The Fall
4,2

some-kind-of-monster
some-kind-of-monster

16 Ocak 2011 tarihinde eklendi
görselliği en üst seviyelere ulaşmış ufak kızın muhteşem oyunculuguyla süslenmiş muazzam bir sinema şöleni
Tolga Tütüncü
Tolga Tütüncü

19 Aralık 2009 tarihinde eklendi
film kotu degil degisik bi film ama yinede bu tarz degisik bir film istiyorsaniz big fish bundan cok daha iyi bir filmdi
nskmourinho
nskmourinho

14 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Çok değişik ve çok özel bir filmdi.Baş karakterin masalı bir süre sonra sizi içine alıp çekiyor ve filmden ayrılıp o diyara akıyorsunuz.O tatlı kızı da nereden bulmuşlarsa helal olsun nasıl bir yüz nasıl bir şirinlik. Herkesin en az bir kere izlemesi gereken başarılı bir sinema eseri.
arsev17
arsev17

25 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Filmin Beethoven ile başlayan açılış sahnesinden itibaren kapıldım gittim. Bu filmi kategorize edemiyorum. Çok değişik bir film. Bir masal yaşatıyor gerçekten ve görsel anlatımı çok başarılı. İzlenmesi gereken bir film. Başroldeki ufak kız da süper:)
Spartacus-2
Spartacus-2

14 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Nerdeyse hikayeyi bitirmesin diye bende ağlayacaktım ufak kız gibi.Gugli gugli diye amaçsızca dolaşıyorum şimdi ortalıkta :).Farklı bir film izlemek isteyenler için süper bir seçim olacaktır.10/7.8
Ekrem Doydu
Ekrem Doydu

28 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Açıkcası arşivlik değeri olsada aldığı puanı haketmeyen bir film oyunculuk ve görsellik adına 8 i hakeder ama konusu uyutuyor insanı izlemeden ölebilirsiniz..:)
suadiyekartali
suadiyekartali

25 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Filmdeki kurgu gerçekten izleyiciyi etkileyen türdendi.Dramatize ve masalımsı anlatılışıyla kendini sevdirecek bir film...
10/8.3
theyurdal
theyurdal

27 Aralık 2014 tarihinde eklendi
Dun izledim ve ilginc geldi bu film konu degisikti bi kac sahnebeni etkiledi izlenebilir birfilm 10 uz6.7
stan27
stan27

19 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
değişik bir filmdi...10/7,5
Ed-WooD
Ed-WooD

4 Aralık 2010 tarihinde eklendi
harika bir filmdi.filmin görselliği ile roy ve alexandra ikilisinin oyunculuğu unutulacak gibi değil..
sunk-galleon
sunk-galleon

31 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Artık beyazperdeye üye olma zamanım geldi dedim bu filmi izledikten sonra :) birçok filme yorum yapasım var ama en son bunu izlediğim için bundan başlıyorum :)Masal tadında gecen çok ama çok tatlı bir film :) Çok şeker bi ufaklık oynuyor filmde :)Gerçekten izlemeye değer, izleyenin yüzünde tatlı bi tebessüm bıraktıran bir film. Kesinlikle tavsiyemdir, 9/10
yinyang-2
yinyang-2

16 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
çok etkileyici ve duygusal bir fantistik filmdi özellikle soundtracki mükemmel..
KeyserSoz3
KeyserSoz3

16 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Paranormal Activity,Prom Night,Them,Apartment 1303 ve Largo Winchden sonra izlediğim en kötü fılmdı :( bu fılmde ne buldunuz? muzık mı? mekan mı? senaryo mu? bence hıc bır sey.bazı arkadaslar bu fılmı kötü diyen fılmden anlamıyor falan yazmıslar :D cok gülünç :)fılmın sonunda bır bomba efektı bekledım ama olmadı.sanırım fazla beklentı ıcıne gırdım yorumlarla.sonunun gelmesı ıcın allaha yalvardıgım fılmler lıstene adını yazdırmayı basardı.ne kadar yapmacık dıaloglar,ınandırıcılıgı olmayan gozyasları.amatörce.inanın ben bıle daha iyi dramtıklestırırdım durumu...hıc duygusallık ve dramatıklıgın olmadıgı bır yapım.ben kı fılmlerde en ufak bı duygusallık unsuru bulunan yerlerde gozyaslarıma hakım olamayan bırıyım.içim cız etmedı.kalıtesız...sadece makanların gorsellıgının etkıledıgı bır fılm.belkıde belgesellere konu olurdu bu yerler kım bılır.yanlıs ellerde harcanmıs caanım mekanlar.can sıkıntısından baska bır sey degıl bu fılm.0 olmadıgı ıcın 1/10...
marcher-2
marcher-2

1 Nisan 2009 tarihinde eklendi
gerçekten küçük kız çocuğu harika bir oyunculuk çıkarmış. güzel bir filmdi.
patron-US-
patron-US-

1 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Kesinlikle sürükleyici bir filim.. Ve bazen çocuksu duygusallığı insanın içine işliyor. Zaten tablo gibi bir filim. Her karesi canlı, renkli! Küçük kıza hasta olduk! Güzel değil, çok güzel bir filim.