Dünyanın Merkezine Yolculuk
3,9

e-ergener
e-ergener

6 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Teknik yeni olduğu için ya bana çok iyi geldi film ya da hakikaten iyi.. Oyunculuklar çok güzel ama..
tarhansimsek
tarhansimsek

11 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Şöle diyeyim son derece abartı sahibi bir film olmuş. Ha diyebilrsiniz fantastik film olacak o kadar. Şimdi tamam olacak da bir nebze olsun bu kadarı da olmaz dediğiniz sahne yok. Buna mukabil iyi bir çalışma. İzlenebilir velakin arşivlik olamaz. Film tamamen kitap üzerine kurulu diye hazırlanmış velakin kitaptan çok fazla kopuk gidiyor. İlk versiyonuna erişmediği muhakkak.
atakanozruh
atakanozruh

12 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Kesinlikle 3 boyutlu olarak izlenmesi gereken müthiş bir görsel şölen. Başından sonuna kadar düşmeyen temposuyla, güzel mekanları ve müzikleriyle, içerisindeki hoş komedi unsurlarıyla dolu dolu bir macera.
semahos
semahos

21 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
süpper filmdi 3 boyutlu olması daha daa güzel olmasını sağladı sanki ben yaşıyomuşum gibi hissettimm hatta bi sahnedeee büyük balıklar vardıı sankii bizim üzerimizee düşüomuş gibi hissettmm çok ilginç oluo ama çokk zevkliiii hele o 3 boyut gözlükleerrr süperdiii.
Fatih Meral
Fatih Meral

7 Kasım 2023 tarihinde eklendi
Jules Verne'nin aynı isimli romanından esinlenerek çekilen bir film olarak beklentilerimi kısmen karşıladı diyebilirim. Ailecek izlenebilecek bilimkurgu, macera filmi diyebiliriz.Özellikle 12-18 yaşları arasındaki bireylerin muhayyile yeteneğine muhakkak katkı sunacaktır. Filmin konusu ve ilgi çekiciliği güzel, temposu gayet güzel ilerliyor.Ama bu büyülü dünya biraz daha betimlenip daha güzel bir cangıl ve doğal yaşam ortamıyla daha güzel sunulabilirdi.Yani bir yerde pat diye dinazor bir yerde pat diye deniz canlısı çıkıyor.Gelişme atmosferinde bir şeyler daha katılıp işlenebilirdi.Tabii ki kitabın verdiği hayal gücünü vermeyecektir.Ama unutulmaz yapmak için belli şeyleri üst seviyede tutmak gerekir.Filmdeki oyunculuklarda da etki ortalama kalmış.Yani tehlikeli maceralarda bile bir heyecan, korku, telaş duygularınü es geçmişler. Yani volkanın dibindeyken ateşe gömülecekken bile stressiz bir ortam sunabiliyor, bunu negatif buldum.Ortalama bir film olmuş diyebilirim. Atmosfer, senaryo ve oyunculuklar daha iyi olabilirdi.Ama boş zamanları macera filmiyle değerlendirmek isteyenlere de öneririm.
ozzy-badd
ozzy-badd

28 Şubat 2010 tarihinde eklendi
çok iyi bir fantastik yapım...freaaser iyi oynamış...3d olarak izlerseniz çok daha keyif alınır...ben izlerken çok keyif aldım...çok iyi bir macera...izlenebilir...
erentos
erentos

30 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
öncelikle şunu söyleyeyim film çok da boş değildi. yani en azından şu an piyasadaki pek çok filmden kat kat iyiydi, her ne kadar ben bilim-kurgu tarzı filmleri çok beğenmesem de. ayrıca filmi izleyecekseniz lütfen 3D salonlarda izleyin ve filmin esas farkına varın. ben öyle yapamadım ve şu anda çok pişmanım...
layd-seda
layd-seda

30 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Eğlenmek için şuan vizyonda daha iyisi yok :)
Serrcan
Serrcan

28 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Şahsen bi jeolog olarak bu filmde olanların hepsini çok komik buluyorum.yinede izlenebilir...
sinema
1 ziyaretçi
30 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Hiçbir beklenti altında olmadan, sadece güzel vakit geçirmek için izlenebilir bir film.
Mehmet Emin U.
Mehmet Emin U.

28 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Gercekten fena film değildi. Mummy nin başrolündeki adamı sevmezdim ama bu filmle birlikte gorüşlerim değişti harika bi oyunculuk yapmasada daha sempatikti.Film ise kadınla adamın aşık olacağını resmen söyleyerek başladı :D gidişat heyecanlıydı macera olayları çok guzel işlenmişti. 3D biraz daah iyi olsaydı çok daha kalite bir filmle karşılaşacaktık nedense fazla özenmemişler bu olaya yinede + lar - lerden cok fazla ve 8 puanı tam olasrak hakeden bi film
sabo97
sabo97

19 Aralık 2008 tarihinde eklendi
müthişşşşşşşşşş di süperdi çok güzeldi ve brenden friser i oynatmalarıda güzel olmuş
taffytaffy
taffytaffy

29 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
arkadaşlar beğenmeyen arkadaşlar normal salonlarda izleyenlerdir diyeceğim..veya 3d olayını sevmeyenler..film baştan sona 3 boyutlu..3d salonda gözlükleriyle izlerseniz büyük zevk alacaksınız..insanla çekilen ilk 3d film olma özelliği taşıyor..daha ne olsun..bence 3d gözlüklerinizi takın,patlamış mısırınızı alın fikmin keyfine varın...
Josephy
Josephy

17 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Kesinlikle görselliğe hitap eden bir film,hatta sineremalık bir bölümü varki süper.Fantastik film sevenlerin çok beğeneceği bir film.Kesinlikle çocuk filmi değil
maybella
maybella

29 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
sinemalarda izleyemedim ama izlemek isterdim çok güzeldi.