The Fall
4,2

Kim lilysw
Kim lilysw

6 Ağustos 2023 tarihinde eklendi
Şok oldum psikolojim bozuldu.Ben normalde filmlerde kolay kolay ağlamam.İçim karardı yemin ediyorum.Kızın spoiler:
"Benim ayakkabımı alamazsın çünkü ben aşağı düştüm.Çantaya tutunamadım ya hani." Dediği ve kadınız kulenin en üstünde TEK BAŞINA mahsur kaldığı yerde şok yaşadım.Ve birkaç saniye sonra Hunter'ın spoiler:
"Benim ayakkabımı alamazsın çünkü ben aşağı düştüm.Çantaya tutunamadım ya hani." spoiler:
dediği yer aklıma geldi ve ağladım annem bile resmen 3 Litrelik ter attı.Böyle filmlerden kaçınan ve çabuk etkilenen kişiler izlemeyi düşünmeyi aklına bile almasın bence. (Film en fazla 10 gün rüyama girecek kesin)
Tolga Tütüncü
Tolga Tütüncü

19 Aralık 2009 tarihinde eklendi
film kotu degil degisik bi film ama yinede bu tarz degisik bir film istiyorsaniz big fish bundan cok daha iyi bir filmdi
gokhankocgida
gokhankocgida

30 Kasım 2009 tarihinde eklendi
oscar alırdı ama neyde?
1.goruntu
2.kostumler
3-renk

senaryoya mukemmel demem ıcın akıcılık olmalı ama fılm sureklıbkonu degısıyor ve ne amaçla degıstıgı muaAmma...buda seyır zevkini bozuyor.tim burton fılmlerı gıbı.begenmedım sıkıldım.6 puan...
dargoman
dargoman

29 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Evvela vakit geçsin diye izlenilecek bir film değil...Saçma sapan amerikan aksiyon,komedi filmlerine itibar etmiyor hikayesi olan,sanatı olan bir film izlemek istiyorsanız buyrun derim...
southside
southside

10 Nisan 2009 tarihinde eklendi
kötü yorum yazmak pek adetim değildir ama filmi dikkatli izlememe rağmen sıktı.sıkmasının sebebide tam bişeyler anlamaya başlıyorsunuz hop başka bir yere atlıyor.filmi izlemeye niyeti olanlara tavsiyem konu hakkında etraflıca araştırma yapsınlar konuya iyice vakıf olsunlar aksi halde yorulursunuz, koparsınız ve bitsede kurtulsam dersiniz.güzel görüntülerin mekanların çekimlerin hatırına 5/10
nihilprophet
nihilprophet

5 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle muhteşemdi,Türkiye de sadece festivallerde gösterildi bu film ,büyük kayıp.