Çok değişik ve çok özel bir filmdi.Baş karakterin masalı bir süre sonra sizi içine alıp çekiyor ve filmden ayrılıp o diyara akıyorsunuz.O tatlı kızı da nereden bulmuşlarsa helal olsun nasıl bir yüz nasıl bir şirinlik. Herkesin en az bir kere izlemesi gereken başarılı bir sinema eseri.
Filmin Beethoven ile başlayan açılış sahnesinden itibaren kapıldım gittim. Bu filmi kategorize edemiyorum. Çok değişik bir film. Bir masal yaşatıyor gerçekten ve görsel anlatımı çok başarılı. İzlenmesi gereken bir film. Başroldeki ufak kız da süper:)
Nerdeyse hikayeyi bitirmesin diye bende ağlayacaktım ufak kız gibi.Gugli gugli diye amaçsızca dolaşıyorum şimdi ortalıkta :).Farklı bir film izlemek isteyenler için süper bir seçim olacaktır.10/7.8
Açıkcası arşivlik değeri olsada aldığı puanı haketmeyen bir film oyunculuk ve görsellik adına 8 i hakeder ama konusu uyutuyor insanı izlemeden ölebilirsiniz..:)
Artık beyazperdeye üye olma zamanım geldi dedim bu filmi izledikten sonra :) birçok filme yorum yapasım var ama en son bunu izlediğim için bundan başlıyorum :)Masal tadında gecen çok ama çok tatlı bir film :) Çok şeker bi ufaklık oynuyor filmde :)Gerçekten izlemeye değer, izleyenin yüzünde tatlı bi tebessüm bıraktıran bir film. Kesinlikle tavsiyemdir, 9/10
Paranormal Activity,Prom Night,Them,Apartment 1303 ve Largo Winchden sonra izlediğim en kötü fılmdı :( bu fılmde ne buldunuz? muzık mı? mekan mı? senaryo mu? bence hıc bır sey.bazı arkadaslar bu fılmı kötü diyen fılmden anlamıyor falan yazmıslar :D cok gülünç :)fılmın sonunda bır bomba efektı bekledım ama olmadı.sanırım fazla beklentı ıcıne gırdım yorumlarla.sonunun gelmesı ıcın allaha yalvardıgım fılmler lıstene adını yazdırmayı basardı.ne kadar yapmacık dıaloglar,ınandırıcılıgı olmayan gozyasları.amatörce.inanın ben bıle daha iyi dramtıklestırırdım durumu...hıc duygusallık ve dramatıklıgın olmadıgı bır yapım.ben kı fılmlerde en ufak bı duygusallık unsuru bulunan yerlerde gozyaslarıma hakım olamayan bırıyım.içim cız etmedı.kalıtesız...sadece makanların gorsellıgının etkıledıgı bır fılm.belkıde belgesellere konu olurdu bu yerler kım bılır.yanlıs ellerde harcanmıs caanım mekanlar.can sıkıntısından baska bır sey degıl bu fılm.0 olmadıgı ıcın 1/10...
Kesinlikle sürükleyici bir filim.. Ve bazen çocuksu duygusallığı insanın içine işliyor. Zaten tablo gibi bir filim. Her karesi canlı, renkli! Küçük kıza hasta olduk! Güzel değil, çok güzel bir filim.