Babam ve Oğlum
4,6

l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

15 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Yetkin Dikinciler in şahane oyunu ve ağlatan kareleri ile sevdiğim filmler listeme girdi...
rudeonerudeone
rudeonerudeone

29 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
öncelikle rekorlar kıran,aylarca salonlarda ikamet eden ve neredeyse izleyen herkesin çok çok beğendiği babam ve oğlum u benim de çok beğendiğimi ve bir türk filmi olarak da son derece başarılı bulduğumu söyleyeyim.oyuncular mükemmel,hikaye de çok güzel ve her on kişiden en az sekizi kesin ağlıyor filmi izlerken.ben o iki kişi arasında değildim:)neyse,filmle ilgili hiçbir olumsuz taraf yok,çağan ırmak ı da çok beğenirim zaten,yakın tarihimize özellikle biz gençler için önemli bir ışık kaynağı oldu.
Engin Yüksel
Engin Yüksel

11 Kasım 2014 tarihinde eklendi
Türk sinemasının sayılı kaliteli yapımlarından biri 9/10
jamesbond-2
jamesbond-2

18 Aralık 2005 tarihinde eklendi
filmi daha yeni izleme fırsatı bulabildim gerçekten ama gerçekten muhteşem bir film olmuş.son 5-6 yılda izlediğim en güzel türk filmi çok duygusal çok dramatik filmin sonunda gözyaşlarınıza hakim olamıyorsunuz.izlemeyen varsa kesinlikle izlesin çağan ırmağı tebrik ediyorum ayrıca fikret kuşkan ın oyunculuğu çok iyiydi ben 10/10 veriyorum çünkü filmin olumsuz bir yönü yok.herşey 4/4 lük saygılar.
beck31
beck31

25 Şubat 2007 tarihinde eklendi
gercekten oldukca etkileyici izledigim en iyi turk filmlerinden tekrar tekrar izlenesi film ...
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

20 Mart 2007 tarihinde eklendi
Gelmiş geçmiş en iyi Türk filmlerinden biri diyemem ama hayatımda izlediğim bütün filmler arasında en iyi oyunculukları barındıranı olduğunu kesinlikle söylerim.Çağan Irmak bazı bölümlerde duygu sömürüsüne kaçmasa,filmini daha iyi bir hâle getirebilirmiş.
KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

7 Ocak 2009 tarihinde eklendi
cagan ırmak ısı bılıyo dıyorum baska bısey demıyorum bır fılm 5sn once aglatıp 5 sanıye sonra guldurebılıyosa ve bu senkronu tutturabılıyosa fılm dıye buna derım ınanılmaz oyunculukk sergılenmıs tam arsıvlık turk fılmı dıyebılırım sıddetle tavsıye edıyorum 10/10
odinhan
odinhan

17 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Bir film insanı hem kahkahalara boğacak hemde hüngür hüngür ağlatacak deseler inanmazdım.Ama bu film bunu başarıyor.Harika.
Chev
Chev

31 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Herkesin izlemesi gereken yapımlardan , gözyaşlarımı tutamadığım sahneler oldu ve oyunculuklar etkileyici şekildeydi , sonuç olarak 10/9 diyorum
Demirtas
Demirtas

29 Aralık 2005 tarihinde eklendi
Film hakkında yüzlerce mesaj var.Söylenenlerden çok farklı söyleyecek bişeyim yok aslında. Sadece teşekkür etmek istiyorum bu eseri ortaya çıkaranlara. Yürekleri var olsun. Ve birde bir tavsiyem olacak filmi henüz izlememiş olanlara... Babasıyla sevgisini tam manasıyla paylaşamamış arkadaşlar. Babanızı alın ve filme gidin. Hadi...
ozzy-badd
ozzy-badd

15 Şubat 2010 tarihinde eklendi
son sahnesinde 10 saniyede hem ağlatan hemde güldüren bir türk başyapıtı...mükemmel gerçektende eksik yöneri belki var ama oyunculuk senaryo çok iyi izlenmeli diorm en iyi 10 türk filmlerinden...
kuzularynsessizli-i
kuzularynsessizli-i

4 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Ayrıca filmin müzikleri çalarken çok duygulandımYabancı müzisyenle çalışılmış müzisyenin yaban cı olduğunu öğrenince düşündüklerim beni haklı çıkardı Türkler iyi bir film yaptı ama müzikler film kadar güzeldi.
volkanick
volkanick

11 Şubat 2008 tarihinde eklendi
çok uzun zamandır izlediğim hiçbir filmde hiç bu kadar ağlamamıştım.
ilsalaron
ilsalaron

20 Kasım 2005 tarihinde eklendi
Babam ve Oğlum filmi bana göre Çağan Irmak hayranlarının seveceği ve zevkle izleyeceği film. Bana göre Çağan Irmak günümüzün en başarılı çağdaş yönetmenlerinden de biri bunu zaten dizileriyle kanıtlamış durumda. Ancak, ben Çağan Irmak’ın tipik bir TV filmi ve dizisi yönetmeni olduğunu düşünüyorum, bir sinema filmi yönetmeni değil (bu tabii benim görüşüm katılırsınız katılmasınız). Halen ısrarla vizyona soktuğu ikinci filmini de tam TV filmi formatında hatta dizi formatında çekmiş ve bana göre de hiç mi hiç olmamış. Aynı hatayı 'Mustafa Hakkında Herşey'de de yaptı. Bu filmde bir kere herşey çok fazla, drama deseniz fazla, oyunculuk deseniz herkes adeta birbirini kanıtlama peşinde (zorlamalı), duygu sömürüsü deseniz gırla, gereksiz fantastik filme katılan bana göre de anlamsız sahneler onlar da fazla, bu fazlalık saymakla bitmez. Irmak sanki tam tekmili birden 32 kısımlık sanırsınız dizi çekmiş. Evet sonlara doğru filmi biraz toparlamaya ama yine olmamış. Evet fazla da daha fazla bu film üzerine gitmeyeceğim zira sonuçta bir yerde Çağan hayatının özetini sunmuş bize saygı da duymak gerekir. Ancak, bana göre Çağan Irmak TV sektöründe kalmalı sinema sektörüne bir müğddet daha el atmamalı, bence orada hala ona ihtiyaç var. Saygılar.
naked-soul
naked-soul

21 Ocak 2006 tarihinde eklendi
işte bir çağan ırmak klasiği daha.acaip güzel olmuş.çok sıcak ve çok samimi,olağanüstü doğal...senaryo dışında kamera çekimleri o kadar harika ki o köy havasını sanki ben soluyordum.ayrıca filmde duygusallıkla beraber komedi de işlenmişti.hiç abartmıyorum son zamanlarda çıkan saçma komedi türk filmlerinden daha eğlenceliydi bence.hepsi bir kenara insanı derinden etkileyen final ve Çetin Tekindorun muazzam performansı.Gönül Yarasından sonra izlediğim en ii Türk filmiydi