Dünyanın Merkezine Yolculuk
3,9

jizemu92
jizemu92

21 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
uzun zamandır izlediğim en iyi filmlerden biri.3D ile izlemelisiniz!
loksando
loksando

21 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
böyle bir filmi sinemada izleme şansını bulamazsınız o yüzden kaçırmayın Bilim Kurgu/Fantastik/Macera/KomediBöyle bir film elbette harikadır.10/10
hulya-jr
hulya-jr

21 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
çok güzel bir filmdi yalnız sesde sorun vardı sinema salonundan kaynaylı diycem ama kadıköyün en iyi sinema salonlarından birinde oynuyordu.
demirtasgok
demirtasgok

21 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
3D gerçekten çok etkileyici.. Yüzünüze tükürüldüğünde ne hissedeceğinizi size yaşatıyor.. Şiddetle tavsiye ederim..
9/10 olmasının sebebi de 3D çok daha ilginç yerlerde kullanılabilirdi. Bazı yerlerde gerçekten yakınlaşma duygusunu aradım.
mrt1399
mrt1399

21 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
arkadaşlar büyük beklentilerle gitmeyin filme olurda giderseniz 3boyutlu bir sinemada izleyin yoksa görsellikler tatmin edici degil bu filmi dvd de bos bir zamanınızda izleyin sinemada hayal kırıklıgına ugramayın
abekem
abekem

21 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
kesinlikle kaçırmayın! 3d olmasının verdiği avantaj ile film sizi içine öyle kolay çekiyorki etkisinden kurtulmanız zor oluyor. sanki filmi izlemedim yaşadım. çok başarılıydı. bir daha bir daha gitmek istiyorum.
danse-macabre
danse-macabre

21 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Ben beklediğimi bulamadım.Zaman zaman heyecan artsa da film yüksek tempoyu yeterince koruyamıyor.Kitabı 20 yıldan fazla zaman önce okumuştum.Bilemiyorum belki de o zamanlar çocukluğun etkisi ile çok güzel gelmişti.Ama filmde konu yer yer zayıf kalıyor ve kurguda büyük eksiklikler hissediliyor.Vasat bir film olmuş.
yayayo
yayayo

20 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
bi kere romanla alakası yok ben eski filmi yeniden çektiler diye gittim çok sıradan keşke fragmanını izleseydim o zaman gitmezdim...Yinede eger işim gücüm yok zaman geçirmek istiyorum diyosanız gidebilirsiniz
moonlight-2
moonlight-2

harika bir filmm kesinlikle izleyin 10/10
more-laugh
more-laugh

20 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
izlediğim en iyi filmlerden. harika bi hikayesi , efekleri olan bir film.

izlemeye değer...

Jules verne hayranları! izlemeden geçmeyin!!
volkangulben
volkangulben

3d olarak izleDim filmi hayatımn en güzeL fiLmiydi :D
playboy-35
playboy-35

20 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Bence film fragmanda gözüktüğü kadar ilgi çekici değil.. Her olaya bi mantık aramaya çalışmışlar. bilimkurgu yerine gerçek hayat uyarlaması gibi yapılmış ama çok mantıksız olmuş 8.5 puana bakmayın.Tek tesellim ewde canınız sıkıldıgında küçük yegenlerinizle izleyebilirsiniz...
zulkarneyn-99
zulkarneyn-99

20 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Büyük beklentiler içerisinde gitmiştim bu filme. Ancak hayal kırıklığına uğradım. Bu romanın bu kadar basit bir şekilde
işleneceğini hiç tahmin etmemiştim açıkcası. Herşey bir buçuk saatte olup bitiveriyor. Nedense son yıllarda böyle yapımları çok sık görmeye başladık. Sanattan uzak ve birtakım ticari kaygılara kurban giden yapımlar... Fazla birşey beklemeyin kısacası.
sidney-13
sidney-13

20 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Uzun zamandır izlediğim en iyi fantastik filmlerden biri,üç boyutlu olması da cabası,ailece keyifle izlenecek bir yapım,tavsiye ediyorum.
engin-mutlu
engin-mutlu

20 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
gerçekten berbet bir flim beli bir konuya bağlı değil hayal kırıklıgına ugradım,fragmanda görüldüğü gibi degil.