Babam ve Oğlum
4,6

okan1903
okan1903

19 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Bence en dokunaklı türk filmlerinden birisidir.Benimde oğlum oldugu için bende çok etkilendim.
Zaten Fikret Kuşkanı çok severim.Türkiyede layık oldugu yerde olamayn aktörlerin başında gelir.Biz elindeki degerleri kaybetme konusunda en saygıdeger milletiz.
Bizim için iki türkü okusun bir uzun hava ceksin sonra gelsin film çeksin..
jeyjey83-2
jeyjey83-2

19 Haziran 2006 tarihinde eklendi
sözün biitği yer...güzel drametize edilmiş hakikaten birinci bölüm bi hayli espirili geçerken ikinci bölüm hakikaten salya sümük durumları....tam bir türk filmi olmuş baştan sona mutlka izlenmeli ve arşivlerde yer almalı...
aylinsarica
aylinsarica

7 Eylül 2006 tarihinde eklendi
baba ona bir oda ver...içi parcalanır ya işte öyle bir sey bu film
mehtap6
mehtap6

3 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Türk sinemasının kalitesini yükselten süper bir film oyunculuk süper hele o küçük çocuk yokmu bitirdi beni:)
haylan-18
haylan-18

28 Aralık 2005 tarihinde eklendi
Çok sıcak bir film.filmin başından sonuna kadar durmadan ağladım diyebilirim.Kesinlikle verdiğiniz paraya yazık olmaz.çok geçmeden izleyin.Benden söylemesi.
Onur Derin
Onur Derin

23 Mart 2006 tarihinde eklendi
filmin konusu gerçekten etkileyici. senaryosuda çok güzel yazılmış. insan gözyaşlarını tutamadığı bir anda kahkaha atabiliyor.çağan ırmağı tebrik ediyorum.yeni filmlerini bekliyoruz.
ozkan-green21
ozkan-green21

12 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Çağan Irmak sonunda kim olduğunu bu filmde kanıtlamış olsa gerek,film hakkında insanların çok büyük bir bölümü,neredeyse hepsi,filmin Türk tarihindeki en iy filmlerden biri olduğunu söylüyor..Filmi izleyenlerin gözyaşları ile salonu terkedişi,uzun süre listelerin 1 numarasından inmemiş olması ve bunun gibi bir çok şey söylenebilmesi mümkün olan,filmin replütasyonunu bir anda göklere fırlatmıştı..Ve tabi Çağan'ı da..Fakat filmi izlerken ağlamak bir yana,duygulandım desem yeridir.Bunun sebebi belkide filmi biraz geç izlemiş oluşum ve o ana kadarki, insanların duygulandığı sahnelerin haber kanalları tarafından tümünün verilmiş olması,filmi izlerken ki soğukluğumum başlıca sebebini oluşturuyor..O yüzden belki diyorum,filme çıkar çıkmaz gitseydim,filmden daha fazla zevk alırdım..*/
aslgvn
aslgvn

7 Ekim 2006 tarihinde eklendi
ya söyleyecek bişey bulamıyorum gerçekten mükemmel,izlediğim en iyi türk filmi.en duygusuz insanı bile ağlatır bu film yaa.
mbozbayir

çaok ağladım yaa
ilsalaron
ilsalaron

20 Kasım 2005 tarihinde eklendi
Babam ve Oğlum filmi bana göre Çağan Irmak hayranlarının seveceği ve zevkle izleyeceği film. Bana göre Çağan Irmak günümüzün en başarılı çağdaş yönetmenlerinden de biri bunu zaten dizileriyle kanıtlamış durumda. Ancak, ben Çağan Irmak’ın tipik bir TV filmi ve dizisi yönetmeni olduğunu düşünüyorum, bir sinema filmi yönetmeni değil (bu tabii benim görüşüm katılırsınız katılmasınız). Halen ısrarla vizyona soktuğu ikinci filmini de tam TV filmi formatında hatta dizi formatında çekmiş ve bana göre de hiç mi hiç olmamış. Aynı hatayı 'Mustafa Hakkında Herşey'de de yaptı. Bu filmde bir kere herşey çok fazla, drama deseniz fazla, oyunculuk deseniz herkes adeta birbirini kanıtlama peşinde (zorlamalı), duygu sömürüsü deseniz gırla, gereksiz fantastik filme katılan bana göre de anlamsız sahneler onlar da fazla, bu fazlalık saymakla bitmez. Irmak sanki tam tekmili birden 32 kısımlık sanırsınız dizi çekmiş. Evet sonlara doğru filmi biraz toparlamaya ama yine olmamış. Evet fazla da daha fazla bu film üzerine gitmeyeceğim zira sonuçta bir yerde Çağan hayatının özetini sunmuş bize saygı da duymak gerekir. Ancak, bana göre Çağan Irmak TV sektöründe kalmalı sinema sektörüne bir müğddet daha el atmamalı, bence orada hala ona ihtiyaç var. Saygılar.
birakin-gitsin55
birakin-gitsin55

10 Mart 2009 tarihinde eklendi
nedir bu ya??? neden bu kadar abartir yurdum insani anLamiyorum... tamam guseL oLmus ama o kadar da degiL....
Eren Yenigün
Eren Yenigün

11 Mart 2007 tarihinde eklendi
Çok güzel bi film ama ağlamak isteyen izlesin bi de konu o kadar etkilemio ama ne biliiim insana müzikte çarpınca ağlıo işte ayrıca çağan ırmak bütün hünerini gösterio onu da tebrik etmek lazım...
üsstad
üsstad

17 Aralık 2005 tarihinde eklendi
Son yıllarda izlediğim en güzel türk filmi.Bir yandan güldürürken bir yandan hüzünlendirip ağlatabilen dozunda ve yerinde kullanıp iyi harmanlama yapabilen bir film.Bütün oyuncuları ayakta alkışlamak lazım ve bu oyuncuları yönetebilen çağan ırmak’ı unutmamak tabi.
zzade
zzade

12 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Yok yok yok böyle bir film bu ne ya ağlamaktan gözlerim mahvoldu...yani süper evet 2005'in en iyi filmi