Altın Pusula
3,2

Nezahat Karabulut
Nezahat Karabulut

17 Kasım 2020 tarihinde eklendi
Filmin sonu rezalet kötü bitti o kadar anlamsız bi şekilde sonlandı ki elim bi sonraki bölüme geç demek istedi kesinlikle tavsiye etmiyorum çok kötü...
ammeh
ammeh

3 Eylül 2009 tarihinde eklendi
oyy!!! anacım oy!!!
ne filmler yapıyorlar artık beş para etmez...
strawdog-2
strawdog-2

8 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Bugüne kadar yapılmış en kötü fantastik film. Hikaye sürükleyecilikten uzak,anlaşılması güç.

Aksiyon bakımından son derece yetersiz,birbirinden gözde oyuncuların varlığına rağmen etkileyici bir fantastik film olmamış.

Filmdeki çocuk oyuncu çok sönük kalmış,daha yetenekli bir çocuk oyuncu bulmaları gerekirdi.
Ayıların zırhı bile saçma olmuş,o kadar küçük zırh olur mu, hiç giymesin daha iyi.

Filmin müzikleri de zayıftı, sanırım sıradan bir yönetmenle ancak bu kadar film yapılabiliyor.

Filmde yalnızca efektler çok güzeldi ve tabi bir de Eva Green.Onun dışında tam bir hayal kırıklığı olduğu kesin.
zafer-calayoglu
zafer-calayoglu

4 Kasım 2008 tarihinde eklendi
film kötüydü, kurgusu oyunculuklar senaryo ben bilmiyorum ama bu tarz fantastik kitap uyarlamalarını yapamıyorlar narnia iyi sıyrıldı ilk filmiyle 2. filmiyle oda kötüydü. en iyi fantastik kitap uyarlaması yüzüklerin efendisi bunu zaten dünya biliyor neyse daha fazla karalamadan izlemenizi tavsiye etmediğimi söyliyim sonu bşrden bitti sonuç falan yok ben oyunculara da baktım ileride devam durumu var mı diye ama öle bir sonuçta göremedim bakalım devamı gelecek mi? 10/3
epifenomen
epifenomen

27 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Filmi vizyona girdiği zaman büyük bir beğeniyle takip ediyor ve gitmeyi çok istiyordum. ancak işleriminin yoğunluğu dolayısıyla gidememiş ve sırf bu yüzden dvd sinin çıkmasını büyük bir heyecanla bekliyordum. Ancak filmi seyrettiğimde büyük bir hayal kırıklığına uğradım...allah aşkına biri bana; "bu kadar mı kötü bir film çekilir?" sorusuna cevap versin. peki film boyunca varlığını hiç görmediğimiz toz hikayesi neydi...bunun senaristi bu filmi yazarken büyük ihtimalle sahilde kumu bol bir yerde güneşleniyordu anlaşılan...tek kelime ile film korkunç ötesiydi ve harcanılan zamana yazık dedirten cinstendi...
psavasp
psavasp

19 Şubat 2008 tarihinde eklendi
berbat,berbat,berbat.
Tüm zamanların en büyük bütçeli filmi ama hiç olmamıs hiç.
Film bi kere kopuk kopuktu.
Bi oraya bi buraya, film bittiğinde sanki toplam 5 dakikada iş özetlenmiş anlatılmış gibiydi.
Hiç birşeyin üstünde adam gibi durulmamış, bi konuşma yapılmamış.
Hiç tavsiye etmem.
fizik59
fizik59

16 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Film çok iyi yanlız bir eksiği var yanlış kulvarda. Fantastik değil komedi olmalıydı. yüzüklerin efendisinin resmen kopyası olan bir çok sahne var müziklerde benziyor. Ben izlerken gözümde canladı yüzüklerin efendisi. Ama onun kadar iyi değil tabiki.
alibn
alibn

14 Şubat 2008 tarihinde eklendi
sizi uyarıyorum sakın gitmeyin niye: 1.filmin kahramanıyla en ufak empati kurulamıyor soguk itici bi karakter 2.hikaye öyle bi başlıyoki 15 dk sinemaya geç girmişsiniz gibi 3.berbat kurgu ve anlatım...
trykisss
trykisss

14 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Hayatımda Böyle Sacma Sapan Bir film Görmedim.. Bence İzlemeyin boşa zaman Kaybından Baska Bişey Deil .S: 10/3
kayyan
kayyan

7 Şubat 2008 tarihinde eklendi
hayatımda gittiğim en gereksiz filmdi verdiğim paraya acıyorum şimdi...
chelaii
chelaii

4 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Film beklentilerimi karşılayamadı.Fantastik filmler arasında en iyilerin yakunından bile geçemez.Bence boşuna vakit harcamayın,eğer Harry Potter tarzı filmlerden hoşlanmıyorsanız tabi..
ramazanhas
ramazanhas

4 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Bu film beklediğim şekilde değildi. bence bu filmi izlemeyenler pek bişey kaybetmez
hhhasan855
hhhasan855

1 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Keşke ne yaptıklarını bilseler.Tek kelimeyle hayal kırıklığı! nediyim sakın ha izleyim demeyin
khakanhas
khakanhas

27 Aralık 2007 tarihinde eklendi
sadece şunu söleyeyim.paranızı boşa vermiş olursunuz.film tamamen çocukça nicole kidmanın oynamış olması sizi filme götürtmesin kesinlikle gitmeyin derim
randomwalker
randomwalker

24 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Filmi vasat buldum.Animasyonlar gerçekten iyiydi ancak senaryo çok yüzeysel,herkes aniden çıkıveriyor ve birden kanka oluyorlar.Çatışma sahnelerinde ise Yüzüklerin Efendisi havasını hiç aramayın.Kısacası bu filme verdiğim paraya ve harcadığım zamana yazık oldu;hiç memnun kalmadım.