Dünyanın Merkezine Yolculuk
3,9

Fatih Meral
Fatih Meral

7 Kasım 2023 tarihinde eklendi
Jules Verne'nin aynı isimli romanından esinlenerek çekilen bir film olarak beklentilerimi kısmen karşıladı diyebilirim. Ailecek izlenebilecek bilimkurgu, macera filmi diyebiliriz.Özellikle 12-18 yaşları arasındaki bireylerin muhayyile yeteneğine muhakkak katkı sunacaktır. Filmin konusu ve ilgi çekiciliği güzel, temposu gayet güzel ilerliyor.Ama bu büyülü dünya biraz daha betimlenip daha güzel bir cangıl ve doğal yaşam ortamıyla daha güzel sunulabilirdi.Yani bir yerde pat diye dinazor bir yerde pat diye deniz canlısı çıkıyor.Gelişme atmosferinde bir şeyler daha katılıp işlenebilirdi.Tabii ki kitabın verdiği hayal gücünü vermeyecektir.Ama unutulmaz yapmak için belli şeyleri üst seviyede tutmak gerekir.Filmdeki oyunculuklarda da etki ortalama kalmış.Yani tehlikeli maceralarda bile bir heyecan, korku, telaş duygularınü es geçmişler. Yani volkanın dibindeyken ateşe gömülecekken bile stressiz bir ortam sunabiliyor, bunu negatif buldum.Ortalama bir film olmuş diyebilirim. Atmosfer, senaryo ve oyunculuklar daha iyi olabilirdi.Ama boş zamanları macera filmiyle değerlendirmek isteyenlere de öneririm.
Sebahattin U.
Sebahattin U.

31 Mayıs 2015 tarihinde eklendi
Gayet iyi bir filmdi.Fakat çok çok kısa olmuş biraz daha uzun olabilirdi.
gokalp
gokalp

3 Nisan 2011 tarihinde eklendi
eğlenceli bir film.her yaşa uygun
maybella
maybella

29 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
sinemalarda izleyemedim ama izlemek isterdim çok güzeldi.
ozzy-badd
ozzy-badd

28 Şubat 2010 tarihinde eklendi
çok iyi bir fantastik yapım...freaaser iyi oynamış...3d olarak izlerseniz çok daha keyif alınır...ben izlerken çok keyif aldım...çok iyi bir macera...izlenebilir...
7icb8
7icb8

29 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
film cok eglenceliydi...
nimet20
nimet20

26 Haziran 2009 tarihinde eklendi
bu filmi herkeze tavsiye edrim ben çok etkilendim 3 d li olması ayrı bir heyecan yarattı
gulsah-iylik-perisi
gulsah-iylik-perisi

10 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Son zamanlarda çekilmiş olan en güzel fantastik filmlerden biriydi çok görkemli sahneleri vardı vede efektler çok güzel kullanılmıştı.Bence bu filmi herkes izlemeli
tarhansimsek
tarhansimsek

11 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Şöle diyeyim son derece abartı sahibi bir film olmuş. Ha diyebilrsiniz fantastik film olacak o kadar. Şimdi tamam olacak da bir nebze olsun bu kadarı da olmaz dediğiniz sahne yok. Buna mukabil iyi bir çalışma. İzlenebilir velakin arşivlik olamaz. Film tamamen kitap üzerine kurulu diye hazırlanmış velakin kitaptan çok fazla kopuk gidiyor. İlk versiyonuna erişmediği muhakkak.
tufanakturk
tufanakturk

4 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Film Gayet İyi Hazırlanmiş İzlediigim Fantastik Filmler İiçinde En iyilerden Hiç skılmıyorsunuz izlerken...10/8
cemileikizler
cemileikizler

26 Aralık 2008 tarihinde eklendi
DÖRT.DÖRTLÜK
candemirel
candemirel

24 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Sıkıntıdan patlıyorsanız ve yapabilecek birşey bulamıyorsanız çerez niyetine izlenebilecek bir film...
sabo97
sabo97

19 Aralık 2008 tarihinde eklendi
müthişşşşşşşşşş di süperdi çok güzeldi ve brenden friser i oynatmalarıda güzel olmuş
Josephy
Josephy

17 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Kesinlikle görselliğe hitap eden bir film,hatta sineremalık bir bölümü varki süper.Fantastik film sevenlerin çok beğeneceği bir film.Kesinlikle çocuk filmi değil
istemyildiran
istemyildiran

13 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bence 10 numara............filmin sonunda minik bir tüyoda vermişler kayıp şehir atlantik devam filmi olabilir