Hayatımda izlediğim en güzel filmlerden biri. Tek kelimeyle harika. Bütün oyunculuklar çok iyi. Ama Çetin Tekindor inanılmaz bir performans sergilemiş. Bence bu film ve Çetin Tekindor yeni sinemacılara ve oyunculara, oyunculuk dersi olarak izletilmeli. Çağan Irmaka ve tüm film ekibine sonsuz teşekkürler... 9/10
ben mi cok duygusuzum bilmiyorum ama nieyse bu filmden herkes kadar etkilenmedimm burdaki yorumları okuyunca da böyle bi yorum yazmaktan cekindim acıkcası :S ama izlerken bi damla bile yaş gelmedi gözümden hatta sıkıldım ne zaman bitcek bu dedim etkilendiğim tek bir sahne wardı onu da izleyenler az cok tahmin ederler zaten. zevk meselesi tabi ki ama abartıldığı kadar güzel bir film değil bence:(
Son dönemde izlediğim en güzel Türk filmlerinden birisiydi. Tiyatro kökenli oyuncularla çekilmiş bu filmde; ağlamak üzereyken güldüm, gülerkende ağladım diyebilirim. Bu duyku yükünü kaldırabilirim diyorsanız kaçırmamanız gereken bir film. Hümeyra ve Çetin Tekindor’un oyunculuklarını kutluyorum.
HARİKA bi film. zaten reklamsız bu denli ses getirmesi bunu kanıtlıyor. gişe başarısı da harika olacaktır. filmi izlerken gözyaşlarımıza hakim olmak mümkün diil. filmin ilk yarısı bu yaşlar gülmekten geliyo. =) ikinci yarısı ise müthiş. gözlerimizden akan yaşlara hakim olmadığımız o anlarda bile film bizi güldürüyo. yahu bitirdi film bizi, bi ağlattı bi güldürdü. =) =( =) helak olduk valla... Türk filmleri arasında kendine müthiş bi yer edinecektir eminim. gitmeyen varsa mutlaka gitsin. çok şey kaçırırsınız yoksa.
holonya arkadaş duygularını bi yerde unutmuş heralde.hadi bi film başyapıt bile olsa belki zevklerine uymadığından beğenmemen normal.ama bu kdar güzel bi filmide bu kadar aşağılamak gereksiz.süper ötesi bi film bence
Son yıllarda izlediğim en güzel Türk filmi... Çemberimde Gül Oya'nın hemen ardından aynı sularda gezinen olağanüstü bir görsel şölen... Ağlamamak neredeyse imkansız hale geliyor. Irmak'ın oyuncu seçimi ve hikaye anlatışı oldukça başarılı. Etkisinden uzun süre kurtulamayacağım. Kah güldük, kah ağladık, biz bu filme bayıldık! Çağan Irmak'ın yeni projelerini sabırsızlıkla bekliyorum. Bu kadar kaliteli bir Türk yapımı çoktur izlememiştim. Yeni işler için elini çabuk tut Çağan!
çağan ırmak ı özge özberk i ne zaman şimdiki zaman filmlerinde ya da dizilerinde görces bilemiorum ama gsl film olmuş hümeyra her zaman ki gibi gene harikalar yaratmış!çocuk oyuncu da fena deildi!güzel bi drama....!çemberimde gül oya gibi diziler babam ve oğlum gibi filmler olmasın deil!bunlar kaliteli yapımlar...!daha deişik projeler de beklemiorum deil çağan ırmak gerçekten çok yetenekli bir yntmn kendisini tebrik ediorum....!
Çağan Irmak a ve filme yönelik eleştiriler için yazıyorum...Herşeyden önce Çağan çok önemli bir yetenek,iyi bir yönetmen olmasının yanısıra muhteşem bir hikaye ve senaryo yazarı.Cesareti ve titizliğiyle yaratıcılığını birleştirerek önce Çemberimde Gül Oya,sonra ise Babam Ve Oğlum ile Türkiye gibi bazı şeylerin konuşulmaya kaçınıldığı bir ülkede önemli konuları dile getirdi.İki yapımda dünyada benzerine zor rastlanacak samimiyet ve kalitededir kesinlikle.Eminim ki bu muhteşem adam daha bir çok esere imza atacaktır.Babam ve Oğlum un da yolu tüm ödüller adına açık olsun.Çünkü bunu sonuna kadar hakediyor.Ayrıca dürüst değerlendirmeleri için de SİYAD a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
gercek ve fevkalade hos bır Huzur(Tanpınar) uyarlaması ya da yansımalr var diyebilirim.Cagan ırmak hakkında daha ck bılmek ısteyenler kısa fılmlerını(Erkan Cana saygılar....Gemideden snra garip ama ..:P) ızlemelı bence...