Altın Pusula
3,2

farukguney
farukguney

23 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Bende filmi izleyenlerdendim. Maalesef cok vasatti. CGI-gorsellik gayet iyi olmasina ragment filmin konusu ve islenisi basitti. Mesele aslinda filmde degil, bence mesele filmin uyarlandigi kitapta...5/10
yaamur1209
yaamur1209

22 Aralık 2007 tarihinde eklendi
beklentilerin altındaydı görsel bir şov beklemiştim müzikler zayıftı hiçç etkilemedi sıkıldımmmm :\
nisan-saban97
nisan-saban97

21 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Görüntü ve efektleri güzeldi. Hadi senaryosuda iyiydi... Ama sonu sanki reklamlara giriyormuş gibi bitiyor. Yani sanki bir dizi izliyormuş gibi.Güzel bir film di ama sinemaya gidip izlemeye değmez...
lordofgokas
lordofgokas

19 Aralık 2007 tarihinde eklendi
aslında güzel film ama daha çok küçükler için zaten 1. yarısında biraz sıkılıyosunuz gelişmeleri filan anlatıyo, ikinci yarı güzel olmuş
erdenyaus
erdenyaus

19 Aralık 2007 tarihinde eklendi
açıkcası film tam hoşuma gitmedi.ben daha umutluydum ama sadece sonundaki savaştan başka bide ayıların dövüşünden başka güzel yanı yok.ama idare eder...
baysalyarcin
baysalyarcin

17 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Bu kadar bütçe böyle bi film yazık ..
nurich
nurich

16 Aralık 2007 tarihinde eklendi
herkesin bi cini degilde, herkesin hayvan süretine bürünen bi ruhu var.ve kisi büyüdükce o hayvanda artık son seklini alıyor. mesela cocuklarinki sürekli degisiyor icinde bulunduklari durum ve de duygulara göre.

ve gercekten güzel bi film olmus.dün izledim ve etkisindeyim. neyin etkisi derseniz de, ses ve görüntü efektleri cidden harikaydi.emek harcandigi belli oluyor. tavsiye ederim...

hic olmazsa söyle demek icin bile izlenir. 'suana kadar cekilmis en yüksek maliyetteki filmi ben de izledim !!!'
mariussword
mariussword

14 Aralık 2007 tarihinde eklendi
cok sıradan bir film gercekten. bu butçeyle nasıl bir film cekilmez onu kanıtlamışlar..
baskent69
baskent69

14 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Arkadaşlar bu fılmı yaz dan berı beklıyorum.Tam ıkı aile 5 cocuk olmak uzere 9 kışı gittik.Beklentimizin cok altında olduğunu söylemeliyım.Nania günlükleri bıle kat kat daha guzeldi.Bu filmin yuksek bütçesini sanırım reklamlar olusturuyor.illa da seyredeceksenız Sinamada harcanacak paranıza yazık.Bıraz sabredıp dvd de seyredersenız ınanın pişman olmazsınız.
üsstad
üsstad

14 Aralık 2007 tarihinde eklendi
bu mu 180 milyon dolar bütçeli film Tam bir Fiyasko. bunun devam filmlerini çekmesinler boşuna uğraşmasınlar. izlerken uykumun geldiği,sıkıntıdan patladığım,çok karanlık kasvetli bir film. Filme Gideceklere tavsiyem ' sakın gitmeyin '
ecthelionnn
ecthelionnn

13 Aralık 2007 tarihinde eklendi
gerçekten olmamış ya... bence yönetmen ve senaristler işi kıvıramamış. gerekli yerlerin üzerinde duramamışlar, film boşlukta kalmış. sanarsınız ki bi tane afacanın gördüğü basit bi rüyayı izliyosunuz...
arif-alkan
arif-alkan

13 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Filmin sonunu söyleyen arkadaşlara kızmıyorum tamam onlar yapmış bir hata ama yayınlayanlara çok kızgınım biraz dikkat ama bu vizyondaki bir film :(
mummy399
mummy399

12 Aralık 2007 tarihinde eklendi
yaa bu film fragmandanm çok uzak kesilen yer çok ve o kadar bütçe harcamasına böyle bir film .çok kötüüüü ve ben harry potter filmini bile bundan çok beğendim en önemlisi benim en sevdiğim film "yüzüklerin efendisiyle" karşılaştırmışlar yok yaa çok abarmışlar
sdyyzr
sdyyzr

11 Aralık 2007 tarihinde eklendi
hiç yorumları ve içeriğini okumadan gitmiştim ama açıkçası okusaydım gitmeyeceğim bir filmdi çok kötü diyemem ama benim tarzım bir film değil.daha çok çocuklara yönelikte diyebiliriz kısacası.sonu geldiğinde ben hala babasını kurtaracağını sanarken film bitmiş meğer :)
rebelistan
rebelistan

11 Aralık 2007 tarihinde eklendi
soguk bi film,abartıldığı kadar matah değil,aklınızda kalıcak pek bişey olmuo film bittiğinde,başından sonuna kadar eksik olan sey tek şey heyecansız olması,salt seyretmek isteyenler için uygun..