beck31
1.383 değerlendirmeler
1 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Her bir sahnesi adeta sanat eseri, bu kadar klişe bir cümle başlangacını ciddi anlamda hakeden bir film, hisli ve fazlasıyla izleyiciye hisliliğini yansıtıyor, beklenilmeksizin çok ama çok beğendiğim, kesinlikle alın ve izleyin.9.5/10
Gerçekten müthiş bir filmdi. eski Türk filmlerindeki o dramatik tadı verdi bana. evde tek başıma izledim filmi ve film sonunda gözyaşlarımı tutamadım. 10/9
bu film muhteşem gerçekten sinema adına yapılmış bir şaheser ilk defa bir filme yorum yazıyorum. gerçekten tekrar tekrar izlenmesi gerekir. iki kişinin tekrar hayata bağlanmasını anlatan fantastik bi düş...
Başkalarının yerine düşen bir adamın, düşen bir çocukla beraber nasıl kalktığını gösteren sürrealist şölen.Dile kolay film yaklaşık 4 yılda toplam 23 ülkede çekilmiş.Üstelik bir saniyelik bir piramit sahnesi için mısıra gitmişler yani.Küfür gibi birşey, ilk izleyişte kaldıramıyor insan.Şöyle söyleyeyim, yönetmenin ayakkabısından zencefilli gazoz içebilirim. o denli
Filmin Beethoven ile başlayan açılış sahnesinden itibaren kapıldım gittim. Bu filmi kategorize edemiyorum. Çok değişik bir film. Bir masal yaşatıyor gerçekten ve görsel anlatımı çok başarılı. İzlenmesi gereken bir film. Başroldeki ufak kız da süper:)
Kesinlikle sürükleyici bir filim.. Ve bazen çocuksu duygusallığı insanın içine işliyor. Zaten tablo gibi bir filim. Her karesi canlı, renkli! Küçük kıza hasta olduk! Güzel değil, çok güzel bir filim.
Sinemanın görsel açıdan ne kadar zengin bir dünya olduğunu gösteriyor öncelikle film bize, zaten filmin yönetmeninin Jennifer Lopezli 'Hücre' filmini yönettiğini (filmin yapımcıları David Fincher ve Spike Jonze!!!)bilince beklentimiz görsel anlamda artıyor. Film Hücre ile karşılaştırıldığında, dramatik yapısı görselliği ile daha uyumlu, belki de doğru proje olduğundandır. Sadece seyredin ne demek istediğimi anlayacaksınız.