belginoglak
17 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Dün izledim.Ben çok beğendim.özellikle de Nicole Kidman harika.Yine oskarlık bir rol bence.kurgu ve görsel efektler de çok iyi.Harika bir fantastik macera olmuş.Herkese tavsiye ederim.İyi seyirler.Devamı inşallah çok gecikmez.
Turkçe dublajına gitmek istemediğim halde sinema salonunun bir hatasından dolayı türkçe dublajını izledim.Seslendirme kötü yapılmış.(Özellikle de Nicole Kidman'ınki)Ses efektlerinden mahrum kaldım.Filmi beğenmedim.Senaryosu iyi değildi.Ama görüntü efektleri ve kurgusu iyiydi.Yine de diyebilirim ki vizyonda gidilebilecek en iyi film.Yanlız Türkçe dublajına gitmeyin, tavsiye etmem.
Merhaba, Bu filmin fragmanları daha mart ayında gösterilmeye başlandı.Normal şartlarda vizyona girmeden en erken 1 ay önce gösterime girer fragmanlar.O yüzden filmi bir beklenti içinde beklemeye başladım.İyi de yaptım gerçekten son derece sürükleycii ve kaliteli bir yapım.Efektleri ile olsun görselliği ile olsun oyuncuların kalitesi desen tartışılmaz.Bu yılın en iyilerinden.
herkesin bi cini degilde, herkesin hayvan süretine bürünen bi ruhu var.ve kisi büyüdükce o hayvanda artık son seklini alıyor. mesela cocuklarinki sürekli degisiyor icinde bulunduklari durum ve de duygulara göre.
ve gercekten güzel bi film olmus.dün izledim ve etkisindeyim. neyin etkisi derseniz de, ses ve görüntü efektleri cidden harikaydi.emek harcandigi belli oluyor. tavsiye ederim...
hic olmazsa söyle demek icin bile izlenir. 'suana kadar cekilmis en yüksek maliyetteki filmi ben de izledim !!!'
yani çok büyük beklentiler le gidip hayal kırıklığna uğradığım bir film oldu. ve filmin sonuda çok basit getirilmiş evet belki devamı gelicek ama kesinlikle doyurucu değildi:((((
Bu filmi neden bukadar alelade olduğunu söliyip duruyorsunuz anlamıyorum.. Eğer fantastik diyarları sevmiyorsanız, filme sadece yapısal olarak bakıyorsanız hiç yorum yazmayın bence. çok nadir bir kaç mantık hatası dışında gayet harika film, müzikleri film kadar güzel devamı olursada olsun bence değmiş o paraya. Saçmalamayın lütfen
Bence filmin en büyük hatası reklam kampanyası, bir King Kong Altın Pusula'dan daha ucuza mal oluyor;ama çok daha kaliteli, parayı iyi kullanamamışlar derim ya da sadece reklama para vermişler. Devamı daha iyi olacak bence, tam filme ve karakterlere ısındık film bitti, devamında daha çok aksiyon olacağını düşünüyorum, bence iyi bir filmdi...
Arkadaşlar bu fılmı yaz dan berı beklıyorum.Tam ıkı aile 5 cocuk olmak uzere 9 kışı gittik.Beklentimizin cok altında olduğunu söylemeliyım.Nania günlükleri bıle kat kat daha guzeldi.Bu filmin yuksek bütçesini sanırım reklamlar olusturuyor.illa da seyredeceksenız Sinamada harcanacak paranıza yazık.Bıraz sabredıp dvd de seyredersenız ınanın pişman olmazsınız.