cavidarabaci
24 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Eşsiz bir film.Herşeyiyle muhteşem.Hele görselliği anlatılamaz.Fantastik bir film değil,küçük bir kızın hayal gücünün anlatımı.HDsini bulursanız tadından yenmez
Masal ile gerçeğin bu kadar güzel harmanlandığı bir sinema eseri izlememiştim. Benim için bir sanat şaheseri, bir görsel şölendi. Defalarca izlenebilecek kalitede bir yapım.Benim notum: 10/10
kötü yorum yazmak pek adetim değildir ama filmi dikkatli izlememe rağmen sıktı.sıkmasının sebebide tam bişeyler anlamaya başlıyorsunuz hop başka bir yere atlıyor.filmi izlemeye niyeti olanlara tavsiyem konu hakkında etraflıca araştırma yapsınlar konuya iyice vakıf olsunlar aksi halde yorulursunuz, koparsınız ve bitsede kurtulsam dersiniz.güzel görüntülerin mekanların çekimlerin hatırına 5/10
film de bi cocuk varki görülmeye değer. mimikleri, oyunculğu süper... verdiğim puanın büyük bi kısmınıda o cocuğa verdim zaten. gerikalanı ise bi cocuğun hayal dünyasını ekrana yansıtabilen yönetmene.... 710
Gerçekten müthiş bir filmdi. eski Türk filmlerindeki o dramatik tadı verdi bana. evde tek başıma izledim filmi ve film sonunda gözyaşlarımı tutamadım. 10/9
Evvela vakit geçsin diye izlenilecek bir film değil...Saçma sapan amerikan aksiyon,komedi filmlerine itibar etmiyor hikayesi olan,sanatı olan bir film izlemek istiyorsanız buyrun derim...
Bana sinemayi tekrar sevdiren film. Esaretin Bedeli ile beraber anilacak kadar guzel. Sinemanin baslangici hikaye anlatmak olarak dusunulurse, bize en guzel hikayeyi en guzel goruntulerle en guzel muzikle anlatan film.
bu filme tesadüfen bir alışveriş merkezinin TV standında rast geldim. Aslında başta David Fincher ismi ilgimi çekti, fakat onun olmadığını öğrendiğimde pek bir şey değişmedi ilgimde, çünkü fragmanı mükemmeldi. Gelelim filme, mükemmel bir anlatım, büyük bir görsel şölen. Gregory Colbertin "Ashes and Snow" filmini çoğu yerde görür gibi oldum. müzikle ilgiyi üst sınıra götüren bir film. mutlaka izleyin. Enfes. 10/9.5
Son yıllarda çekilmiş en olağandışı film,sinema işte budur diyebilirim. Hollywoodda da sinemayı hala sanat için yapan kişiler olduğunu görmek sevindirici.
Başkalarının yerine düşen bir adamın, düşen bir çocukla beraber nasıl kalktığını gösteren sürrealist şölen.Dile kolay film yaklaşık 4 yılda toplam 23 ülkede çekilmiş.Üstelik bir saniyelik bir piramit sahnesi için mısıra gitmişler yani.Küfür gibi birşey, ilk izleyişte kaldıramıyor insan.Şöyle söyleyeyim, yönetmenin ayakkabısından zencefilli gazoz içebilirim. o denli