teknoloji ile en yenisini izleme şansımız olucak. son olarak; filme ait görüntüler ile kitaptaki resimlerin uyuşması hayli memnun etti beni..