öncelikle rekorlar kıran,aylarca salonlarda ikamet eden ve neredeyse izleyen herkesin çok çok beğendiği babam ve oğlum u benim de çok beğendiğimi ve bir türk filmi olarak da son derece başarılı bulduğumu söyleyeyim.oyuncular mükemmel,hikaye de çok güzel ve her on kişiden en az sekizi kesin ağlıyor filmi izlerken.ben o iki kişi arasında değildim:)neyse,filmle ilgili hiçbir olumsuz taraf yok,çağan ırmak ı da çok beğenirim zaten,yakın tarihimize özellikle biz gençler için önemli bir ışık kaynağı oldu.
filmi daha yeni izleme fırsatı bulabildim gerçekten ama gerçekten muhteşem bir film olmuş.son 5-6 yılda izlediğim en güzel türk filmi çok duygusal çok dramatik filmin sonunda gözyaşlarınıza hakim olamıyorsunuz.izlemeyen varsa kesinlikle izlesin çağan ırmağı tebrik ediyorum ayrıca fikret kuşkan ın oyunculuğu çok iyiydi ben 10/10 veriyorum çünkü filmin olumsuz bir yönü yok.herşey 4/4 lük saygılar.
Gelmiş geçmiş en iyi Türk filmlerinden biri diyemem ama hayatımda izlediğim bütün filmler arasında en iyi oyunculukları barındıranı olduğunu kesinlikle söylerim.Çağan Irmak bazı bölümlerde duygu sömürüsüne kaçmasa,filmini daha iyi bir hâle getirebilirmiş.
Film hakkında yüzlerce mesaj var.Söylenenlerden çok farklı söyleyecek bişeyim yok aslında. Sadece teşekkür etmek istiyorum bu eseri ortaya çıkaranlara. Yürekleri var olsun. Ve birde bir tavsiyem olacak filmi henüz izlememiş olanlara... Babasıyla sevgisini tam manasıyla paylaşamamış arkadaşlar. Babanızı alın ve filme gidin. Hadi...
cagan ırmak ısı bılıyo dıyorum baska bısey demıyorum bır fılm 5sn once aglatıp 5 sanıye sonra guldurebılıyosa ve bu senkronu tutturabılıyosa fılm dıye buna derım ınanılmaz oyunculukk sergılenmıs tam arsıvlık turk fılmı dıyebılırım sıddetle tavsıye edıyorum 10/10
son sahnesinde 10 saniyede hem ağlatan hemde güldüren bir türk başyapıtı...mükemmel gerçektende eksik yöneri belki var ama oyunculuk senaryo çok iyi izlenmeli diorm en iyi 10 türk filmlerinden...
Ayrıca filmin müzikleri çalarken çok duygulandımYabancı müzisyenle çalışılmış müzisyenin yaban cı olduğunu öğrenince düşündüklerim beni haklı çıkardı Türkler iyi bir film yaptı ama müzikler film kadar güzeldi.
Babam ve Oğlum filmi bana göre Çağan Irmak hayranlarının seveceği ve zevkle izleyeceği film. Bana göre Çağan Irmak günümüzün en başarılı çağdaş yönetmenlerinden de biri bunu zaten dizileriyle kanıtlamış durumda. Ancak, ben Çağan Irmak’ın tipik bir TV filmi ve dizisi yönetmeni olduğunu düşünüyorum, bir sinema filmi yönetmeni değil (bu tabii benim görüşüm katılırsınız katılmasınız). Halen ısrarla vizyona soktuğu ikinci filmini de tam TV filmi formatında hatta dizi formatında çekmiş ve bana göre de hiç mi hiç olmamış. Aynı hatayı 'Mustafa Hakkında Herşey'de de yaptı. Bu filmde bir kere herşey çok fazla, drama deseniz fazla, oyunculuk deseniz herkes adeta birbirini kanıtlama peşinde (zorlamalı), duygu sömürüsü deseniz gırla, gereksiz fantastik filme katılan bana göre de anlamsız sahneler onlar da fazla, bu fazlalık saymakla bitmez. Irmak sanki tam tekmili birden 32 kısımlık sanırsınız dizi çekmiş. Evet sonlara doğru filmi biraz toparlamaya ama yine olmamış. Evet fazla da daha fazla bu film üzerine gitmeyeceğim zira sonuçta bir yerde Çağan hayatının özetini sunmuş bize saygı da duymak gerekir. Ancak, bana göre Çağan Irmak TV sektöründe kalmalı sinema sektörüne bir müğddet daha el atmamalı, bence orada hala ona ihtiyaç var. Saygılar.